Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Useless wish, dramatic story twist.. » Nineteen.

Useless wish, dramatic story twist..

25 okt 2012 - 23:26

1934

6

531



Nineteen.

En dit is hoofdstuk 19 alweer! :D Ik denk dat ik er nog wel 10 achteraan kan schrijven, maar ik moet even kijken hoever ik met mijn ideetjes kom, want die raken een beetje op. Ga ik niet te snel? Of wordt het niet saai? Let me know and I'll make sure it will be perfect for you guys. LOVE! <3

Met drie awards en zes paar zere voeten van het dansen later liepen we richting onze limo, waar we nu wel met zijn zesjes inpaste. De pers was allang afgedruppeld en de meeste mensen lagen al lang en breed in het warme bedje dat thuis voor hun klaar stond, maar wij niet. De jongens en ik hadden de hele avond gedanst. Toen Demi rond een uurtje of half twee naar huis ging, was ik nog in een trance. De mooiste avond van mijn leven wilde ik het noemen. Ik had nooit geweten dat de show nog doorging nadat de camera’s van de live tv uit waren geklikt. Maar dit was het ziekste feest waar ik ooit was geweest, ooit aan deelgenomen had. De muziek, de mensen, Harry.. Alles was perfect geweest. Ik had de macarena gedanst met Demi Lovato en de jongens van the Jonas Brothers, een ontzettend leuk gesprek gehad met niemand minder dan de zanger van All Time Low, Alex Gaskarth en ondertussen nog genoten van mijn vriendje. Meer kon een meisje zoals ik toch niet wensen?

‘That, my dearest friends, was a night we’ll never ever forget! Never!’

Zayn zijn schoenen hingen met de veters aan elkaar vastgebonden rond zijn nek en hij had zijn arm om Niall heengeslagen. Er werd gezegd dat er geen alcohol in de grootste schaal punch die ik ooit had gezien zat, maar ik geloofde er geen ene kak van. Ik giechelde en zwierde vrolijk over het rode tapijt naar de auto’s toe. Harry hield mijn hand vast en lachte om me. Of met me.. Wat het ook was, het maakte me niets uit. Louis en Liam liepen een paar meter voor ons, ook over elkaar heen hangend en luid aan het lachen. Het was niet mogelijk dat wij geen alcohol hadden genuttigd. But who cares, right? Het was een geweldige avond. Ik dacht terug aan alle mooie, ontroerende en grote optredens die ik had mogen aanschouwen. Als ik had gewild, had ik een nagel in Nicki Minaj haar neppe achterwerk kunnen zetten, zo dichtbij was ik!

‘That woman.. Nicki Minaj, her ass is really creepy from up close! Didn’t think it looked to.. Real?’

Niall proestte het uit en gaf me een high-five.

‘That’s the same thing I told the lads when I first saw it live. Really creepy stuff!’

Ik hing lachend over een plantenbak heen die naast de rode loper stond. Harry stond erbij te giechelen en wist blijkbaar niet wat hij met me aan moest.

‘My feet hurt..’

Mokkend trok ik de mooie schoenen uit en zette ze naast me neer op de grond. Dat voelde al een stuk beter. Harry trok me weer overeind en ik kon ze nog net mee grijpen voor we alweer vijf meter verderop liepen. Ik bedacht me opeens wat.

‘By the way.. Lou, you and that Nate-kid looked pretty cute together! Did you ask his number?’

Een vuurrode blos steeg op vanuit zijn nek naar zijn wangen. Liam en Niall begonnen te joelen en Louis sloeg ze met de punt van zijn Italiaanse lederen Testoni’s. Ik giechelde maar wat, vastzittend in mijn roze wolk.

‘This night was the best night of my life..’

Harry zwierde me nogmaals in het rond en zorgde ervoor dat ik precies in zijn armen terecht kwam. Het voelde als een sprookje zo mooi. Mijn jurkje zweefde door de lucht en de linten leken wel te vliegen.

‘And it’s not over yet, my love..’

Met een speelse, toch sexy blik in zijn ogen keek Harry op me neer. Nu ik mijn prachtige pumps uit had gedaan, was ik weer een heel stuk kleiner. Ik hield ze in mijn hand, terwijl ik mijn clutch in Harry’s schoenen had gepropt, die net als die van Zayn om zijn nek hingen. Alle vijf waren ze nu een held op sokken, letterlijk. Grinnikend en giechelend vervolgde we onze weg naar de limo, waar Liam en Niall al voor stonden met een nog steeds redelijk wilde Louis achter hun aan.

‘Lou, you didn’t answer my question.. Did you?’

Zijn blos lag nog steeds op zijn wangen, terwijl hij twijfelend zijn hoofd knikte.

‘But if you guys are gonna make fun of me, I’ll delete it right away and be desperate for the rest of my life. So, what’s it gonna be?’

Meteen hielden Zayn, Liam en Niall op toen Louis met zijn iPhone zwaaide. Paul zwam al zuchtend en kreunend aanlopen en gebaarden ons dat we gewoon in de limo moesten gaan zitten, zonder al teveel gezeik. De jongens leken opeens wel bezeten en wiste niet hoe snel ze op de leren banken moesten plaatsnemen. Harry trok mij natuurlijk snel op zijn schoot en legde zijn hand op mijn bovenbeen. Een warme tinteling trok door me heen en ik keek hem smachtend aan.

‘Just wait until we get home..’

Zwoel, schor en sexy. Zo klonk het. Harry toch, wat deed je met mijn hoofd en hart?

‘Get a room guys..’

Uitdagend keek ik Zayn aan.

‘What? For this?’

Ik drukte mijn lippen op die van Harry en beet zachtjes in zijn onderlip. Een zachte kreun ontsnapte uit zijn mond en hij kuste me vol lust en liefde terug. Zijn hand gleed verder onder mijn rokje, waardoor Louis en Liam het uitbrulde en Niall zich rood terugtrok in het hoekje van de auto. Zayn wist niet waar hij moest kijken, dus mompelde maar wat voor zich uit en zakte verder de bank in.

‘Just keep it clean back there, please? This is a limo from the label.’

Ondertussen liepen Lou en Liam rood aan en stonden hun hoofden op barsten, terwijl Harry zijn hand weer een stukje terugtrok. Grinnikend - jezus wat was ik irritant zeg - sloeg ik mijn armen om zijn nek heen en nestelde me in zijn armen tot ik lekker zat.

‘Champagne, anyone?’

Blijkbaar had Niall de minibar in deze limo ook gevonden in zijn hoekje, waar hij vrolijk drie flessen uittrok. Paul schudde zijn hoofd en liet het middenschot naar boven komen, waardoor hij ons niet meer kon niet. Juichend en schreeuwend gingen de flessen rond en dronken we de vloeistof gulzig op. Het brandde in mijn keel, maar dat kon me niets schelen. Vanavond was het mijn avond en ik was niet niemand meer. Ik was Liz Sophie Paper, officieel de vriendin van de wereldberoemde Harry Styles, lid van de popsensatie One Direction en ik zat samen met deze jongens aangeschoten te giechelen in een limousine. Mijn leven was goed, heel goed.

Een half uurtje later waren we afgezet bij het huis van Harry. De jongens sliepen allemaal bij Louis, dus die waren ‘om de hoek’. Zayn had de grap al gemaakt dat we niet te wild moesten zijn, want de badkamerdeur kon altijd open. Zwaaiend naar de andere prutste Harry de deur open en liet mij eerst naar binnen lopen. Zwalkend zocht ik mijn weg naar de keuken. Meteen toen Harry ook binnen was, schopte hij de deur dicht, ramde hij nog eventjes op de badkamerdeur en draaide die ook in het slot, waarna hij me ruw vastpakte en zoende. Echt zoende. Geen poespas met lieflijke kusjes, maar gewoon.. BAM! Ik liet me gewillig meeslepen in het moment en sprong op om mijn benen om zijn middel te slaan. Ondertussen drukte hij me tegen de muur en verdiepte hij de zoen nog eens. Hijgend trok ik me los om wat op adem te komen.

‘You were amazing tonight.. I’m so proud to call you mine.. Now and for always..’

Harry drukte kusjes in mijn nek, hals en schouders. Ik vlocht mijn handen in zijn haar en trok zijn hoofd weer naar me toe. Hij ondersteunde mijn kont met zijn ene hand en zette de andere in mijn zorgvuldig in elkaar gedraaide haar, wat nu waarschijnlijk helemaal naar de klote ging. Of het me kon schelen? Nee, niet echt.. Zijn tong gleed over mijn onderlip en ik opende mijn lippen met plezier. Speels van de alcohol, opgewonden door de heerlijke jongen voor me of gewoon ultiem gelukkig, je kon me alles wijsmaken op dit moment en ik zou je geloven. Ik haalde één van mijn handen uit zijn krullen en begon te prutsen aan het strikje van zijn smoking. Grinnikend hielp hij me door soepel aan een lintje te trekken, waardoor die meteen losschoot. Snel plantte ik mijn lippen weer op die van hem en trok ik de eerste paar knoopjes van zijn overhemd open. In een rap tempo rommelde ik zijn jasje uit waardoor ik zijn overhemd gewoon open kon trekken. Schijt aan die knopen, we konden zo weer een nieuwe voor hem kopen. Blijkbaar dacht hij er hetzelfde over, want tegenstribbelen deed hij niet. Hij gooide de stof van zich af terwijl ik zijn perfecte lichaam bekeek. Een gespierde borstkas, een prachtige buik met blokjes en de mooiste armen die ik ooit heb gezien. Zo sterk.

‘Jesus Hazz, have you been working out or something?’

Plagerig en flirterig streek ik met mijn vingers over zijn borstkas, mijn nagels lieten kleine spoortjes achter op zijn gebruinde huid.

‘Oh shut up and kiss me Liz Paper.’

Ik liet me dat natuurlijk geen tweede keer zeggen. Terwijl hij me naar het kookeiland in het midden van de keuken droeg en ik me op hem stortte als een wild dier, werd er hard op de deur gebonkt.

‘Those boys are definitely dead tomorrow morning..’

Hij trok zich er niets van een trok aan het bandje in mijn haar, waardoor het losschoot en als een waterval over mijn schouders heen krulde. Ik schudde het nog even los, terwijl Harry aan het ritsje aan de zijkant van mijn jurkje trok, die even soepel naar beneden gleed als dat deed wanneer Louis hem dicht had getrokken gistermiddag. Zijn ogen scande mijn BH, alsof het een of ander wonderlijk ding was. Ik giechelde voor de zoveelste keer die avond.

‘Don’t worry babe, most woman on this planet wear those things.. Not that big of a deal!’

Er werd nogmaals hard op de deur gebonkt. Dit keer keek ik wel op met mijn aangeschoten hoofd, terwijl Harry zachtjes in mijn oorlel beet en me lieve woordjes toefluisterde.

‘But most woman don’t look as good as you in it..’

Zijn antwoord was vleiend, maar de deur had nog steeds mijn onverdeelde aandacht. Nadat er voor de derde keer weer aangeklopt, was ik er klaar mee en trok ik me los uit Harry zijn armen.

‘One second love..’

Hij stribbelde tegen en greep me vast bij mijn heupen, maar ik was vastbesloten om de persoon voor de deur eens flink de waarheid te vertellen. Daarom sleurde ik hem maar mee naar de deur. Ik realiseerde me helemaal niet dat mijn jurkje op mijn heupen hing, waar Harry hem vasthield en ervoor zorgde dat hij niet verder afzakte. Er werd nogmaals op de deur geramd. Deze persoon wist echt niet van ophouden hé?! Als het de paparazzi was..

‘Okay, what makes you so special that you can come here, in the middle of the fucking night, knocking on my boyfriend’s door like you’re the most important person on earth?!’

Ik schreeuwde de woorden uit, zonder dat ik de deur überhaupt al had geopend. Harry grinnikte en kuste mijn nek, terwijl ik aan het slot aan het trekken was. Eindelijk opende hij zich en trok ik de deur open.

‘Well, who the fuck are-..’

Ik stopte abrupt met praten. Ik herkende deze persoon. En het was niet echt iemand die ik graag wilde zien, al helemaal niet op dit moment, rond deze tijd. Ik was in één klap nuchter en was me er toen eindelijk - nogal beschaamd - van bewust van dat ik in mijn BH voor de deur stond. Harry hield me zo snel mogelijk mijn jurkje weer omhoog te trekken terwijl ik uit mijn woorden probeerde te komen.

‘Mo-.. Mom? What are you doing here?!’


Reacties:

1 2

tamarastyles
tamarastyles zei op 29 juli 2013 - 13:33:
Nee het is absoluut niet saai en het tempo is precies goed! Echt waar geloof me! Waarom deed ze de deur open in haar bh?? Fan trek je toch eerst die jurk op?? Haar moeder.. die zag ik niet aankomen ik had louis verwacht ofzo. Eat gaat ervgebeuren? Ik ben super benieuwd! Byee


Team1D
Team1D zei op 18 mei 2013 - 10:42:
HAHAHAHA DAT GEDOE IN DE AUTO LIAM IN EEN HOEKJE EN ZAYN MOMPELEND NAAR HUN KIJKEN


Faylinn
Faylinn zei op 25 okt 2012 - 22:34:
Omg vet leuk snel verder gaan en dit verhaal is echt niet saai geweldiggggg


XJoanna
XJoanna zei op 25 okt 2012 - 21:19:
hahahaha this is amazing luv!


Letra
Letra zei op 25 okt 2012 - 20:21:
Omg! Can't say it enough, but you're amazing, love!
Dit hoofdstuk is asdfghjkl.
Ik had een vaag voorvermoeden bij het lezen van deze zinnetjes;

‘And it’s not over yet, my love..’

‘Just wait until we get home..’

‘Get a room guys..’


Jees, I knew what was about to happen, and I was right!
Omygod. Trouwens, dit verhaal & saai? Dat zijn twee woorden die niet in het woordenboek van jouwn verhaal staan!
Omg, schrijf die 10 hoofdstukken! Want, deze fanfic is absoluut 1 van mijn favorieten! ;D

lots of love and hugs,