Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Memories - Zarry » OO3

Memories - Zarry

26 okt 2012 - 10:57

1041

2

260



OO3

Sorry dat deze niet zo geweldig is, maar ik had het origineel geschreven in maar 3 delen maar ik vond de hoofdstukken toen iets te lang vandaar dat ik ze even opsplits en dus niet in elk hoofdstuk echt iets gebeurt.

“Wat heb je gedaan ?”¯ De woorden kwamen eruit alsof ik mezelf verachtte. Mistroostig dacht ik aan het enige positieve in deze situatie: Hij was tenminste gelukkig. Mijn blik viel onbewust op een voorbij stromend papiertje en gehypnotiseerd staarde ik naar het papier dat wild heen en weer werd gegooid en met de stroming van het water werd meegesleurd. Een kleine glimlach sierde mijn lippen, gelukkig was ik nog niet dat hulpeloos. Ik staarde nog enkele seconden naar het water totdat ik merkte dat de lucht bijna ondragelijk koud aan het worden was. Ik keek weg van het hypnotiserende tafereel en nam voor het eerst de omgeving goed in me op.
De brug glinsterde van gesmolten sneeuw en bevroren water en terwijl ik kleine, witte wolkjes uitademde zag ik hoe enkele mensen zo voorzichtig mogelijk de steile helling van de brug beklommen. Net toen ik mijn blik wilde afwenden zag ik een jongen wandelen, zijn handen in de zakken van een Varsity jacket en zijn zwarte haren gemengd met de glinsterde druppels van gesmolten water.
Mijn hart maakte een sprong en even, voor een enkele seconde, draaide mijn maag van puur geluk tot dat de jongen dichterbij kwam en ik merkte dat het Zayn niet was. Ik schudde mijn hoofd vol ongeloof. Ik was echt gek aan het worden. Hij was maar een persoon, hoe kan het dan dat hij zo’n invloed op me heeft ? Hoe kan het dat zelfs als hij er niet meer is, hij nog steeds mijn hele leven bepaald ?
Ik gromde, boos op mezelf dat ik mijn gedachten weer liet gaan en dat ik blijkbaar niet sterk genoeg was om mezelf in de hand te houden. Ik had echt iets nodig om die verdomde gedachten in te tomen.

Toen ik het kleine café binnen kwam sloeg de walm van warmte en smook me in het gezicht. Het café was klein, druk bevolkt en leek meer dan chaotisch. Het was perfect. Ik wrong me tussen de massa mensen door totdat ik eindelijk aan de bar kwam. Mijn ogen gingen snel over de borden die ophingen en ik besloot om het eerste beste waar alcohol in zat te bestellen. Ik gooide een paar pond op het tafeltje en nam met een knikje mijn drankje terwijl de barman me een glimlach schonk vanwege de fooi. Me terug tussen de mensen door dringend ging ik naar één van de weinige tafeltjes dat nog vrij was en ergens in een hoek was geduwd.
Terwijl ik de mensen om me heen bekeek nam ik een slok van het brandende drankje dat mijn hele lichaam in enkele seconden wist op te warmen. En terwijl ik mijn ogen van de ene persoon naar de andere liet gaan was mijn drankje vlugger dan verwacht leeg en deed ik het teken naar de barman dat ik nog een wilde. Ik had geen idee wat het was, maar het was lekker.
Na vijf drankjes voelde ik me duizelig en begon mijn maag te protesteren tegen de inhoud van mijn glas, maar het zesde liet alles weer verdwijnen en eindelijk begon het vredige en slome gevoel waar ik naar verlangde door mijn aders te stromen. Mijn verdriet, pijn en zorgen leken bijna te verdwijnen en ik vroeg me af waarom ik me om zoiets banaals druk had gemaakt.
Een beweging in mijn ooghoek trok mijn aandacht en sloom draaide ik mijn hoofd wat naar links. Twee jongens stonden naast elkaar en ik zag hoe de ene de andere voorzichtig naar zich toetrok voordat hij zijn lippen op die van de andere drukte. Ondanks al de alcohol flikkerde mijn gedachten onmiddellijk naar Zayn, maar deze keer kon ik terug denken zonder het gevoel te hebben alsof iemand me de adem ontnam.

Ik had Zayn nog nooit zo dronken of zo luid meegemaakt. Terwijl ik mezelf nogal lichtjes in het hoofd voelde lachte ik mee terwijl Zayn probeerde om een of andere kalendergrap na te vertellen. Zayns armen waren in de mijne gehaakt en hoewel we nog vrij recht konden wandelen, waren we eerder aan het waggelen. De energie die feestjes me altijd gaven stroomde nog na in mijn aderen en ik wilde niets liever dan het letterlijk uit schreeuwen van vreugde, maar Zayn was me al voor.
“I LOVE YOU HARRY!”¯
De nachtelijke stilte werd verbroken en een paar enkelingen keken geschrokken achterom bij het horen van Zayns kreet. Ik proestte het uit en nam Zayn nog wat steviger vast terwijl ik zijn schreeuw beantwoorde.
“I LOVE YOU MALIK”¯
Tot mijn verbazing stopte Zayn plots met wandelen en draaide zich half om zodat we face-to-face standen. Ik knipperde verdwaast met mijn ogen en wilde net mijn mond opendoen om iets te zeggen toen Zayn zijn lippen op de mijne drukte. Even stond ik verstard tot dat een soort van energetische lading door me heen ging en ik mijn armen om Zayns nek gooide. De lust die diep in me groeide werd versterkt toen Zayn zijn handen over mijn kont liet gaan en er zachtjes in kneep waardoor een gesmoorde kreun ontsnapte, de alcohol zorgde er alleen maar voor dat we beide elkaars lusten versterkten. Inning moest ik grinniken toen ik het al te bekende geklik van camera’s hoorde en ik de flitsen zag achter mijn gesloten oogleden. Ik kon me nu de titels van de roddelbladen al voorstellen. “One Direction going wild”¯ of ‘Kissing adventures with Zayn and Harry”¯. Zayns grip verstrakte en onze lichamen schuurden tegen elkaar alsof ze probeerden om één te worden. Eén lichaam, twee zielen. Mijn hoofd werd nog lichter en ik ging volledig op in het moment van deze meer dan perfect kus.
De weg naar huis was wazig en hoewel we beide niet in staat waren om helder te denken of snel te wandelen verbaasde het me hoe snel we mijn slaapkamer bereikte.
Terwijl Zayns handen door mijn haren gingen maakte hij een soort van gefrustreerd jankgeluid en ik ontdeed hem van zijn laatste kledingstukken terwijl ik hem ongeduldig op het bed duwde. Zijn lippen vonden de mijne weer en ook zijn handen trokken ongeduldig en onvoorzichtig mijn laatste kledingstukken uit. Vol bewondering, verlangen en verbazing streelde ik Zayns perfecte huid terwijl ik lichte zoentjes in zijn nek duwde waardoor hij kronkelend onder me bewoog. Ik vroeg me af hoe iemand zo perfect kon zijn.


Reacties:


Vampira
Vampira zei op 26 okt 2012 - 11:10:
Wauw, weer een mooi hoofdstuk.
Ik vind het echt heel leuk hoe je de herinneringen/flashbacks
koppelt aan de situatie en plaats waar Harry zich bevind.
Ga gauw verder! Ik ben echt benieuwd waarom ze uit
elkaar zijn gegaan..


Bodine
Bodine zei op 26 okt 2012 - 11:09:
Nou, volgens mij gebeurt er genoeg? Ik vond het niet saai, hoor. En je bent nog steeds de enige met een gay fanfictie over One Direction op FanFic [voor zover ik weet], dus all the rewards to you. (:
en natuurlijk wil ik nog gewaarschuwd worden. Nu ook weer. ^^