Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Tortured souls - Zayn Malik » OO2

Tortured souls - Zayn Malik

20 okt 2012 - 15:52

377

0

250



OO2

Kity duwde me op het bed en ik kon niet anders dan me laten vallen. Mijn ademhaling werd moeilijker bij elke aanraking van haar vingers en hoewel ik alle moeite deed om mijn arm op te heffen en haar van me af te duwen leek mijn arm te blijven liggen waar hij was. Het leek alsof het signaal dat mijn hersenen stuurde mijn arm niet eens bereikte.
“Niet zo gespannen.”¯ Sussend keek Kity naar me terwijl ze haar handen onder mijn shirt liet gaan en de gevoelige plekjes rond mijn lies en navelbuik streelde.
Het verkeerde soort kippenvel kwam op mijn hele lichaam staan en ik rilde van de innerlijke walging die door me heen ging.
Kity drukte haar lippen in mijn nek en ik voelde hoe ze haar lichaam tegen me aanduwde en haar handen mijn tepels die hard waren geworden streelden om er dan lichtjes in te knijpen.
Ik sloot mijn ogen en kneep mijn lippen fijn op elkaar terwijl mijn hele lichaam zich weigerend opspande.
Als ik haar misschien negeerde zou ze weggaan. Zou ze me met rust laten.
Haar handen namen de zoom van mijn shirt vast en ik voelde hoe de stof over mijn borstkas gleed wanneer ze hem naar boven trok. Met tegenzin stak ik mijn armen lichtjes uit zodat ze het shirt over mijn hoofd kon trekken en achter zich kon laten neervallen.
Kity’s ogen fonkelden en ze trok haar eigen shirt uit en nam mijn hand vast dat ze tegen haar kloppende hart legde. De opwinding was in haar ogen te lezen en ze bewoog zich zachtjes wat meer naar voren zodat ze haar lippen op mijn borstkas kon drukken en zo haar weg naar beneden kon werken.
De lippen kietelde en ik kon mezelf er net van weerhouden om haar weg te duwen.
Kity negeren was één ding, tegenspartelen iets heel anders.
Kity ging terug recht zitten en tikte geïrriteerd op mijn borstkas zodat ik mijn ogen terug opendeed.
“Hallo ? Ik zit hier niet voor niets hoor.”¯
Ik ademende diep in door mijn neus en ging dan wat rechter zitten zodat ik de sluiting van haar BH kon losdoen. Kity streelde haar eigen borsten en begon toen de rits van mijn broek naar beneden doen.
Mijn hart begon sneller en sneller te slaan en even werd alles zwart voor mijn ogen.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.