Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Tokio Hotel » Save your kisses for me..!x [TC] [-Continued-] » Deel 19

Save your kisses for me..!x [TC] [-Continued-]

24 maart 2009 - 19:26

658

1

220



Deel 19

enjoy

Bill POV
‘maar wat?’, ‘dan wil ik wel iets extra, ik bedoel, nu moet ik wachten.’, ‘maar je hoeft niet lang te wachten hij is zo wel weg.’, ‘ja, nou en.’, dan hoor ik boven allemaal gestommel. Tom kijkt me raar aan en beide lopen we naar boven. In de kamer van mama is niemand te zien, wat raar is want zijn spullen lagen daar al klaar. Dan roept Tom. Hij is in mijn kamer. Ik ga er heen en zie Victor staan. ‘what the fuck doe jij in mijn kamer? Maak dat je hier weg bent en wel nu!’, gil ik hysterisch. Victor haalt iets uit zijn zak en richt het op ons, ik slik, een revolver. Ook Tom lijkt zich nu ongemakkelijk te voelen. ‘hoe je kop dicht!’, brult Victor. ‘ik zei niets!’, zegt Tom terug. ‘hou je bek dicht anders knal ik een kogel door je kop!’, en Victor komt dichter staan. Tom neemt, zonder nog maar iets te zeggen de revolver vast. ‘wel jammer dat hij niet geladen is hé.’, zegt Tom dan lachend. Victor kijkt hem niets begrijpend aan. Tom weet, op de één of andere manier, de revolver over te nemen. ‘ja kijk, de revolver is niet geladen, dat moet je dus zo doen.’, en Tom laad de revolver. ‘raar.’, mompelt hij, hij opent het ding en begint te lachen. ‘weet je, misschien is kogels kopen ook een idee en, maak dat je godverdomme weg bent!’, brult hij, Victor weet niet hoe snel hij weg moet zijn.


Tom POV
Bill kijkt me niets begrijpend aan. ‘die revolver was dus niet geladen.’, ‘ja, dat had ik door, djeez, ik had schrik man.’, ‘ja, begrijp ik wel.’, Bill lacht spontaan en slaat zijn armen op mijn nek. ‘je bent lief.’, mompelt hij en verstopt zijn gezicht in mijn nek, dat kan ik voelen aan zijn koude neus dat mijn vel raakt. ‘je neus ik koud.’, zeg ik. Hij knikt en klemt zijn armen nu nog steviger om me heen. ‘je was echt bang hé?’, hij laat me los en kijkt me aan. ‘ja wat dacht jij dan?! Ik dacht dus echt dat ik dood ging!’, zegt hij dramatisch. ‘ja Bill, ik ook hoor.’, Bill lacht. ‘je bent lief!’, zegt hij weer. ‘hoe vaak ga je dat nog zeggen?’, ‘zo vaak dat ik wil, jij bent lief, jij bent lief, jij bent…’, ik sla mijn hand voor zijn mond waardoor Bill wat onverstaanbaar mompelt, ik haal mijn hand weg en meteen begint hij te roepen. ‘hoe durf je? Wees blij dat ik dat zeg anders zegt niemand dat, klootzak! ik hou van je!’, en hij kijkt me lief aan. Ik schud lachend mijn hoofd. ‘je bent me er toch één hoor.’, ‘ja, en?’, ‘niets, daar ben ik blij om, je bent anders dan anderen.’, hevig schudt hij zijn hoofd. ‘jij ook.’, ‘ja, dat weet ik.’, zeg ik en kijk hem strak aan. ‘staar niet zo, dat is engig!’, zegt hij en kijkt me dom aan.


Ik en Bill zitten beneden in de zetel één of andere film te zien, Bill heeft zich gemakkelijk tegen me aangelegd en ligt te slapen, zachtjes ga ik door zijn haar. Hij is echt mooi, ik denk het mooiste wezen van de hele wereld. Maar, dat is hoe ik er over denk, ik denk dat velen er anders over denken. Maar dat maakt me niets uit, ik weet dat Bill mooi is, vanbuiten en vanbinnen, en daar ben ik blij om, hij is -voor mij- perfect. Meer dan hem heb ik niet nodig, neen, met Bill heb ik alles wat ik wil, dan is geld en al die crap overbodig. En dat meen ik, als je zelf zo een persoon hebt gevonden weet je wat ik nu voel, zo een persoon dat veel voor je betekend, waar je uren lang naar kan kijken, als je, je ogen sluit hem zo voor je kan zien, elk detail van zijn lichaam. Dí¡t is ware liefde.


Reacties:


Hugbear
Hugbear zei op 11 maart 2010 - 20:16:
ik schrok me doooood man!! ik dacht even dat er iemand gewond/dood zou raken hoe zag/wist Tom trouwens dat die revolver niet geladen was?