Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Useless wish, dramatic story twist.. » Seventeen.

Useless wish, dramatic story twist..

25 okt 2012 - 23:25

2329

4

388



Seventeen.

Zenuwachtig friemelde ik wat aan mijn jurkje. De stroken stof sloten zich mooi om mijn benen heen. Ik voelde me zeker van mijn zaak dat ik er fantastisch uitzag. Louis had het ook al ontzettend vaak gezegd, maar ik was alsnog zenuwachtig van de reactie van Harry. Ik had hem niet meer gezien deze middag, omdat Louis erop stond dat ik me bij hem thuis zou omkleden om het verrassingseffect zo groot mogelijk te houden. Nu zat ik samen met hem, Zayn en Niall in een limousine richting de EMA’s. Liam en Harry reden in een auto voor ons, omdat dat beter uitkwam volgens het management. Harry zou eerder uitstappen en mij uit de andere auto helpen, zodat mensen het helemaal niet verwachtten en het een primeurtje was voor iedereen daar. Zuchtend gleden mijn handen nog langs mijn benen. Gelukkig had ik ze gisterochtend nog geschoren en waren ze zo glad als zijde.

‘Don’t worry Liz, you look amazayn!’

Zayn grinnikte om zijn eigen grap en keek me even lief aan. Hijzelf zag er ook absoluut niet verkeerd uit, net als Louis en Niall trouwens. Alle drie strak in pak, mooie strik erbij en zo ontzettend knap. De stylisten wisten wel raak met deze jongens. Als deze drie er al zo adembenemend uitzagen, hoe zou Harry er dan wel niet uitzien?! Ik had hem altijd al de knapste van de vijf gevonden. Zijn haar had net die extra krul, zijn ogen net die extra glans en zijn lippen net die extra zoenbaarheid. Al was ik natuurlijk de enige die dat mocht. Ik voelde nogmaals voorzichtig aan mijn haar, wat professioneel in elkaar was gedraaid met een roze strikje erin, om bij mijn schoenen te matchen. Overal was over na gedacht, iets waar ik zelf helemaal niet opgekomen zou zijn. Ik had iedereen in de salon drie keer geknuffeld, zo blij was ik met ze. Ze hadden het voor elkaar gekregen om een onzichtbaar meisje te laten stralen als nooit tevoren. Ik was niet meer onzichtbaar, ik viel op. Positief.

‘Niall, can you please keep it down with the chewing? I can hear you on the other side of the car!’

Louis knipoogde naar me en keek weer naar buiten. We waren er bijna. Het werd drukker langs de weg, mensen begonnen te gillen bij elke lange auto die aan kwam rijden zonder te weten wie erin zat, maar het was een fijne sfeer. Het deed me een beetje denken aan wat er gebeurde toen Harry die rare wens deed. Ja, dat wist ik ook allemaal weer. De afgelopen drie weken was eigenlijk alles teruggekomen. Ik wist alle grote lijnen weer goed te vertellen, maar het was iets waar we eigenlijk niet veel over hebben gesproken. We leefde in het nu en niet in het heden, en zo was dat.

‘Lou, did you bring our sunglasses?’

Zayn streek nog even met zijn hand over zijn kuif, die perfect in model zat. Hij had er sinds kort een blonde pluk inzitten, waardoor het leek alsof hij licht gaf. Het was een grappig effect geweest toen hij de kamer binnenliep en Niall dacht dat er cheddar-cheese in zijn haar zat. Zayn had hem achterna gezeten met een pakje echte cheddar en dat in zí­jn haar gesmeerd. Niall had alleen maar gejammerd dat het zonde was van de kaas. Ik moest lachen bij de herinnering aan het rare tafereel.

‘Oh you bet I did! Which one do you want? The pink, red, blue, yellow or green one?’

Louis opende zijn jasje, waar vijf ray-bann montuurtjes netjes aan de binnenkant in de speciaal gemaakte zakjes in een rijtje hingen.

‘I think Harry should wear the pink one. It matches Liz her outfit.’

Zayn nam uiteindelijk de rode, Niall de groene, Louis zette zelf de gele op en liet de roze en blauwe hangen voor Haz en Liam. Ik wilde er ook een.

‘You didn’t bring one for me?’

Louis en Zayn keken elkaar heel eventjes aan en barstte toen in lachen uit. Niall grinnikte ook wat voor zich uit, wat ik eigenlijk niet snapte.

‘I know you love our sunglasses, but Liz, dearest, no. You’re a beautiful picture right now! You can’t ruin that with a stupid ray-bann on your nose!’

‘Besides, your eye make-up is pretty awesome. A shame to cover it up, right?’

Zayn gaf me een knipoog. Ik hoopte alleen dat ik niet rood werd, maar daar had ik waarschijnlijk wel genoeg rouge voor op. Dus grijnsde ik maar wat stom naar hem, waardoor hij nog harder moest lachen.

‘Djeez Liz, a little nervous maybe? That was the fakest smile you ever gave me!’

Verontwaardigd gooide ik mijn kin de lucht in, waardoor ik zelf ook heel hard moest lachen. Bij Zayn liepen de tranen nog net niet over zijn wangen en Louis rolde met zijn ogen.

‘Yeah right guys.. Don’t ruin the make-up please!’

Niall had de minibar ondertussen gevonden en zette net zijn tanden in een stuk cake, toen de chauffeur de woorden zei waar ik zo bang voor was..

‘We’re almost there. Please get ready, I’ll open the door in three minutes.’

De jongens reageerden alsof het de normaalste zaak van de wereld was. Ja, die waren dit na anderhalf jaar in de spotlights onderhand wel gewend, maar dit was mijn eerste keer. Ik was meteen stil. Niall hapte nog vrolijk in de cake, Zayn grinnikte nog wat na en Louis staarde nog steeds naar buiten. Ik kuchte zachtjes, waardoor alle aandacht meteen op mij was gevestigd.

‘What.. How.. Help?’

Meer kon ik niet uitkramen. Ik wist niets meer van wat Harry me de afgelopen dagen had verteld. Ik had hem nodig. Hij was mijn steunpilaar, mijn blindengeleider-hond, mijn rots in de branding.

‘Breathe, that’s the most important thing. And wait for Harry to give you his hand when you want to leave the car. We’ll distract the journalists, but be prepared for the wave of attention when you’re out of the car. People want to know who you are and what you’re doing with us. No worry, we’ll have your back, but just.. Prepare.’

Niall kneep eventjes in mijn schouder om me moed en kracht te geven, maar veel merkte ik er niet van.. Ik knikte en nam alles zo goed mogelijk op als ik kon. Het gegil buiten was zachtjes te horen en werd opeens een stuk harder, wat betekende dat Harry en Liam waarschijnlijk waren uitgestapt.

‘We’re here. I’ll open the door for you in a moment, please have some patient gentleman and miss.’

De chauffeur gooide zijn deur open om rond de limo te lopen en voor ons de deur open te doen. Het was allemaal een gigantische happening waar ik nog helemaal niets van wist. De deur ging met een kleine klik open en er kwam ontzettend veel lawaai de auto in. Flitsen waren te zien en de jongens klopte elkaar even op de rug. Niall ging als eerste, Zayn als tweede en Louis was daarna aan de beurt.

‘You’ll do great Liz, remember: you’re the one they all wanna be right now.’

En met die woorden liet hij me alleen zitten. Het was waar. Al die meisjes daarbuiten wilden mij zijn, het vriendinnetje van Harry Styles. De beste vriendin van de hele band. Het klonk allemaal zo ongelooflijk groot en mooi en dat was het eigenlijk ook. Ik kroop ook richting de deur, waar ik langzaam een hand zag verschijnen. Harry had me dus nog niet gezien en ik wilde heel graag zijn reactie zien. Dat kalmeerde me een klein beetje. Ik greep de hand vast met mijn perfect gelakte nagels en stapte de auto uit. Daar stond hij, mijn prins, in een prachtige smoking die hem zó ontzettend sexy stond. De blik in zijn ogen toen ik de auto uitstapte was onbeschrijflijk. Eerst leek hij betoverd, daarna geschokt en als laatste ontzettend trots. Het was zo mooi om te zien. Hij had nog geen zonnebril op, waar ik Louis heel dankbaar voor was, want dan had ik dit allemaal moeten missen. Met een grote glimlach en glimmende pretoogjes bekeek hij me van top tot een en drukte toen zijn lippen heel eventjes op die van mij, waarna zijn ogen weer over mijn outfit gleden. Ik kon alleen maar naar zijn gezicht kijken. Het straalde ervan af, hij was zielsgelukkig. En zo voelde ik me ook. Samen straalde we.

‘Harry? Who is this amazing girl? She looks amazing.’

Er stond opeens iemand met een microfoon ontzettend dichtbij ons. Ik had het eerst niet opgemerkt, maar het bleek Josh Hutcherson te zijn, die voor de EMA’s Backstage Video’s mensen vragen vroeg voor op de camera. Een camera. Die zag ik ook. Vlak achter Josh. Harry sloeg zijn arm om mijn middel heen en ik prutste een beetje aan mijn clutch, waar mijn iPhone inzat.

‘This..’

Hij keek me diep in mijn ogen aan.

‘… Is my amazing girlfriend Liz Paper.’

Ik rukte mijn blik met moeite van Harry af en glimlachte eventjes lief naar Josh.

‘Hello, how are you?’

Ik had een hele zin uit kunnen kramen zonder te stotteren of te blijven hangen. Harry kneep zachtjes in mijn hand ter bevestiging dat ik het goed deed.

‘Wow! The flirtatious Harry Styles is finally settling down! Who would have thought that? And how long are you to together now?’

Vragend keek hij ons om en om aan. Ik vond dat Harry dat wel eventjes mocht vertellen en keek ook naar Harry. Met zijn schorre stem was het vast veel interessanter om naar te luisteren dan als ik het zou vertellen.

‘Well, not that long, I’d say.. Three, four months?’

Ik verbaasde me over dat antwoord, maar ging er niet op in. Het was toch veel korter? Misschien telde hij onze relatie van voor de wens ook mee, maar dat waren ook maar een paar dagen geweest. Ach, wat maakte het ook uit. Ik vond het allemaal wel prima, zolang ik Harry hier bij me had.

‘Congrats man! Enjoy each other and do it safe! We don’t want another teen mom here. Good luck together and we’ll see you soon!’

Harry gaf hem een klap op zijn schouder en Josh kuste mijn hand voor mijn geliefde, beroemde en ontzettend populaire vriendje me meetrok. Hij legde zijn lippen op mijn oor.

‘Liz.. You look stunning.. And I love you and thanks for being here and I love you and wow.. You’re amazing.. I love you.’

Hij had nu drie keer gezegd dat hij van me houdt. Ik lachte het weg en kneep in zijn hand. We kwamen langs fans, die allemaal begonnen te gillen.

‘HARRY HAS A GIRLFRIEND.’

‘SHE’S SO DAMN PRETTY, I WANNA BE HER!’

‘SHE LOOKS LIKE THAT GIRL FROM BEFORE!’

Het meisje van hiervoor? Wat? Had iemand me dan toch opgemerkt? Dat moest ik maar eens onderzoeken als ik thuiskwam dan. Maar blijkbaar accepteerde ze me zonder enige moeite, want er begon al een hele wave door het publiek wat riep om een zoen. Harry draaide zich naar me toe en knipoogde. Ik bloosde volgens mij heel erg, maar zoals ik eerder al zei: rouge is een geweldige uitvinding. Hij drukte zijn lippen op de mijne en sloeg zijn armen om mijn middel. Ik legde die van hem in zijn nek en kuste hem vol passie terug. Het was niet meer dan onze lippen tegen elkaar aan, maar daar kon ik ook ultiem van genieten. Een gigantisch gejoel zorgde ervoor dat ik lachend mijn lippen weer van die van Harry haalde en voor me keek. Heel veel meisjes hingen half over de hekken heen en schreeuwde mijn naam. Harry was ook verbaasd, verbaasd dat ze mijn naam nu al wisten.

‘Come on guys, time for the picture stand! The other boys are already there.’

Paul zuchtte en kwam achter ons aan. Ik zwaaide nog even naar de fans en liep toen op mijn supervette schoenen naar de andere jongens, die ons met open armen ontvingen. Eerst een paar foto’s met zijn vijven. Ik had ook niet anders verwacht, dus bleef ik rustig aan de zijkant wachten. Het maakte me niets uit. Ik was dolgelukkig en van zenuwen had ik al helemaal geen last meer.

‘Liz, come here! They want you with us!’

Liam trok me naar zich toe en drukte me tussen hem en Harry in. Ik zette mijn mooiste lach op en keek naar de honderden camera’s die op ons gericht stonden. Ik wist niet precies waar ik heen moest kijken, dus deed maar wat. De hand van Harry lach op mijn rug, rustig en zachtjes aaiend. Het werkte kalmerend.

‘Thanks guys! Amazing shots! Now, please continue your ways inside.’

We maakte aanstalten om door te lopen, toen ik bij mijn arm werd gegrepen door Harry.

‘Sweetheart, they want some photos from us, just the two of us.’

Dat had ik natuurlijk moeten weten. Ik was nieuw, spannend en al helemaal voor alle tijdschriften en websites. ‘Harry Styles with his girlfriend’, ik zag de koppen al voor me. Ik was wel bang voor de reacties van mensen, maar daar dacht ik nu helemaal niet aan. Ik dacht aan de perfecte jongen naast me, aan mijn perfecte outfit en aan alles wat we samen nog gingen meemaken. Ik poseerde naast Harry en sloeg mijn arm om zijn middel. Dat deed hij ook bij mij en samen straalde we als het perfecte koppel. Kusjes op zijn wang, op mijn wang en knuffelend, niets was te gek en de journalisten bleken er geen genoeg van de krijgen.

‘Hazzalove, my mouth hurts from all the smiling..’

Ik fluisterde het en hij bulderde het uit, wat er misschien nogal raar uitzag. Hij trok me voor zich en legde zijn hoofd op mijn schouder. Het was een lieflijk plaatje. Ik vergat de camera’s en genoot van de aanraking. Van hem. Ik had hem gemist vandaag. Het voelde als een eeuwigheid geleden dat ik hem had gezien, al hadden we vanochtend nog achter elkaar aangezeten. Hij drukte een kus in mijn nek en ik hoorde een ‘awwww’ uit het ‘publiek’ komen. Ik opende mijn ogen weer en keek naar ontzettend veel grijnzende mensen.

‘Let’s go love, they’re waiting for us inside.. You’re my lucky charm tonight. Let’s win some awards!’

En zo liepen we saampjes naar binnen, verliefd en gelukkig.


Reacties:


tamarastyles
tamarastyles zei op 29 juli 2013 - 13:06:
Via mijn mobiel kan ik de link niet gebruiken. Maar alles wat ik over de schoenen las vind ik eerlijk gezegd niet heel mooi. Dat komt waarschijnlijk omdat ik niet van roze houd en die strikt er ook nog bij is dus alles brhalfe mijn stijl! Verder vind ik het superstoer van louis dat hij het durfde te vertellen, ik weet hoe eng dat is. En voor hem al helemaal omdat mensen heel snel een mening over hem vormen. Il ben zelf bi, dus ik vind het superstoer! Bye


Letra
Letra zei op 23 okt 2012 - 18:25:
OMG! You are so sooo amazing, sweetie!
Kan niet genoeg krijgen van je verhaal, en het setje kleding, geweldige combie. Dat stukkie van Louis had ik aan de ene knat wel en andere kant niet verwacht ^.^ The story was changing xd.
Snel verder! Ik smacht en verlang en omg. Ik wil verder lezen ;3

lot's of love !


Chayenne
Chayenne zei op 23 okt 2012 - 18:04:
Whaaaaa supe goedddd <3 Ik hou hiervaaaan

SNEL VERDERRR!!


shania13
shania13 zei op 23 okt 2012 - 17:00:
aaaaahhhwww AMAZING
en die jurk en schoenen gewoon PERFECT echt waar
snel verder jij haha

xx