Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Tokio Hotel » Save your kisses for me..!x [TC] [-Continued-] » Deel 18

Save your kisses for me..!x [TC] [-Continued-]

24 maart 2009 - 19:25

561

0

230



Deel 18

enjoy

Bill POV
Vrolijk loop ik het school uit, ik heb de baan! Meteen stuur ik Tom een berichtje! Ik ben echt zo blij nu! Mensen kijken me raar aan, wat wil je, ik loop met een glimlach rond van hier tot Tokyo. Niet veel later krijg ik een sms terug.

zolang mijn straf, als ik iets verkeerds doe, maar niet te zwaar is (:
Xx Tom<3.


Ik grijns en besluit om hier niet op terug te sturen, laat hem maar in spanning afwachten. Ik neem de bus weer terug naar huis, thuis aangekomen besluit ik om me voor de tv te zetten en me te vervelen, mam is niet thuis, ze ging naar oma en opa.


Rond vier uur komt mama thuis. Ze zet zich naast me in de zetel. ‘en hoe was het op school?’, zegt ze lachend. ‘ha ha, ik heb de baan!’, zeg ik dan vrolijk. Ze knikt en lacht. ‘proficiat.’, zegt ze. ‘Bill?’, ‘ja?’, ‘ik kom eigenlijk gewoon zeggen dat ik Lien zo van school ga halen en dan met haar doorrijd naar oma, we blijven daar tot volgende week, goed?’, ik knik. ‘ik weet me wel te redden.’, ze knikt dankbaar en staat dan weer op. ‘tot volgende week.’, ‘ja, doei!’, en weg is ze. Dan trilt mijn gsm waardoor ik begin te gillen. Tom belt. Ik neem op en het eerste wat ik zeg is: ‘what the fuck, sukkel, laat een ander verschieten!’, ‘en ik hou ook van jou.’, zegt hij. ‘ha ha, waarvoor bel je?’, ‘nou, ik heb niets te doen voor school tegen morgen en ik dacht: hé laat ik Bill maar eens gaan bezoeken.’, ‘oké, kom maar!’, zeg ik blij. ‘oké, tot zo.’, ‘ja bye!’, en ik hang op. Dan bedenk ik me plots dat mam de ring die ik van Tom had gekregen nog op der kamer heeft liggen, ik snel naar boven en neem de ring uit het kastje en doe die om. Perfect! Dan ga ik weer naar beneden en kijk nog wat tv, een tijdje later gaat de bel en ik ga open doen. Maar tot mijn grote verbazing is het niet Tom maar Victor. ‘wat moet jij hier?’, vraag ik hem bot. ‘ik kom mijn spullen ophalen.’, ‘nou dat doe je dan maar lekker een andere keer ik verwacht bezoek!’, ‘ik kom ze níº ophalen, maakt me geen ene reet uit dat je bezoek verwacht!’, bruusk duwt hij me aan de kant en loopt door naar boven. ‘wat was dat,’, hoor ik achter me, uit reflex begin ik spontaan te gillen. Ik draai me om en zie Tom grijnzend staan. ‘lach me niet uit.’, ‘doe ik niet.’, ik glimlach en druk mijn lippen op de zijne. ‘oké, hoi, maar wat doet Victor hier?’, ‘hij komt zijn spullen ophalen.’, ‘en dat kon niet een andere keer?’, ‘ja sorry, hij had niet gebeld of zo, dus wist ik veel.’, ‘nee, is niets hoor, kan jij niets aan doen natuurlijk.’, ‘het is maar dat je het weet.’, ‘maar hé, zeg eens, welke straf krijg ik als ik iets fout doe?’, ‘ja jonge, dat wordt dan duizend keer opschrijven;’Bill is geil’ natuurlijk.’, ‘O, maar dat wil ik ook wel anders laten merken.’, en hij duwt me tegen de muur. ‘niet nu!’, sis ik hem toe waardoor hij me aankijkt met zijn puppyoogjes. ‘komop, Victor is hier!’, zeg ik. Hij knikt begrijpend. ‘maar..’, ‘maar wat?’,


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.