Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Useless wish, dramatic story twist.. » Eightteen.

Useless wish, dramatic story twist..

25 okt 2012 - 23:26

2562

5

309



Eightteen.

HARRY STYLES POV

Zenuwachtig trok ik aan het jasje van mijn smoking. Het was de eerste keer voor Liz en ik had haar niet meer gezien vandaag. Ik baalde er ontzettend van, maar Louis had alles helemaal uitgedacht, zodat ‘de verrassing nog groter zou zijn als ik haar daadwerkelijk zou zien op de rode loper’. Ik had maar wat met mijn hoofd geschud en gezegd dat het goed was, maar het was helemaal niet goed. Ik ging kapot van de zenuwen, niet eens voor mij, maar voor haar. Dat ik haar niet kon helpen op dit moment was verschrikkelijk. Ik weet nog precies hoe het voor mij was geweest, mijn eerste award-show. Ik had huilend van de spanning de auto gezeten. De camera’s hadden me gek gemaakt en ik was drie dagen ziek geweest.

‘Haz, relax man, she’ll be okay. She’s with the others.’

Liam klopte me wat op m’n rug en vertelde wat leuke dingen, maar mijn hoofd was er helemaal niet bij. Ik had vandaag niet veel uitgevoerd, maar op internet gezocht. Naar foto’s van Louis en Liz, om te kijken waar ze heengingen en waar ze haar jurk hadden gekocht. Het feit dat ze mijn creditcard mee had baarde me helemaal geen zorgen, ik vertrouwde haar volkomen. En geld is helemaal geen probleem. Wilde ze 3000 pond uitgeven? Ze ging haar gang maar, alleen het beste voor mijn lieve prinsesje.

‘You didn’t anything I just told you, right?’

Liam grijnsde breed en lachte. Hij kon er ook niets aan doen, Daniëlle had dit vaak genoeg gedaan en was er dit keer ook niet bij. Die zat ergens in Amerika voor opnames, waarvan weet ik niet eens meer.

‘No, sorry man. I’m just.. Really nervous for Liz. She doesn’t like this kind of attention and I’m throwing her in front of the lions! Feeling pretty guilty..’

‘Dude, what did you expect? We all felt this way with Dani, Eleanor and Perrie. Eleanor was a different story with Louis his sexual orientation, but we all did it once. And they managed it all perfectly. You love Liz, right?’

Ik knikte. Natuurlijk hou ik van Liz! Met heel mijn hart. Ze is de ware voor me, dat wist ik eigenlijk al zeker. Al ben ik nog jong. Liz is van mij en ik van haar, niemand anders.

‘Well, this is the best way. Why wait if you can tell the world in a few minutes? She’s amazing Haz, you two are the cutest couple on the world and I’m glad you two are finally together.’

Hij had eigenlijk ook gelijk. Het was even doorbijten voor haar, maar ze zou het perfect doorstaan, zoals ze altijd deed. Ik glimlachte naar Liam en trok de minibar open.

‘Want some champagne to cool the nerves down? There are like.. Five bottles in here.’

Liam knikte en ik pakte er twee flessen uit.

‘Boys, keep it down! Don’t get wasted or anything or I’ll kill you both on a very painful, awful and scary way. And that I promise.’

Paul zijn stem klonk van voorin de auto. Oeps. Daar had ik even niet aan gedacht.

‘We’ll share a bottle, okay?’

Hij gromde nog wat, maar daar trok ik me niets meer van aan. Liam hield de glazen vast die ik tot aan de rand volgooide. Snel klokte ik het spul achterover en ging wat lekkerder zitten op de leren banken.

‘We’ll arrive in three minutes gentleman. Please get ready for the red carpet.’

Liam nipte nog rustig door aan zijn glas, terwijl ik mijn handen nog even snel door mijn haar haalde. De meeste krullen had ik weten te temmen, of eigenlijk.. De stylisten. Het was een snelle actie geweest, we waren zo klaar. Gelukkig waren we vrijwel klaar met de puberteit en hielden de huidproblemen zich ook steeds meer op de achtergrond. Daardoor hadden we minder make-up nodig en waren we altijd sneller. Ik kon er wel aan wennen. Het haar bleef altijd de grootste tijdsvijand.

‘I’m so glad I shaved it all off. Saves me loads of time, more sleepy time for Liam!’

Liam had zijn haar kort. Toen hij ermee aan kwam zetten kon ik hem wel slaan. Het was zo belangrijk voor ons imago, ons haar. Maar gelukkig werd het snel geaccepteerd en had Zayn nu het ‘tophaar’ van de band. Meisjes wilde het altijd aanraken, waar ik helemaal niets van snapte. Het was grappig om het door de war te gooien, dan had je meteen een geïrriteerde Zayn. Maar het stond Liam eigenlijk ontzettend goed! Lachend liet ik mijn hand er eventjes overheen glijden. Het voelde grappig.

‘We’ve arrived gentleman.’

Ik verzette mijn gedachtes en wilde deur opengooien, maar dat was blijkbaar niet de bedoeling.

‘Harry Edward Styles, you’ll never learn, do you?’

Paul liet een harde zucht horen en wreef met zijn handen over zijn gezicht heen. Hij was moe, dan kon je zien. Maar ja, zo’n award-show leek me ook ontzettend veel werk. Vooral omdat we zo vaak genomineerd zijn. Snel trok ik mijn handen terug en gooide ze de lucht in om te laten zien dat ik niets meer deed.

‘Sorry man, I’ll wait.’

En toen ik dat zei, werd de deur voor ons open gedaan en stapte ik als eerste naar buiten, met een lachende Liam op mijn hielen. Gillende meisjes, honderden journalisten en vele cameraploegen stonden op de sterren, waaronder One Direction, te wachten tot ze allemaal één klein momentje konden pakken met één van ons. Ik keek even lachend om me heen, maar wilde toen zo snel mogelijk naar Liz toe. Liam zwaaide wat naar de mensen toen de andere limo, waar Niall, Zayn, Louis en mijn - hoogstwaarschijnlijk - beeldschone vriendin inzaten. Ik liep ernaartoe en dook voorbij de chauffeur die bij hun ook de deur openmaakte. Niall sprong als eerste vrolijk naar buiten met een knalgroenen zonnebril op zijn neus. Zayn volgende met een rode en Louis maakte met een flitsende gele ons vijftal compleet. Hij gaf een blauwe zonnebril aan Liam en bood mij een roze aan, maar daar had ik helemaal geen oog voor. Ik stak mijn hand uit naar de deur en wachtte tot deze vast werd gepakt. Wat uiteraard ook snel gebeurde. Alleen haar hand was al mooi, met een vijftal professioneel gelakte en gevijlde nagels, knalroze gelakt. Daarachteraan kwam één been met een hoge pump aan de voet naar buiten. Ik volgde haar been naar boven en kwam uit bij een té schattig roze jurkje, versierd met een mooi riempje en prachtige zilveren draden op haar borst. Maar god, haar gezicht. Ze leek op een engel, recht uit de hemel gevallen. Zo mooi en zo puur. Natuurlijk was het allemaal aangedikt met make-up, maar haar natuurlijke schoonheid straalde de rode loper tegemoet. Ik was blij, verrast, bijna geschokt zo mooi, maar bovenal ontzettend trots. Trots dat dit wonderlijk mooie meisje mijn vriendin is, dat ik haar de mijne mag noemen. Op mijn mond stond een permanente lach. Dit had niet beter gekund. Ik was zó blij dat ik gister mijn ijs op haar oude jurk had laten vallen. Dit was gewoonweg betoverend. Ik kon niet anders dan haar even snel te kussen. Ik moest wel, voor me stond gewoon pure seks, in de meest onschuldige vorm. Ik keek nog even naar haar lichaam, haar outfit en richtte mijn blik toen weer op haar gezicht. Het was één en al blijdschap. Geluk. Pracht en praal. Ze zag er oprecht gelukkig uit. En dat was ik ook. Zo voelde ik me ook.

‘Harry? Who is this amazing girl? She looks amazing.’

Ik keek even opzij en zag toen een complete cameraploeg staan, met een klein, bruinharig ventje met een microfoon in zijn handen, beter bekend als Josh Hutcherson, een oude vriend. Ik sloeg mijn arm om haar middel heen en wilde iedereen laten zien dat ze van mij is.

‘This..’

Ik keek haar diep in haar prachtige blauwe ogen.

‘.. is my amazing girlfriend Liz Paper.’

Ze wended haar blik van die van en glimlachte lief naar Josh.

‘Hello, how are you?’

Haar stem klonk als een liedje zo mooi. En steevast. Geen trilling, geen kenmerken van enige zenuwen. Ik kneep even in haar hand als teken dat ik trots op haar was. Dit was zo anders dan mijn eerste keer.

‘Wow! The flirtatious Harry Styles is finally settling down! Who would have thought that? And how long are you two together now?’

Wat maakte mij dat nou uit? Ik ben samen met de liefde van mij leven. Kan mij het wat schelen hoelang dat al is? Als het maar voor eeuwig duurt, dan ben ik gelukkig.

‘Well, not that long, I’d say.. Three, four months?’

Ik hoopte nu dat Liz niet al teveel waarde hechtte aan dat soort dingen, maar voor zover ik haar kende - en dat was heel goed - zat dat wel goed.

‘Congrats man! Enjoy each other and do it safe! We don’t want another teen mom here. Good luck together and we’ll see you soon!’

Ik gaf hem lachend een klap op zijn schouder en Josh kuste Liz haar hand. Zo, dat was wel genoeg contact tussen die twee. Ik trok haar met me mee terwijl ik mijn lippen op haar oor legde.

‘Liz.. You look stunning.. And I love you and thanks for being here and I love you and wow.. You’re amazing.. I love you.’

Ik wilde haar zoveel vertellen, maar daar had ik nu helemaal geen tijd voor. Gelukkig had ik het belangrijkste vaak genoeg gezegd, dat ik van haar hou. En dat ze mooi is. We stonden nu voor een grote groep fans, die ik kon herkennen aan de petjes, t-shirts met onze hoofden erop en vooral aan het geschreeuw.

‘HARRY HAS A GIRLFRIEND!’

‘SHE’S SO DAMN PRETTY, I WANNA BE HER!’

‘SHE LOOKS LIKE THAT GIRL FROM BEFORE!’

Het meisje van hiervoor? Had ik toch niet goed op internet gekeken vandaag? Waren er toch een paar foto’s opgedoken? Dat moest ik thuis dan maar eventjes onderzoeken. Ik voelde hoe Liz haar hand zachtjes in die van mij kneep als teken dat ze het wel spannend vond voor onze fans. Ze had me van de week al verteld dat ze er tegenop zag.

‘But what if they don’t like me? They’ll hate me and I’ll be the girl who stole Harry Styles, the forever-bachelor, away.’

Ik had haar gekalmeerd en verteld dat ze haar allemaal zouden mogen als één van ons. En dat was ook zo. De groep voor onze neus begon te joelen en schreeuwen om een zoen. Dat liet ik me geen tweede keer zeggen, daar had ik zelf ook wel zin in. Ik draaide mijn hoofd naar dat van haar, gaf haar een knipoog en sloeg mij armen rond haar middel terwijl ik mijn lippen op die van haar plantte. Haar armen sloeg ze om mijn nek en zo genoten we een klein momentje van elkaar. Het was gewoon een onschuldige kus, maar dat maakte me al zo week. Ik genoot van haar, van hoe ze eruit zag en hoe ze van mij hield. Een gigantisch gejoel zorgde ervoor dat Liz haar lippen weer van die van mij afhaalde en lachend naar het publiek keek. Vele meisjes hingen over de hekken heen en schreeuwde om mijn Liz. Hoe wisten ze haar naam al zo snel? Erg vond ik het niet, dit betekende dat ze was geaccepteerd door de Directionners. Ik keek verder dan mijn vriendin en zag dat de jongens al bij de foto-stand waren gearriveerd. Op precies hetzelfde moment vertelde Paul dat ook.

‘Come on guys, time for the picture stand! The other boys are already there.’

Samen zwaaide we nog even naar de fans en begeleidde ik haar verder naar de foto-stand. Op haar prachtige schoenen liep ze voorzichtig achter me aan. Terwijl ik schreeuwend op de andere jongens afrende en op Niall zijn rug sprong, bleef Liz netjes aan de zijkant wachten. We maakte wat gekke groepsfoto’s, tot de journalisten en fotograven begonnen te vragen om Liz. Liam stond het dichtste bij.

‘Liz, come here! They want you with us!’

Liam pakte haar hand vast en trok haar naar zich toe, waarna hij haar tussen ons inzette. Ik liet mijn hand op haar rug rusten en aaide zachtjes voor het geruststellende effect dat dat altijd op haar had. Ze wist blijkbaar niet waar ze moest kijken, want haar hoofd schoot alle kanten op. Dat maakte mij weer aan het lachen. Het was zo ontzettend schattig.

‘Thanks guys! Amazing shots! Now, please continue your ways inside.’

Ik wist dat dat niet voor mij en Liz gold, natuurlijk wilde ze nog wat plaatjes van ons tweetjes, dat was normaal! Maar Liz, lieve Liz wist dat niet en liep vrolijk achter de jongens aan. Ik greep haar bij haar arm en fluisterde zachtjes.

‘Sweetheart, they want some photos from us, just the two of us.’

Een grijns glipte over haar mond. Natuurlijk wist ze dat. Samen poseerde we voor alle camera’s die flitsten als gekken! Ik kuste haar wang, zij kuste mijn wang en we knuffelde wat.

‘Hazzalove, my mouth hurts from all the smiling..’

Ik wist precies waar ze het over had, wat het ontzettend grappig maakte. Ik bulderde het uit, wat haar nogal liet schrikken volgens mij. Ik pakte haar vast, trok haar tegen me aan en legde mijn hoofd op haar schouder, met mijn armen rond haar heupen. Ze was zo fragiel en tegelijkertijd zo sterk. Ik genoot van haar aanwezigheid hier. Het maakte het allemaal zoveel leuker. Maar ik vond de camera’s wel welletjes zo.

‘Let’s go love, they’re waiting for us inside.. You’re my lucky charm tonight. Let’s win some awards!’

Ik greep haar bij haar hand en liep samen met haar naar de deuren van het gebouw. De hal was zoals altijd weer over the top versierd met de grootste kroonluchters, mooiste jurken en duurste merken. Mensen stonden te kletsen met drankjes in hun handen, maar ik wilde eigenlijk zo snel mogelijk naar de zaal. Liz keek haar ogen uit en slaakte soms een gilletje als iemand zoals lady GaGa voorbij liep of Miley Cyrus haar twee kussen op haar wangen gaf. Ik gaf de meeste mannen gewoon een hand en een vriendelijke glimlach en de vrouwen - zoals de protocol altijd aangeeft - twee kussen op de wang. Ik had de jongens al snel gevonden. Niall hing zoals gewoonlijk rond Demi Lovato, terwijl Louis overduidelijk aan het flirten was met Nate van The Wanted. Die was een jaar geleden ook opeens uit de kast gekomen. Alsof het een trend was ofzo..

‘Harry.. I-I-I.. I feel like a nobody in here.. So many celebrities! What am I doing here?!’

De verbazing was duidelijk te horen in haar stem en Liz drukte zich dicht tegen me aan.

‘Don’t worry babe, you’re one of us now! They’re all just like you by the way.. Just human with needs.’

‘Hey! There you are, let’s go inside! The show starts in 10 minutes. Liz, you’ll sit with all of us. You’re the luckiest girl in the world.’

Louis knuffelde haar, fluisterde wat in haar oor en Demi stelde zich meteen aan haar voor, wat mij een opgelucht gevoel gaf. Samen kletste ze wat onderweg naar de grote zaal waar het allemaal ging gebeuren. Er was een speciale VIP-lounge voor ons neergezet in de ‘nominee-area’, waar alle genomineerden artieste zaten. Familie, vrienden en liefdes, van alles wat er wel wat. De banken waren zacht, veel beter dan die klote houten stoeltjes waar je op moest zitten als je een gewone toeschouwer was. Twee jaar geleden hadden we dit allemaal nooit durven te dromen.. Dit beloofde alvast een mooie avond te worden.. Dat was één ding wat zeker was.


Reacties:


tamarastyles
tamarastyles zei op 29 juli 2013 - 13:20:
Ik weet nu waarom ze een nieuwe jurk moest! Ik denk dat er ook fans zullen zijn die haar niet mogen! Dat is wel jammer want ik mag haar 100 % !!


Chayenne
Chayenne zei op 23 okt 2012 - 23:56:
Wouuuuuuuw. Ik las dit in bed, en ne vader kwam binnen zo van: doe dat ding (mobiel) weg en ga slapen!
En toen die weg was dacht ik zo van: nuhuu ik lees daarvoor een vwel te leuk verhaal:p dus town ben ik verser gaan lezen.

Zon gewwldog hoofdstuk weer love iiit <3


XJoanna
XJoanna zei op 23 okt 2012 - 21:34:
Ik ben weer helemaal bij next one pleaseeee ?


Letra
Letra zei op 23 okt 2012 - 21:33:
En weer een geweldig hoofdstuk!
I enjoy every chapter that you wrote so far! And i love it (:
Ik vind het leuk om te lezen hoe jij Harry's gedachtes opschrijft, het is schattig hoe het verteld word en je verhaallijn is top (;
Nou, snell verder! Dan zal ik dat ook doen, aha.

xo!


shania13
shania13 zei op 23 okt 2012 - 20:37:
Yep alweet zon mooi hoofdstuk
Jezus wat ben ik jaloers op je schrijfstijl echt waar
Snel verder ik heb nooit zoo graag gelezen hihi

Xxx