Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Tortured souls - Zayn Malik » OO5

Tortured souls - Zayn Malik

20 okt 2012 - 15:54

749

1

233



OO5

Een klap op mijn wang volgde en kuchend spuwde ik wat bloed uit. Manon keek me woedend aan en hief haar hand al op voor de volgende klap. Ik wilde mijn arm optillen om mijn gezicht te beschermen, maar geraakte niet verder dan enkele centimeters door de touwen.
Een tweede pijnscheut ging door mijn wang heen ik kreunde zachtjes terwijl mijn wang begon te kloppen.
“Hou je bek.”¯ siste Manon en ze gooide de sigaret op de grond.
Ik knikte, niet dat ik eigenlijk nog maar kon schreeuwen door de pijn in mijn keel.
“Ik snap jou echt niet Zayn.”¯
Manon streelde mijn borstkas en ze toverde weer een glimlach op haar gezegd terwijl ze zich op de rand van mijn bed neerzette.
“Misschien even die touwen losdoen want zo werkt het niet hé.”¯
Ze boog zich over me en terwijl ze de touwen losmaakte streelde ze met haar lichaam over mijn ‘gevoelig plekje’.
Tot mijn eigen frustratie en vooral verbazing voelde ik een lichte tinteling door me heen gaan en knipperde met mijn ogen om het gevoel terug weg te krijgen.
Manon merkte niets en kwam tevreden terug recht en legde de touwen op de stoel en deed het teken dat ik moest rechtzitten. Met wat moeite duwde ik me op en keek haar toen vragend aan.
Zoals ik al wel had verwacht moest mijn broek weer uit en mijn vingers voelden kleum en vreemd aan terwijl ik met de rits en de knopjes van mijn broek frulde.
“Schiet wat op man.”¯
Manon duwde mijn hand weg en deed snel mijn rits naar beneden zodat ze de broek over mijn benen kon trekken. Haar handen streelden mijn benen en ze trok haar ogen kledij al uit. Haar tepels stonden hard en ik zag hoe haar borst zwaar op en neer ging, wat betekende dat het niet meer lang zou duren of de maar al bekende kreunen van plezier zouden deze ruimte weer vullen.
“Kijk niet zo sip schat, dit wordt leuk.”¯
Manon fluisterde de woorden en trok toen mijn broek naar beneden. De kleine opwinding die eerst was ontstaan was al lang verdwenen en teleurgesteld streelde Manon mijn slap geslachtslid.
Ze duwde me wat opzij zodat ze naast me kon liggen en ik gedwongen was om tegen haar aan te liggen of ik zou uit het bed vallen. Haar handen streelden mijn lichaam overal en ze beet zachtjes in mijn nek terwijl haar vingers kleine cirkels rond mijn eikel maakte.
Nog steeds gebeurde er niets en Manon werd dwingender. Ze wachtte hier al zo lang op, elke keer probeerde ze het weer maar het was haar nooit gelukt en ik hoopte dat ik me altijd in bedwang zou kunnen houden, dat ik nooit zou toegeven dat ik haar aantrekkelijk vond omdat het niet alleen maar zou zorgen dat zij nog meer plezier hierin zou krijgen, maar vooral om het feit dat ik wel behoorlijk geschift zou moeten zijn om hem recht te krijgen in een situatie als deze.
“Oh fuck it.”¯
Manon duwde zich wat dichter tegen me aan en nam mijn hand vast en legde hem op haar bovenbeen. Ik wist wat er van me verwacht werd en terwijl ik nog steeds gedwongen was om in haar felle ogen te kijken liet ik mijn hand voorzichtig de juiste richting uitgaan.
Ik voelde hoe nat Manon was en slikte even terwijl ik voelde hoe ik in mijn gedachten voorzichtig begon weg te glippen naar een andere tijd. Het leek soms wel alsof mijn brein automatisch op off sprong wanneer ik iets moest doen wat ik me niet wilde herinneren.
Ik bewoog mijn vingers en ging opzoek naar het juiste plekje, wanneer Manon zachtjes kreunde en zich nog dichter tegen me aandrukte wist ik dat ik het plekje had gevonden.
“Sneller.”¯ Haar stem klonk vol opwinding en spanning en zachtjes begon ze haar lichaam op te spanning terwijl ik het tempo met mijn vingers veranderde.
Haar zachte gekreun werd al snel luider en luider en haar benen wreven tegen de mijne terwijl ze een manier zocht om de spanning uit haar lichaam te laten vloeien en haar gevoel van genot te uitten.
Haar laatste kreun echode zachtjes na en ik wilde mijn hand weghalen, maar ze hield me tegen en schudde haar hoofd.
“Laat maar even, ik lig lekker zo.”¯
Ze streelde mijn haren uit mijn voorhoofd en drukte haar lippen op mijn wangen en zuchtte toen.
“Je moet er meer van genieten lieverd. Je hebt dit allemaal alleen maar aan jezelf te danken.”¯
Ontsteld keek ik haar aan.
“Je bent gestoord.”¯ zei ik schor, wat me een derde tik tegen mijn toch al pijnlijke wang opleverde.


Reacties:


Team1D
Team1D zei op 3 juni 2013 - 6:19:
*ahum*