Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Useless wish, dramatic story twist.. » Fourteen.

Useless wish, dramatic story twist..

25 okt 2012 - 23:25

835

5

386



Fourteen.

HARRY STYLES POV

Mijn handen gleden langs haar armen naar beneden, waar ik haar handen vastpakte en ze tegen mijn borst aanlegde. Haar gladde huid kietelde op de mijne door de aanraking van haar dunne vingers. Haar lach klonk zachtjes wat de stilte verbrak. Ik genoot van het geluid, zo puur en echt. Voorzichtig trok ik haar dichter naar me toe om haar heerlijke geur te kunnen ruiken, haar haar te kunnen strelen en van haar aanwezigheid te genieten.

‘You’re beautiful..’

Mijn lippen trokken een spoor van haar nek tot net naast haar mond. Ik voelde hoe ze lachte en haar mondhoeken naar boven liet krullen. Zachtjes kuste ik haar neus en beet eventjes in haar oorlel.

‘Hazzabear, stop..’

Het was niet echt overtuigend. Ze giechelde en streek haar slanke vingers langs mijn borst. Haar haar lag los in een waaier op haar hoofdkussen, zo mooi als dat van een prinses. Ik streek langs haar schouders en sloot haar in met mijn armen die ik om haar middel heen wikkelde.

‘You don’t want me to stop, do you..?’

Een fluistering, meer was het niet. Beide wilde we dit magische moment niet verbreken. We hadden de hele middag met de jongens in haar kamer gezeten. Gelachen, gezongen en gehuild. Rond een uurtje of negen moesten we weer terug naar ons hotel waar we momenteel woonde, maar Liz wilde dit keer mee. Na wat telefoontjes en geregel met management hadden we het voor elkaar. Daar hebben we met zijn zesjes filmpjes terug gekeken tot Liz en ik de enige twee niet-slapende waren. We waren samen mijn master-bed ingekropen zonder Louis wakker te maken.

‘Give me love, lately I’ve been waking up alone..’

Ik zong zachtjes voor haar. Alles wat in me opkwam, wat me aan haar deed denken. Woorden waren niet genoeg om haar te vertellen wat ik voor haar voelde en hoe blij ik ben dat ik haar terug heb.. Haar vingers dwaalde verdwaald door mij krullen, terwijl ik mijn handen nog steeds rond haar middel had gevouwen.

‘You just don’t know what you’re doing with me, do you?’

Ze fluisterde de woorden heel zachtjes, alleen voor mijn oren bestemd. Ik schudde mijn hoofd en kuste haar lippen.

‘You’re distracting me Haz, I wanna tell you something important.. You know..’

Haar adem schokte in haar keel en nerveus friemelde ze aan de touwtjes van mijn pyjamabroek.

‘Well, I’ve let you see the parts of me that weren’t all that pretty, but you still love me. And I want you to know that thí¡t is the most precious, beautiful and amazing gift somebody has ever given me. You came back for me.. Haz, I just want you to know, I’ll always be there for you, wherever you need me. No exceptions anymore. Want me to travel the world with you and the lads? Fine with me. I can’t leave you anymore, never.’

De snik was duidelijk te horen in haar stem. Ik hield het zelf ook nauwelijks droog, zo emotioneel en mooi was het moment. Ik kuste haar tranen weg en liet mijn handen over haar rug glijden als gebaar van troost.

‘You’re mine Liz.. And no one else’s.’

Teder, maar vol passie drukte ik mijn lippen op die van haar en zorgde ervoor dat ze me niet meer los kon laten. Haar lichaam reageerde er vrijwel meteen op en kwam zo dichtbij mogelijk. Haar heupen schuurde langs mijn oude trainingsbroek en haar handen vlochten zich in mijn krullen. Of ik het erg vond vraag je? Wat denk je zelf. NEE. Liz wond me op, zorgde ervoor dat ik liefde voelde. Ze was alles wat ik wilde en meer. Ik kreeg een idee, maar het was zo bizar snel, dat ik het onderdrukte. Het zou later wel komen.

‘Hazz..’

Hijgend trok ze haar lippen van die van mij af. Ik kreeg geen genoeg van haar en kuste haar nek.

‘Hazz!’

Dit keer zei ze het iets luider. Achter me hoorde ik Louis kreunen, wat kon beteken dat hij wakker was geworden. Ik hield mijn hand voor Liz haar mond, wat een paar protesterende geluidjes opleverde. Ik voelde hoe haar tong tegen mijn handpalm aankwam en grinnikte. Louis draaide zich weer om en sliep door. Ik haalde mijn hand voor haar mond weg en liet mijn lippen daarvoor in de plaats komen. Ze giechelde en trok zich weer los, wat aan mijn kant een kleine teleurstelling teweeg bracht.

‘Hazz, seriously! Listen to me.’

Ik wilde niet luisteren, ik wilde zoenen! Met tegenzin drukte ik mijn ellenboog in het matras zodat ik mijn hoofd kon ondersteunen.

‘What?’

Haar vingers gleden over mijn wangen heen, zo door naar mijn borst.

‘This isn’t helping, you know?’

Ik probeerde sarcasme in mijn stem door te laten komen, wat helaas niet helemaal goed ging. In plaats daarvan klonk het ontzettend.. zwoel.

‘Promise me one thing?’

Ik trok mijn wenkbrauw op en liet haar uitpraten.

‘No more lies or hidden feelings, okay? We’re together now, right?’

Ik knikte, trok haar naar me toe en fluisterde heel zachtjes in haar oor.

‘Oh baby, you bet we are..’

Waarna we samen de stilste, meest romantische nacht ooit tegemoet gingen. Ik zal je de details besparen..


Reacties:


tamarastyles
tamarastyles zei op 27 juli 2013 - 9:14:
Wow wat mij betreft hoefde je die details niet achter te laten hoor!


Team1D
Team1D zei op 18 mei 2013 - 10:03:
Slecht? mijn hoofdstukken zijn slecht vergeleken met dit. Arme Lou hij zat in een kamer waar 2 personen elkaar aflebberde ALS IE WAKKER WERD EN HET GING OPNEMEN OFSO HAHAHAHA


shania13
shania13 zei op 21 okt 2012 - 20:18:
Snap echt niet dat jij dit een slecht hoofdstuk vind
Ik zit al 2 weken vast met 1 hoofdstuk hoe erg is dat dan

Xx


Letra
Letra zei op 20 okt 2012 - 23:23:
JEEEESZ! Omg, wat? huh? Wat, dit is geen slecht hoofdstuk omg, this is incredible! amazing!
Echt waar ;3. Ik wil dat je PLEASE! verder gaat want omg, het is toch weekend xd.
Maar, serieus. Ik genoot weer van een van jouw geweldig geschreven hoofdstukken (:.
Verderrrr


Chayenne
Chayenne zei op 20 okt 2012 - 22:15:
KJNEKJNSKNS WAT NOU SLECHTSTE HOOFDSTUK!?!? DIT IS PERFEEECR<3 en omdat hij best kort is, wil ik dat je supersnel verder gaat! PLEAASEEEE *Kijkt met puppieogen*