Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » YOLO, Solo & F***ing waisted. » Hoofdstuk 1 - 5 uur 's ochtends.

YOLO, Solo & F***ing waisted.

25 okt 2012 - 21:01

692

3

245



Hoofdstuk 1 - 5 uur 's ochtends.

Chloé's point of view.

Ik trap mijn hakken uit en ik klim in de boom naast mijn kamerraam. Het raam staat op een kiertje. Ik maak het raam open en klim naar binnen. Ik glimlach trots als ik op mijn bed zit. Dit is niet de eerste keer dat ik dit doe hoor! Ik doe dit elke vrijdag en zaterdag als ik weer eens ben gaan feesten. Ik gaap en kleed me snel om. Ik sluit mijn raam, zet het licht uit en ik ga in bed liggen. Het duurt niet lang voordat ik in dromenland ben.

~~~

"Chloé! Je bed uit!" Roept mijn moeder en ze komt mijn kamer in. Ze trekt de gordijnen open. "Mam! Hoe laat is het?" vraag ik kreunend en ik trek de deken over mijn hoofd. "1 uur, tijd om je bed uit te komen." zegt ze. "Maar mam.." "Niks te maaren, je bed uit! NU!" roept ze boos. "Relax.." mompel ik en ik klim mijn bed uit. "Ga je douchen en kom naar beneden." zegt mijn moeder en ze loopt weg. Ik loop de badkamer in en ik zet de douche aan. Ik neem een snelle douche en ik kleed me aan. Ik heb een joggingsbroek en een paarse hoodie aan. Ik loop naar beneden, naar de woonkamer waar mijn ouders op de bank zitten.

"Chloé we moeten praten. Ga even zitten." zegt mijn vader. Ik ga op een van de stoelen tegen over hun zitten. "Whats up!" zeg ik. "Praat normaal Nederlands! En het gaat over je toekomst jongedame! Met al dat feesten kom je niet ver!" zegt mijn moeder kwaad. "Okay, en wat is je punt?" vraag ik. "We sturen je naar een kostschool in London. Zodat je je gaat gedragen! We zijn ziek van al die feestjes van je! Je was vanmorgen om 5 uur pas thuis!" zegt mijn vader. "Wat jullie willen!" zeg ik. "Je gaat om 7 uur vanavond weg! Ga je spullen in pakken!" zegt mijn moeder streng. Ik loop de trap op en ik zoek de twee grootste koffer op zolder. Ik begin mijn tas in te pakken. Na anderhalf uur is alles in gepakt. Ik loop naar beneden. "Ma, ben klaar met inpakken." zeg ik en ik ga aan de keuken tafel zitten. "Lieve schat dit is voor je eigen best wil. We willen graag dat je later een goede baan en huis krijgt." zegt mijn moeder. "Ja mam.. Het komt goed.. Ik zal me gedragen." zeg ik. "Mooizo." zegt mijn moeder en ze glimlacht naar me. Ik glimlach terug en ik pak mijn iPod. Ik speel een spelletje en wacht tot we gaan eten. We eten wat vroeger, want ik moet om 7 uur op het vliegveld zijn. Na het eten controleer ik mijn lege kamer en ik til mijn koffers naar beneden. Mijn vader zet mijn koffers in de auto. We stappen in en rijden naar het vliegveld.

"Hier zijn je papieren en je vliegticket. Je paspoort en ID kaart heb ik in je handtas gedaan. En Mrs Thompson komt je van het vliegveld op halen. Wees braaf en doe je best het is een van de duurste kostscholen van Engeland. Je woont in één van de studentenhuizen en stop alsjeblieft met feesten en wees beleefd!" zegt mijn moeder. "Komt goed moeders." zeg ik. "Ohja, je hebt een pinpas.. Daar staat geld op en daarvan kan je kleding halen en een nieuwe telefoon, wij betalen het abonnoment en je moet een school uniform dragen." zegt mijn moeder. Tegen de tijd dat mijn moeder klaar is met praten zijn we al op het vliegveld. Ik check in. "Nou mam, pap.. Ik zal mijn best doen en me gedragen." zeg ik. "We gaan je missen meid. Succes." zegt mijn moeder en ze geeft me een knuffel. Mijn vader glimlacht en knuffelt me ook. Ik loop richting de gate van het vliegtuig. Ik word begroet door wat stewardessen en naar mijn zitplek begleid. Ik ga zitten en zucht tevreden.

Me gedragen was een leugen. Ik ga feesten totdat ik er bij neer val! En die Engelsen gaan gewoon gezellig met me mee doen!



=================================================================

Eerste hoofdstuk =D
Wat vinden jullie er tot nu toe van?

xxxx


Reacties:


Azula
Azula zei op 20 nov 2012 - 14:47:
Super leuk! Echt leuk bedacht ^^
x


Faylinn
Faylinn zei op 25 okt 2012 - 22:19:
Omg dit is het eerste verhaal dat ik lees zoo geweldig vind het zo leuk snel verder gaan


Chayenne
Chayenne zei op 25 okt 2012 - 22:11:
Wow. WOW. WOOOOOW! Dit is zoooo geweldig! Mag ik melding?
X