Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » De Hongerspelen » Blackbird [afgewerkt] » Dankwoord

Blackbird [afgewerkt]

25 okt 2012 - 17:45

448

3

248



Dankwoord

Lieve, lieve lezeressen van me,
Wat waren jullie een bron van vermaak, steun en motivatie voor mij en voor dit verhaal. Ik wil jullie allemaal een enorme grouphug geven omdat je natuurlijk schrijft omdat je het leuk vindt, maar erkenning, tips en bemoedigende, lieve woorden kunnen je echt een oppepper geven precies wanneer je die nodig hebt.
Bedankt.

Lieve Lore (Hermelien),
Mijn trouwste lezeres en persoonlijke stalker van een jongen uit mijn hersenspinsels. Trelb. Hij denkt aan je, lieverd. Ik heb nog geen woord gevonden om te beschrijven hoeveel jouw reacties hebben geholpen met het doorgaan van het schrijven. Precies wanneer ik het nodig had, was je er om me moed in te spreken of hysterisch me aan het lachen te brengen zodat ik zou doorschrijven. Ik kon het tenslotte niet maken om jou te lang in spanning te laten zitten over je knappe houthakker.
Ook ben ik erg gevleid dat zo'n goede schrijfster als jij al bent, dat haar mijn verhaal beviel.
Jouw reacties deden me huppelen, juichen, rennen, giechelen, nadenken maar bovenal: glimlachen. Daarom verdien jij:
een enorme berenknuffel

Lieve Lotte (Peachyfull),
Wat heb ik genoten van jouw reacties. Ze waren kort maar iedere keer krachtig en konden voor een gilletje van geluk of een harde lach bij mij zorgen. Ook reageerde jij vaak heel snel wat ik erg waardeerde.
Dit is echt mijn lievelingsreactie van jou:

Net zo heerlijk als een koekje.

Ik kon niet meer gevleid zijn.

Lieve Lotte (Lotstuff),
Je kon me een hart onder de riem steken waar nodig maar aarzelde ook zeker niet om tips of verzoekjes te maken. Ik had soms zin om je door mijn scherm heen te knuffelen want jij wist je oordelen over mijn verhaal zo goed te onderbouwen. Dankje. Je bent zeer belangrijk geweest voor het voortgaan van Blackbird.

Lieve Evelien (MissEva),
Kort, krachtig maar geweldig leuk waren jouw reacties. Je liet me weten wat je leuk vond en wat niet. Duidelijk, grappig, sympathiek. Je was een waardevolle lezeres voor mij.

Lieve Pauline (Pline),
Je liet me vaak weten wat je precies beviel aan mijn verhaal en zo kon ik goed weten wat deze superleuke lezeres van mij wel en wat haar niet beviel. Dank voor deze lieve, grappige en motiverende woorden. Daar heb ik veel aan gehad.

Lieve (moorte),
Dank je voor je lieve, leuke, inspirende berichtjes. Mijn hart begon vaak sneller te kloppen en je verdient een enorme knuffel.

Jullie allemaal trouwens (ook mijn lezeressen die sporadisch meelazen waardeer en bewonder ik zeer). Dank je dat ik dankzij jullie mijn allereerste grote verhaal helemaal heb mogen afronden.
Er is veel ruimte voor verbetering maar het voelt goed om te weten dat er altijd een plek is om naar terug te gaan wanneer je even lieve woorden nodig hebt.
En dat is hier.

Marian


Reacties:


MissEva
MissEva zei op 1 nov 2012 - 22:01:
Je verhaal was en is nog steeds geweldig.
Ik kreeg vaak genoeg tranen in mijn ogen meid.
Super. Goed. Geschreven.
Respect.

xx


PeachyFull
PeachyFull zei op 30 okt 2012 - 17:19:
Dit verhaal zal voor evaaaah(!!!!!!!!) in mijn hoofd blijven zitten, het is eenmaal belangrijker dan huiswerk. Ik vind het jammer dat het is afgelopen, maar ben ook wel weer blij dat het einde weer zo SUPER geschreven is! Ik kan gewoon niet genoeg woorden vinden om jóíº te bedanken! Jij bent nou eenmaal het brein achter dit alles! Je hebt bij elk hoofdstuk mijn dag perfect gemaakt.

Xx Lotte

Ps. Sorry voor deze ultra-rommelige reactie


Hermelien
Hermelien zei op 28 okt 2012 - 18:18:
*VLIEGT HYSTERISCH OM HALS*
IK HOU VAN JE
IK HOU VAN JE
IK HOU ZO ZO ZO VEEL VAN JE *giggles*
Je bent mijn zus, iemand die ik niet echt kan aanraken maar wel altijd bij me draag: hier binnenin.. In mijn hartje *little smile*
Trelb gosh, mijn prachtige sexy houthakker
Ik hou van jeeee! *Kust de drie middelste vingers van hand*
Respect, respect voor jou! Respect voor je schrijven!
Respect voor jouw in het geheel,
want jij bént geweldig.
De wereld toont weer eens zijn goede kant C:
*Kus op wang* You rawk!
X