Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Overige » Way to be famous. » 2 - Maïte

Way to be famous.

24 maart 2009 - 18:16

252

2

192



2 - Maïte

Dag ; Vrijdag.
Uur ; 19:48:56.

‘Waarom bellen ze niet? Denk je dat we er niet door zijn?’ Amelle kijkt me vragend aan. Ik haal verontwaardigd mijn schouders op en staar weer naar de telefoon. De moeder van Amelle komt zoals om de vijf minuten de woonkamer weer binnen gelopen en kijkt ons vragend aan, maar geen van beiden verroerd. Stilte, even gedaan met de stilte, ik had helemaal geen zin meer om te zitten wachten op het dom telefoontje. Ik stelde me recht en keek Amelle streng aan die tot tegenstelling van mij er maar slapjes bijzat. ‘Komaan, we spelen een stukje, om de stilte te eindigen.’ Ze schudde haar hoofd, maar bij dat idee bleef ze niet.

We trokken ons terug in het kleine studiootje die we ooit hadden ingericht. Er stonden drie elektrische gitaren, twee akoestische gitaren, een piano en een jambe. We hadden er ook nog twee micro’s gezet en versterkers voor de gitaren. We waren fier op het kleine kamertje. Het was een plek waar we één werden met de muziek. Het was er hemel op aarde. We gingen elk achter onze micro staan met een elektrische gitaar in de hand.

De eerst snaren begonnen te trillen en gaven al de noten die behoorden tot het liedje. Goodbye, het liedje dat we zelf schreven. We hadden er een hele avond liggen over nadenken. We hadden wel honderden pennen leeg geschreven en miljoenen blaadjes papier verslint, maar die ochtend hadden we een lied. Het beste lied die we ooit schreven. Ons lied.


Reacties:


ananas
ananas zei op 24 maart 2009 - 20:04:
Kei mooi!

Je bent Super in schrijven.

Big Hug,
Ana Ö.


lOveYouX
lOveYouX zei op 24 maart 2009 - 18:44:
Verder^^
Ik vind deze seriee
Geweldig, dus jij moet heel snel door doen?
OK
BEDANKT <3.