Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Tortured souls - Zayn Malik » O11

Tortured souls - Zayn Malik

20 okt 2012 - 16:01

1600

0

358



O11

16+

Zayn
Ik opende knipperend mijn ogen en sloot ze onmiddellijk weer toen het felle licht mijn ogen bereikte. De geuren om me heen waren muf en zwaar en ik voelde hoe de warmte van de lucht op me leek te drukken toen ik me in een slaperige poging recht duwde. Het bed onder me kraakte en de matras piepte toen ik mijn benen over de rand zwierde en mijn ogen terug voorzichtig opendeed.
Voor me stond een meisje dat glimlachend met de zaklamp in haar handen speelde terwijl haar ogen me geen enkele seconde loslieten.
“Eindelijk wakker.”¯ Haar stem klonk vriendelijk, maar hard en ik keek haar geërgerd aan.
“Wat doe ik hier ?”¯
Haar glimlach werd nog groter en ze zette zich op de rand van het nogal schamelige bed neer.
“Wat wij willen dat je doet.”¯
Haar woorden waren simpel en zonder dreiging, maar toch voelde ik de angst weer eens omhoog borrelen. Ik probeerde alles van de afgelopen nacht weer naar boven te halen, maar moest toegeven dat het grootste gedeelte wazig was.
“Wat is er gebeurd ?”¯ Ik fluisterde de woorden en keek op naar de persoon naast me terwijl ik probeerde om haar naam te herinneren of op zijn minst te weten waar ik haar had ontmoet.
“Ah, dat kan ik je jammer genoeg niet vertellen lieverd, maar het maakt ook niet uit. Het verleden is het verleden, en al wat overblijft, is het nu.”¯
“En de toekomst ?”¯ Ik kon het niet laten om haar de vraag te stellen, maar eens ik ze had gesteld zorgde de spanning in mijn maag ervoor dat elk ander gevoel verdween.
“Zoals ik al zei, alleen het nu blijft over.”¯
Ze gaf me een vriendelijk schouderklopje en stond toen op en liep richting de deur, voor enkele tellen dacht ik dat ze naar buiten zou lopen maar toen hoorde ik hoe ze de sleutel in het slot omdraaide. Met een zacht klikje deed ze het licht van de zaklamp uit en toen zat ik in de schemering. Ik opende mijn ogen zo wijd mogelijk, in een poging om meer dan vage vormen te zien maar het was te donker.
“De eerste keer is altijd makkelijker zonder licht.”¯
Deze keer was ik niet zo stom om te vragen wat ze hiermee bedoelde en ik duwde mezelf naar achteren op het bed totdat ik de koude muur tegen mijn rug voelde. Ik zag hoe haar silhouet dichterbij kwam en hoorde de rits van haar broek opengaan. Een soort van ironisch gevoel overviel me. Hoe vaak had ik wel niet gefantaseerd dat sommige fans me zouden meenemen, alles met me zouden doen wat zij verlangde terwijl ik schreeuwde om meer en hulp tegelijk maar nu het moment leek te naderen kon ik niet eens mijn mond openkrijgen.
Ik voelde hoe iemand op het bed ging zitten en trok mijn benen in terwijl ik vanuit mijn ooghoeken angstig haar bewegingen volgde. En toen was ze naast me en drukte ze haar lippen voorzichtig tegen mijn wang.
“By the way, ik heet Susan.”¯
Ze ging wat verzitten en ze nam voorzichtig mijn kin vast zodat ze mijn hoofd naar het hare kon draaien. Ik probeerde zoveel mogelijk tegen te werken, maar op het einde gaf ik op en keek recht in haar ogen die ondanks de donkere ruimte zachtjes schitterde.
Ze drukte haar lippen teder op de mijne en voor enkele seconden liet ik me meeslepen in het zoenspel dat daarop volgde voordat ik mezelf weer in de hand had en haar van me afduwde. Susans zachte lach klonk vanaf de andere kant van het bed en het bed kraakte wanneer ze terug naar me toe kroop als een kat die haar prooi ging bespringen. Ik zat nog steeds tegen de muur en keek lichtjes verbaast hoe ze plots ging rechtzitten en haar shirt uittrok. Mijn ogen gleden enkele seconden over haar lichaam en bleven steken bij de tattoo van een draak die op haar ribben was afgebeeld.
“Mooi hé.”¯
Haar stem klonk speels en de energie die ze uitstraalde gonsde van plezier, een mening en gevoel dat ik niet met haar deelde. “Prachtig.”¯ antwoorde ik en ik beet op de binnenkant van mijn lip terwijl ik hoopte dat het niet verder zou gaan dan dit. Maar Susan had andere plannen en in een enkele, vloeiende beweging zat ze weer naast me. Deze keer liet ze haar handen over mijn benen gaan en ging zo voorzichtig naar boven totdat ze bij mijn knieën kwam. Met opgetrokken benen keek ik haar aan, me afvragend wat haar nieuwe stap zou zijn. Haar handen tikten enkele tellen op mijn knieën voordat ze mijn shirt vastnam en me wat naar voren trok. Geschrokken van haar kracht liet ik een kleine gil, maar die werd gesmoord doordat ze haar lippen al op de mijne drukte.
De positie waarin ik zat maakte dat mijn benen al snel schreeuwde voor een andere houding en Susan duwde me zachtjes opzij zodat ik onverwachts omviel. Ik strekte mijn benen opgelucht, maar kreeg daar onmiddellijk spijt van toen Susan op me ging liggen.
Haar handen streken langs mijn borstkas en onze lippen waren nog steeds met elkaar verstrengeld ook al probeerde ik om me los te maken uit deze verschrikkelijke omhelsing.
Haar handen bereikten de sluiting van mijn broek en zonder die ook maar los te doen liet ze haar hand in mijn broek en daarna in mijn boxershort glijden. Een lichte kreun ontsnapte tussen mijn lippen wanneer haar koude vingers mijn geslachtslid aanraakte en ik rilde wanneer ze voorzichtig met haar vingers een strelende beweging begon te maken.
Ondanks al de wilskracht die ik had kon ik het niet laten om te genieten van de aanraking en ik verachte mezelf terwijl ik een tweede, lichte kreun uitstootte.
Susans lippen verdwenen en ze streelde met haar andere hand mijn wang voordat ze haar lippen in mijn nek duwde en de strelende beweging van haar hand al gauw een op en neergaande werd. Mijn ademhaling werd zwaarder en hoe vaker Susan de beweging maakte hoe minder erg ik het begon te vinden tot het punt dat al mijn gedachten van verachting en walging naar achteren werden verdrongen.
“Kom op Zaynie.”¯ Susan klonk hees en haar vingers verdwenen rond mijn geslachtslid dat al meer dan stijf stond. Deze keer kreunde ik van teleurstelling, maar voelde de kriebels in mijn buik opnieuw opfladeren wanneer Susan mijn broek naar beneden deed. Enkele seconden keken we elkaar aan en toen begreep ik wat ze van me verwachtte. Ik streelde haar rug terwijl ik omhoog ging richting de sluiting van haar BH en terwijl ze mijn boxershort tot op mijn knieën liet zakken deed ik haar BH los en streelde haar hard geworden tepels. Ik duwde ons om zodat zij onder me kwam te liggen en drukte mijn lippen op haar borsten terwijl mijn ene hand in haar slipje verdween. Ik voelde hoe nat en gewillig ze was en bij de geringste aanraking kreunde Susan zachtjes. Heel even liet ik mijn vingers hun werk doen en drukte ik mijn lippen op en rond haar borsten terwijl ik zelf de opwinding door mijn lichaam voelde stromen, maar toen verlangde ik naar meer. Ik duwde mezelf op en kwam in haar voordat Susan ook maar kon reageren. Haar benen vormde meteen een soort van klem rond me heen en terwijl ik eerst voorzichtig, maar toen steeds harder en harder begon te stoten zette ze haar nagels in mijn rug en duwde haar onderlichaam tegen me aan.
Ik had geen idee hoelang we in deze positie zouden blijven, maar ik hoopte dat het niet zou eindigen. Susan bewoog mee op mijn stotende tempo zodat het effect alleen maar werd vergroot en half grommende, half kreunend drukte ik mijn lippen in haar nek.
Mijn tempo versnelde en ik voelde hoe Susan tot haar hoogtepunt kwam en haar lichaam een laatste keer met al haar kracht tegen me duwde voordat ze zich hijgend liet neervallen en haar benen van me verwijderde. Ik voelde hoe dicht ik bij mijn hoogtepunt kwam en werd gek toen Susan me tegenhield en zich onder me uit probeerde te wurmen. Mijn ademhaling versnelde alleen maar en met tegenzin gehoorzaamde ik haar en verlegde me zo dat ze kon gaan rechtzitten.
Mijn geslachtslid stond nog steeds recht en de spanning in mijn buik en lichaam maakte me trillerig ik wilde mijn hand gebruiken om me eindelijk te verlossen, maar voordat ik ook maar in de buurt kwam werd het bruut weggeslagen.
“Ik wil nog even genieten van het zicht. Een geile Zayn Malik naast me en ik ben de enige die iets aan zijn smeekbedes kan doen.”¯
Smeekbedes ? Zo laag zou ik niet vallen en ik snoof schamper terwijl ik mezelf probeerde recht te duwen. Susan duwde me terug neer en kwam voorzichtig over me heen hangen waardoor haar onderlichaam voor enkele tellen over mijn geslachtslid streek en ik weer een steek van verlangen door mijn buik voelde gaan. Ik wilde haar wegduwen, maar ze nam mijn linkerpols vast en de rechter was ook al snel in haar greep. Haar lippen streelden mijn lichaam telkens weer, maar net niet genoeg om me mijn hoogtepunt te laten bereiken.
Ik had het gevoel alsof ik ging uiteenspatten van de gevoelens en spanningen en uiteindelijk deed ik het enige dat ik niet wilde doen. Het enige dat ik mezelf had voorgenomen om nooit te doen.
“Alsjeblieft.”¯ Mijn stem klonk trillerig en ik herhaalde het woord enkele keren totdat Susan opkeek.
Ze liet haar hand terug naar beneden te gaan en na 3 keer de op-en-neer waartse beweging te hebben gemaakt kwam ik met een opgeluchte kreun klaar.
“Geniet maar even na Zayn, de volgende komt binnen 2 minuten.”¯
Vermoeid van al de inspanningen keek ik haar aan, de volgende ?


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.