Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » always knew.. » Always knew.. Ch. 2

always knew..

21 okt 2012 - 22:14

1096

1

198



Always knew.. Ch. 2

De vlucht naar Londen was gelukkig maar een klein uurtje en was zonder problemen verlopen. Ik wachtte momenteel op mijn koffers. Ik had de sleutels en het adres van mijn nieuwe woning in mijn tas, en was zeer gespannen om er heen te gaan. Ik had wat research gedaan en het bleek dat mijn appartement in een van de dure buurten in Londen was, waar veel bekende mensen wonen. Ik had in de twee weken voor mijn vertrek voldoende informatie ingewonnen over Londen en wist ongeveer waar ik kwam te wonen, en waar mijn werk zou zijn. Ik had mijn rijbewijs maar gelukkig was er voldoende openbaar vervoer in de buurt om naar het werk te komen. Ik had morgen een gesprek op mijn werk om de laatste details te bespreken en mijn collega’s te leren kennen. Het bedrijf waar ik kwam werken was een van de bekendere entertainment bedrijven in Londen, Syco. Juist, het bedrijf van Simon Cowell. Ik had hem de laatste weken nog twee keer aan de telefoon gehad. Hij wist dat ik vandaag aan zou komen en had aangeboden om me naar mijn appartement te laten brengen, tenminste zijn assistent had het aangeboden. Ik had dit afgeslagen omdat ik graag met het openbaar vervoer wilde gaan zodat ik de stad een beetje kon verkennen. Mijn koffer was inmiddels op de bagageband aangekomen en ik was onderweg naar buiten. Ik had het geluk dat mijn appartement gemeubileerd was en dat ik dus alleen kleding hoefde mee te nemen. Ik liep de aankomsthal richting de treinen naar Londen.

Vanuit het vliegveld was het niet zo ver naar het centrum en een klein uurtje later stond ik voor mijn deur van mijn nieuwe appartement. De buurt was ongelooflijk waar ik woonde, mooie gedateerde huizen en onwijs veel parken en groen om me heen. Ik opende de deur en stapte in een versierde hal met portier. Ik stelde mezelf voor als de nieuwe bewoner en de portier, Stan, hielp me met mijn koffer naar de lift. Het hele pand was onwijs chique en ademde allure uit. Ik ga me hier zeker thuis voelen. Ik begreep van Stan dat er een pakketje was afgegeven voor me, en dat hij het al in het huis had gezet. Ik bedankte hem en drukte op de knop voor mijn etage. Snel was ik de etage en liep naar mijn voordeur. De etage had maar twee appartementen en ik kon zien dat het enorme appartementen waren. Ik kon niet wachten om naar binnen te gaan, ik zette mijn eerste stap binnen de deur en stond compleet stil. Dit was wel wat anders als wat ik gewend was. Het appartement was niet normaal groot. Ik stond alleen nog maar in de hal en die was al groter als mijn slaapkamer in mijn vorige huis. Op het tafeltje langs de deur stond een varken met vleugels met een bruine zak erlangs. Op het varken was een briefje vastgezet, ‘now you have your own flying pig, and the other way you like it’. Ik was het rare telefoontje helemaal vergeten maar alles kwam meteen weer terug. Ik vroeg me af van wie dit in hemelsnaam kwam. Het moest van iemand zijn die wist dat ik vandaag zou komen. Ik begon te lachen en was blij met het vooruitzicht dat ik in ieder geval leuke collega’s zou krijgen met gevoel voor humor. Ik verkende mijn appartement verder en was er stil van. Het was enorm met een groot dakterras. Ik nam wat foto’s en plaatste deze op facebook en twitter met als onderschrift: “party soon @myhouse!! #amazing. De rest van de dag gebruikte ik om mijn koffer uit te pakken en boodschappen te doen. Gelukkig zat er een supermarkt in de buurt en zag ook wat leuke bars om ’s avonds een drankje te gaan doen.

Ik had thuis was eten gemaakt en besloot om een drankje te gaan doen in een van de bars die in die middag had gezien. Ik bestelde een droge wijn en nam plaats aan een tafel achter in de bar. Ik zag wat bekende mensen van de radio en tv en al snel was ik in gesprek met een man die bij de radio werkte. Al snel werd het drukker en werd ik voorgesteld aan mensen die bij me in de buurt woonde. Ik vertelde dat ik nieuw was in het vak en dat ik over twee weken begon aan mijn baan, maar ik nog niet precies wist wat ik zou gaan doen. Ik had het erg gezellig met de mensen om me heen toen ik wat gegil hoorde bij de deur. Ik zag drie jongens binnenkomen en herkende ze eerst niet. De man langs me, Nicholas, zwaaide naar de jongens en ze kwamen naar me toe gelopen. Toen ze dichtbij waren herkende ik ze als drie van de groep One Direction. Natuurlijk herkende ik hen, een van de grootste boybands van de afgelopen jaren. Ik wist dat ze al 5 jaar bestonden en dat ze nog steeds even populair, zo niet populairder, waren als toen ze net begonnen. Ik werd voorgesteld en zag de jongens even naar elkaar kijken en toen weer naar mij met een grote grijns op al hun gezichten. ‘So, your name is Kiki, and you will start with your new job in two weeks?’, werd gevraagt door Louis geloof ik. Ik knikte en al snel was ik met hen in gesprek over wat ik komende weken ging doen, en wat ik van Londen vond. Ik vertelde ze dat ik morgen pas wist wat voor werk ik ging doen, maar dat ik van plan was binnenkort een feestje te geven in mijn nieuwe huis. Op dat feestje moest gedronken worden en al snel waren we verwikkeld in een drink wedstrijd. Louis was al afgevallen, Harry deed niet mee omdat hij wist niet te kunnen winnen en dus was ik het aan het opnemen tegen Niall. Nicolas was blijkbaar ook al uitgeschakeld want die lag op Harry’s schouder te slapen. Ik wist dat ik goed tegen alcohol kon maar Niall was natuurlijk Iers. Na nog meer shots hadden we besloten dat het een gelijk spel was. Niall was toch wel behoorlijk aangeschoten en ik moet toegeven dat ik me ook wel licht in me hoofd voelde. Louis besloot dat het tijd was om te dansen, en ook al had ik gezegd dat ik niet kon dansen, ik stond toch op de dansvloer tussen 3/5 van One Direction. Ik weet nog dat er werd aangeboden om me naar huis te lopen,maar eerlijk gezegd veel meer weet ik niet..


Reacties:


BlackForest
BlackForest zei op 21 okt 2012 - 23:01:
Dit is goed!
Ik ben niet bepaald fan van One Direction (helemaal niet, sorry :3) maar dit spreekt me wel aan.
Melding?