Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Tortured souls - Zayn Malik » OO1

Tortured souls - Zayn Malik

20 okt 2012 - 15:51

558

0

255



OO1

De haren op mijn arm gingen rechtstaan toen de deur zachtjes piepend werd opengeduwd en ik slikte de vreselijke smaak van bloed in terwijl ik me schrap zette voor wat ging komen.
De drie meisjes die binnenkwamen gaven me in eerste instantie geen aandacht en gingen door met het gesprek waar ze innig in verwikkeld waren. Dankbaar voor die extra seconden probeerde ik mijn hoofd leeg te maken en bestudeerde ik de drie meisjes die enkele meters voor me stonden.
Manon was de jongste van de drie en haar blonde haren zaten zoals altijd in een paardenstaart. Ze was niet erg groot, maar toch slank gebouwd en als ik haar in een andere situatie en niet op deze manier had leren kennen had ik misschien wel iets aantrekkelijks in haar kunnen zien.
Susan daarentegen had een vrij hard gezicht en ook al had ze een vrij aanstekelijke lach, toch kon je haar niet echt humoristisch noemen. Ze was duidelijk iemand die een deel van haar verleden overal met zich meenam en zich amper kon openzetten voor andere mensen.
Kity was de leidster van de drie, of toch zover er een leidster was. Ik schatte haar rond de twintig en iets in haar blik verried meteen dat met haar niet te spotten viel, desondanks was haar stem zacht en melodieus en had haar manier van wandelen en handelen iets van de gratie dat je ook bij dansers zag.
“Hallo Zayn.”¯
Doordat ik zo in gedachten verzonken was geraakt had ik in eerste instantie niet door gehad dat het gesprek tussen de drie meisjes was afgelopen en dat hun volle aandacht nu op mij was gericht.
“Hallo.”¯
Mijn stem klonk hees van het urenlange zwijgen, maar ik wist dat er van me werd verwacht dat ik antwoorde, dat ik respect toonde.
Manon en Kity wisselde even een blik en zenuwachtig verschoof ik een beetje op de stoel terwijl het touw nog steeds in mijn polsen sneed en prikte.
“Maak hem maar los Susan, we hebben niet veel tijd.”¯
De opluchting moest op mijn gezicht te lezen zijn want Susan grinnikte zachtjes terwijl ze mijn touwen losmaakte en fluisterde zachtjes in mijn oor dat er ook op korte tijd veel kon gebeuren.
Ik slikte even en voelde toen de spanning rond mijn polsen verdwijnen. Mijn armen voelden stijf en vreemd aan wanneer ik ze even bewoog en ik draaide kleine rondjes met mijn polsen om er weer gevoel in te krijgen.
“Lets start.”¯ Kity klapte in haar handen terwijl ze naar me toeliep en deed ongeduldig het teken dat ik moest rechtstaan. Ik nam diep adem en dwong mezelf recht te staan. Mijn benen trilden onder het gewicht van mijn lichaam en ik wankelde voor enkele tellen voordat ik mijn evenwicht hervond. Kity keek tevreden en wandelde een enkel rondje om me heen voordat ze vlak voor me stil kwam te staan.
Ze streelde mijn wang en een glimlach sierde haar lippen die me de rillingen gaf, daarna draaide ze zich om en wandelde terug naar Manon en Susan die beide op het bed dat aan de andere kant van de ruimte stond waren gaan zitten.
Na een kleine discussie die Kity uiteindelijk leek te winnen verlieten beide meisjes te kamer en toen waren Kity en ik de enige personen in de ruimte.
Mijn maag draaide zich om van angst en elke zenuw in mijn lichaam stond tot het uiterste gespannen.
“Zo Zayn, nu kunnen we eindelijk beginnen.”¯


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.