Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Fallen Tetralogie » Sacrifice » Proloog

Sacrifice

21 okt 2012 - 22:49

643

3

322



Proloog

~ 1832 ~


Ik keek haar aan in haar prachtige, bruine ogen. Ze glinsterden in het heldere licht van de maan, die vol aan de top van de hemel stond. De wind waaide zachtjes door de bomen van de vallei, we hielden van deze plek. Ze glimlachte wat ongemakkelijk en ik wist dat ik hier niet kon blijven. Niet met haar. Nooit.

Ze bracht haar hand naar mijn gezicht en streelde zachtjes mijn wang. Haar aanraking liet mijn hart vele toeren draaien, hij bonsde gewelddadig tegen mijn klamme borstkas aan. Het kon niet waar zijn, ik kon haar niet verliezen. Niet voor de zoveelste keer. ''Ik hou van je..'' Fluisterde ze zacht, waarna ik haar hand pakte en er even in kneep. Ik schudde mijn hoofd en streek met mijn hand door mijn piekerige, bruine haren. ''Niet doen.. Alsjeblieft.'' Mijn stem smeekte haar om begrip, om vergiffenis. Altijd droeg ik hoop bij me, hoop die haar liet doen wat ze moest doen. Ergens, diep in haar ziel, moest ze weten wat er zou gebeuren. Na al die keren moest ze het zich beseffen. En elke keer liet mijn hoop me in de steek, vallend in een diepe put vol verdriet en wanhoop. Ik probeerde haar bij me te houden, tevergeefs. Het was al te laat.

De wind stak op en de bladeren ritselden agressief. Ik keek nog eens naar haar bruine ogen, waarin tranen van onbegrip blonken. Ik voelde de mist naderen, samen met haar schaduwen van verdoemenis. Het was duidelijk al te laat, ik was haar nu al kwijt. Rennen had geen zin. Langzaam deed ik een stap dichter naar haar toe, onze lichamen waren nu enkele centimeters van elkaar verwijderd. Onze borstkassen gingen in hetzelfde tempo op en neer en de warmte van de chemie hing als een dodelijk wapen tussen ons in. Ik zag het verlangen in haar ogen, weerspiegeld vanuit haar ziel. Haar ziel die, net als het mijne, binnen enkele momenten aan stukken gereten zal worden.

Ik legde mijn arm op haar schouder en voelde haar onder mijn aanraking lichtelijk huiveren. Huiveren van verlangen, net zoals ik dat deed. Ik boog me naar haar toe en veegde een donkerbruine lok haar uit haar gezicht. Ik voelde haar warme adem me naar haar toetrekken en voelde hoe haar lippen de mijne betastten. Teder kusten we elkaar, waarna het meer en meer passie kreeg. Samen stonden we daar, midden in de vallei, wat ooit ons thuis was. Wat nu ons graf betekende. Ik trok haar tegen me aan en kuste haar vuriger, wat ze gretig beantwoordde. Ik voelde hoe de wind agressief aan onze lichamen trok en hoe de schaduwen naderden. Een blinkende traan die alle emoties bevatte, drupte langs mijn wang en spatte uiteen op de bebladerde grond. Het teken dat het voorbij was.

Ik voelde hij haar kus minderde, hoe haar greep lichter werd en hoe we meer gehuld raakten in de duisternis. Waarom wist ik precies wat er gebeurde en leek zij helemaal niets te weten? Ik kon het haar niet vertellen, dat had ik nog nooit gekund. Als ik daar alleen al een poging toe deed, namen ze haar mee en zag ik haar een eeuwigheid niet terug. Vervolgens gebeurde alles opnieuw. Mijn ziel was al in duizend stukken gespleten, net zoals mijn nog altijd kloppende hart. Ik haalde mijn lippen van de hare en wat ik zag was enkel duisternis en wanhoop. Ik zag hoe ze haar mond opende om te gillen, maar het was al te laat. Haar lichaam werd gehuldigd in schaduwen en voordat ze volledig in het niets verdween, zag ik een sprankeling van begrip in haar ogen. Één klein teken van een herinnering, die daarna samen met haar opging in de schaduwen. De schaduwen die haar voor de zoveelste keer van me afnamen.

Die voor de zoveelste keer een stuk van mijn ziel opschrokten.


Reacties:


BAM
BAM zei op 23 okt 2012 - 19:16:
Oh my.. Oh my.. Oh my..

Dit is echt super! Ik hou hier gewoon van.. Ik zie het zo voor me... het doet me zo herinneren aan Fallen zelf..

I just love it!


Bodine
Bodine zei op 23 okt 2012 - 11:52:
Ik snap er niet veel van, maar ik neem aan dat dat de bedoeling is, want het maakt me zeker nieuwsgierig naar meer. ^^


Hermelien
Hermelien zei op 22 okt 2012 - 18:07:
O MY GOSHNESS...
Ik ben net begonnen aan Fallen en ik ben er al echt compleet verslaafd aan.
En zo te zien, ook aan jou fanfictions!
Gewoon GEWELDIG
X