Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » De Hongerspelen » Blackbird [afgewerkt] » Epiloog

Blackbird [afgewerkt]

25 okt 2012 - 17:20

112

3

228



Epiloog

Die volgende ochtend, de ochtend voor de Spelen, lag er een briefje op Chartes kussen. Ze pakte het op. Trelb was zich in de badkamer voor een laatste keer aan het wassen.
In slordige hanenpoten waren er vier woorden op het briefje gezet. Dat zo’n klein zinnetje toch nog zo’n grote uitwerking op iemand kon hebben.

Ik houd van je.

Ze opende het raam en zag nog net een jongen met warrig haar en een stralende lach wegrennen over de verlaten straten van het Capitool.
Haar ogen waren vochtig van geluk en bittere vergeving en ze fluisterde de jongen die ondertussen nog maar een vlek in de verte was geworden achterna:
Ik houd ook van jou.


Reacties:


mistyflower
mistyflower zei op 1 juli 2015 - 11:57:
Hey,

Ik ben net klaar met lezen. Heel mooi verhaal.
Vraag mij alleen af hoe het kan dat Charte zo makelijk in het capitool kon komen en bij de tributen kon komen. Ik dacht altijd dat het heel zwaar beveiligt was. Maar verder een echt top verhaal. Origineel onderwerp en het beandwoord vragen die je je bij het lezen van de hongerspelen afvraagt. Hoe zijn de inwoners va het capitool en hoe zouden ze reageren op een districtinwoner.

Ik zie jammergenoeg, dat er geen vervolg is....
Heel droevig einde,

Misty


1Dtjetanya zei op 22 feb 2014 - 22:44:
ik lees het nu pas...maar de tranen lopen over mijn wangen en het verhaal doet iets met me...maar ik weet niet precies wat. het is echt heel mooi...alles is supermooi om te lezen en je wilt zelf ook iets moedigs gaan doen door dit verhaal...gewoon perfect.


Hermelien
Hermelien zei op 28 okt 2012 - 18:12:
*Schreeuwende tranen rollen inmiddels over wangen*
*Diepe zucht*
*snikt en schud hoofd*
Gewoon..
AAAAAH
Gewoon.. gewoon té mooi voor menselijke woorden..
X