Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Useless wish, dramatic story twist.. » Fifteen.

Useless wish, dramatic story twist..

25 okt 2012 - 23:25

1951

5

316



Fifteen.

‘Oh my dearest God! Harry Edward Styles, get your ass over here, NOW!’

Met een verbaasde blik en wijd opengesperde ogen kwam er een hoofd om het hoekje van de badkamer heen gepiept. Met een tandenborstel uit zijn mond en nat haar zag hij eruit als een klein jongetje van 13 wat ik maar al te graag wilde knuffelen. Hij keek me aan alsof ik een of andere debiel was die in een inrichting thuishoort. Ik wees naar het bed, waar mijn lievelingsjurkje op een prop lag te garen, waardoor ik me bedacht waarom ik ook alweer boos op hem was en mezelf weer bij elkaar wist te rapen en mijn boze blik herpakte. De blik in zijn ogen veranderde en iets vertelde me dat hij wel degelijk wist waar ik het over had.

‘You’ve got to be kidding me.. NOT POSSIBLE! I’m doomed. We’re doomed! It’s done, over, finished! I can’t show up in my jeans! What will people think of me? OF YOU?! That your girlfriend is some cheap-ass hobo without any stylish clothes or dresses. Oh my god, I’m not coming. I’m gonna cancel my hairdresser, make-up, everything. Just gonna sit here in my sweatpants and drink lots and lots of cheap wine..’

Hysterisch dat ik was liet ik mezelf neervallen op de bank en sloeg ik mijn handen voor mijn ogen waarna ik het uitgilde. Wat een drama. Harry nam me mee naar een of andere Award-show waar heel veel paparazzi en bekende mensen rond zouden lopen. Het zou dé perfecte gelegenheid zijn om mij ‘aan het publiek te presenteren’, waar ik vol tegenin was gegaan. Ja, we waren nu al drie weken samen wat voor ons een eeuwigheid was, maar ik vond het zelf te vroeg. Harry had gezegd dat ik hem nu wel had bewezen de liefde van zijn leven te zijn, maar het voelde toch nog een tikkeltje onwennig. Ik bedoel maar: de jongens giechelde nog steeds over elke kleine kus die we elkaar ook maar gaven waar ze bij zaten. Niall had zelfs een keer de fout gemaakt om naakt de woonkamer in te wandelen in de gedeelde keuken van het wooncomplex van de jongens, omdat hij ‘was vergeten’ dat ik er nu ook regelmatig was en hij honger had. Met een knalrood hoofd was hij weer terug gerend naar zijn eigen appartement.

‘Don’t cry, little birdy, ‘cuz every little thing is gonna be alright..’

Met de zachte, iets omgevormde tekst van Bob Marley verstoorde Harry met een fluisterende zangstem mijn gedachtestroom en zette hij me in vuur en vlam. Zijn ochtendstem was serieus geschapen door de handen van God persoonlijk. Zó sexy had ik nog nooit iemand horen praten. Zijn lippen kietelde mijn oor, waardoor ik eventjes vergat waar ik me zo’n zorgen om maakte en naar zijn liedje luisterde, met een lucht die zich vulde met de geur van pepermunt en frisheid, van de net gepoetste tanden van Harry. Ik giechelde door de aanraking, maar verviel al snel weer in mijn oude, bezorgde zelf. Ik haalde mijn handen voor mijn ogen weg en trok mezelf weer overeind, recht tegen Harry’s borst aan.

‘Haz, do you have any idea what happened to my dress? I can’t afford a new one, especially not an expensive one like that!’

Zijn handen gleden geruststellend over mijn rug heen en maakte me week. Terwijl ik in de stress zat, had meneer Styles alles alweer geregeld in zijn hoofd, hem kennende.

‘Relax, my pretty dollface. Just take a shower and I’ll handle this.. Trust me, it’ll be fine.’

Op de een of andere manier geloofde ik hem. Vertrouwde ik hem blindelings. Ik wist dat hij me hier niet mee zou laten zitten, hij zou het regelen. Dankbaar gaf ik hem een klein kusje en probeerde op te staan. Maar Harry zou Harry niet zijn als hij het hier bij zou laten.

‘No, come back here!’

Zijn flirterige stem vulde de kamer en zijn handen trokken mijn heupen naar het kuiltje in zijn schoot. Ik plofte net iets te hard neer, waardoor er een kleine zucht uit zijn mond ontstond.

‘Oops..’

Zachtjes streek hij een pluk haar achter mijn oor en kuste hij mijn nek.

‘Last night.. Was amazing Liz..’

Ik genoot van elke aanraking. Een siddering kroop door mijn lichaam heen, Harry’s lippen veroorzaakte alles. Met een ijzersterke zelfbeheersing wist ik mezelf af te wenden, ter ongenoegen van hem. Zijn greep op mijn middel verstrakte en hij tilde me iets beter op zijn schoot.

‘I need to take a shower Haz..’

‘No you don’t. You smell fine to me.’

Het klonk ontzettend droog, wat hij zelf ook doorhad. Hij schudde lachend zijn hoofd en kuste me. Vol passie en liefde. Ik draaide me bij zodat mijn lichaam perfect tegen dat van hem lag. We leken wel een opgeloste puzzel, beide blij dat we elkaar weer hadden gevonden om ons compleet te maken. Mijn vingers vlocht ik door zijn nog redelijk vochtige krullenbos, terwijl ik me gretig in de zoen stortte. Glimlachend en verliefd zitten we daar, voor weet ik veel hoe lang op de bank.

‘.. I LIKE BIG BUTTS AND I CANNOT LIE!’

Zo romantisch als het een paar seconde geleden was, zo hard was ik nu aan het lachen. Harry schold zachtjes en greep naar zijn broekzak. Gierend zat ik op zijn schoot, terwijl hij met de seconde roder en roder werd. Liefkozend streek ik hem over zijn wang.

‘I’m gonna take a shower, take your time babe.’

Ik knipoogde nog even snel naar hem, hees mezelf van zijn schoot omhoog, terwijl Harry zijn telefoon opnam. Giechelend greep ik wat schone lingerie mee uit mijn tas en schoof ik langzamerhand dichter naar de badkamer toe die Harry en Louis samen deelde. Natuurlijk had Haz een eigen appartement, maar tegen de eenzaamheid in hadden ze besloten de badkamer te koppelen en zo toch een beetje in contact met elkaar te blijven. Iedere keer als ik er was deed Harry zijn deur van buitenaf op slot om Louis dat te laten weten, maar de deur stond vaak gewoon open. Dit keer was het mijn beurt om beide deuren dicht te draaien. Het had weinig zin, want Lou was toch niet thuis, maar je wist het maar nooit. Soms was Louis zo spontaan dat hij gierend van het lachen en rennend door de badkamer heen naar Harry kwam, waardoor het altijd een grote kliederboel werd. Harry had me de afgelopen drie weken bijgepraat over van alles en nog wat, zodat ik mijn herinneringen en gedachtes weer een beetje kon ordenen en op een rijtje kon zetten. Ik had mijn tanden net gepoetst en terwijl ik me uitkleedde draaide ik de kraan van de douche open en sprong ik met een sierlijk huppeltje de cabine uit. Net op tijd om de harde, warme stralen van de regenbui-kop te ontwijken. Ik luisterde nog eenmaal goed naar het geluid dat uit de woonkamer kwam. Harry zijn schorre, sexy stem klonk zacht en brommend, maar ik kon hem niet verstaan. Zuchtend en naakt stapte ik de cabine in die onderhand alweer blank stond van de warmen dampen en liet ik het warme water neerkletteren op mijn hoofd en gezicht. Het was altijd verfrissend om te douchen, daarom deed ik het ook zo graag. Mijn zorgen spoelde weg door het doucheputje en ik gaf me over aan het heerlijk geurende water dat uit de kop kwam. Harry had een soort magisch water dat automatisch al naar lavendel rook. Vraag me niet hoe het kan, want dat weet ik niet, maar ik was er verliefd op. Zacht zingend sopte ik mijn haar en liet het schuim eruit lopen.

‘Liz, honeydear, are you almost ready?’

Harry klopte op de deur, waardoor ik sop in mijn ogen kreeg.

‘FUCK, AI, SHIT!’

Scheldend en vloekend gooide ik de fles shampoo om en beukte ik met mijn kont tegen de deur aan die openvloog, waardoor er een stortvloed water de gehele badkamer nat maakte, met nog steeds de stekende shampoo in mijn ogen. Ik werd gillend gek.

‘Liz, are you okay in there?!’

‘Yeah, wait! I’ve got shampoo in my eyes and I guess I just drowned your bathroom! Sorry..’

Het onmiskenbare geluid van Harry zijn bulderende lach was te horen van de andere kant van de deur. Blijkbaar het.. grappig. Ja, bedankt lieverd..

‘You’re an asshole, Styles. Fuck you!’

Ik schreeuwde sarcastisch terug terwijl ik de deur weer dichttrok en de douchekop in mijn ogen zette. Meteen lichtte het op en trok het branderige gevoel weg. Ondertussen lach Harry nog steeds te knappen voor de deur.

‘Oh, shut up!’

Dat zorgde voor een extra lachkick. Gefrustreerd draaide ik de kraan dicht en greep ik naar mijn handdoek die ik vakkundig om mijn haar heen bond als een tulband. Snel schrobde ik de rest van mijn lichaam droog en schoot in mijn slipje en BH.

‘You’re dead.’

Onverwachts rukte ik de deur open en stormde op Harry af. Totaal overrompeld en geschrokken gilde hij het uit en rende weg. Zijn appartement was groot genoeg om een marathon in te organiseren, dus het duurde even voordat ik hem te pakken had. Hij dacht slim te zijn en de slaapkamer in de rennen, maar dat was dom gedacht. Ik had hem precies waar ik hem hebben wilde en sprong bovenop het bed, waar hij zich achter had verscholen.

‘Got you.’

Zijn hoofd schoot omhoog door het geluid van mijn stem en keek me aan. Tot hij doorhad wat ik aanhad. Zijn ogen gleden naar beneden en keken zonder enige vorm van schaamte naar mijn lichaam. Ik had alleen maar mijn ondergoed aan, wat ik een kleine fractie van een seconde vergeten was. Ik moest er ontzettend serieus uitzien in mijn knalrode, met zwart kant belegde BH en bijpassende slip. NOT!

‘So.. You’re actually thinking you can beat me in just your underwear? Not gonna happen baby..’

Nu kwam hij in actie. Hij greep me bij mijn middel en trok me naar beneden. Gillend en lachend probeerde ik me los te trekken, maar hij was te sterk. Hij tilde me op en nam me in zijn armen mee terug naar de badkamer.

‘Ready for a cold shower?’

Holy shit. Nee?! Dit wilde ik niet?! Ik was net weer droog!

‘No, Harry, please, no! Please don’t. I’ll give you everything, but please, don’t do this to me! Aaah!’

Ik klampte me vast aan zijn shirt, waar ontzettend diepe kreuken inkwamen. Het maakte me geen ene snars uit, als ik hier maar weg werd gehaald. Spartelend in zijn armen kuste ik zijn wang, aaide ik hem door zijn krullen en pruttelde ik lieve woordjes tegen zijn borst.

‘Really everything..?’

Ik knikte en langzaam maar zeker liep Harry weer achteruit, terug naar de woonkamer. Hij zwaaide me iets omhoog, waardoor ik iets beter in zijn armen kwam te liggen en hij me met een geniepige blik aankijkt.

‘Well, my dearest and most precious girl. I arranged something for you. You’re going dress shopping with Louis in ten minutes.. So, unfortunately..’

Hij keek nog even verlekkerd naar mijn lichaam en lingerie.

‘… You need to get dressed. You don’t have to pay for anything, it’s on me! No price is too high for my little angel.’

Ik dacht dat hij een grapje maakte, tot ik me weer bedacht waarom ik in de eerste instantie eigenlijk boos was geworden vanochtend. Het was mijn jurk geweest. Mijn mooie, oude, maar toch nog steeds stijlvolle jurk voor de Award-show vanavond.

‘Are you serious..?’

‘And shoes, accessories, clutches, anything. I already called your hairdresser to cancel all the appointments this afternoon. The saloon is all yours. No problem, I love you too.’

Hij grijnsde breed en wachtte op mijn reactie. Natuurlijk was ik door het dolle heen! Een compleet nieuwe outfit, welk meisje wilde dat niet? Gillend van vreugde stortte ik me op de jongen onder mij en kuste ik hem overal waar ik hem maar kussen kon. Dit wordt een topdag!


Reacties:


tamarastyles
tamarastyles zei op 29 juli 2013 - 9:29:
En dan komt louis de kamer in ziet het vreemde stel op de grond en rent gillend weg! ik moest M'n best doen om niet in de lach te,schieten want er is een vriendin hier aan het logeren en zij slaapt nog.


Team1D
Team1D zei op 18 mei 2013 - 10:11:
Lingerie....... HUNKERMULLERRRR


shania13
shania13 zei op 22 okt 2012 - 13:19:
serieus ik blijf me verbazen hoe je dat doet zo die hoofdstukken.
echt ik verheug me al op je volgende haha

xx


Chayenne
Chayenne zei op 21 okt 2012 - 22:28:
Whaaaa GEWELDIGGG(l) snel verder, verder,verderrrrrr.
ANDERS KOM IK NAAR JE HUIS EN EN EN... em, steel ik je koekjes :3

Ik weet niet waar je woont maar dat boeit niet hihi XD


Letra
Letra zei op 21 okt 2012 - 21:27:
Oh my god! En, weer een amazing hoofdstuk!
Dit hoofdstuk was best hylarisch als je erover nadenkent hihhi.
Je hebt mijn hele zondagavond lekker opgevrolijkt (:
Geweldig! Snel verder schrijven, ik ben benieuwt hoe het shoppen met Louis eruit zien, whiihii (h)