Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Tokio Hotel » ‡ 2002 [TH] » ‡ 5.7.2002

‡ 2002 [TH]

4 okt 2008 - 22:36

1001

0

201



‡ 5.7.2002

De volgende dag zitten we in de Twinz hun tuin op de trampoline te springen. G & G zijn er ook..

"Ik spring het hoogst!" Roept Georg. "Ik ga hoger!" Zeg ik en geef Georg een duwtje. Tom gaat de trampoline af en ik ga er ook af. "Wat is er jongens? Moe?" Vraagt Bill plagend. "Best wel ja." Zeg ik terug. Daarna komen Bill, Georg en Gustav er ook af. "Gaan we waarheid of doen spelen?" Vraagt Gustav. "Oke, ik begin!" Zeg ik meteen. "Hmm, Bill! Waarheid of doen?" Zeg ik terwijl ik naar Bill wijs. "Waarheid!" "Hij is bang om dingen te doen die niet mogen." Fluisterd Georg in mijn oor. Ik lach even en verzin dan een vraag. "Heb jij ooit al gekust?" Vraag ik grijnzend. Bill schudt zijn hoofd. "Tom! Waarheid of doen?" Vraagt Bill. "Doen!" Zegt Tom. "Durf jij Seah kussen?" Vraagt Bill die met een gemene lach naar Tom kijkt. "Met Tong..!" Tom slikt even en loopt dan naar mij. Hij duwt zijn lippen op demeine en duwt zijn tong onhandig naar binnen. Ik voel kriebels in mijn buik en zoen onhandig terug. Ik wou dat dit moment eeuwig kon blijven duren. Enkel Tom en Ik. Ik hoor ze lachen en fluisteren. Daarna laat Tom los en zet zich weer naast mij neer. Ik kijk naar Tom en hij word langzaam rood, net als mij. "Georg, jij hebt het hardst gelachen. Waarheid of doen?" Zegt Tom. "Doen!" "Jij mag van mij Gustav kussen, ook met tong!" Even is het stil, maar daarna begint Bill hard te lachen. "Lach maar jij!" Schreeuwt Georg en loopt met een vies gezicht naar Gustav daarna duwt hij zijn lippen op die van Gustav en laat zijn tong binnenglijden. Ik, Tom en Bill lachen en Georg laat Gustav los en veegt meteen daarna zijn mond af net als Gustav. "Bah! Bill, nu ben jij!!" Zegt Georg kwaad. "Waarheid, maar dat heb ik al genomen dus doen.." "Oke, Kus Seah!" "Waarom steeds mij?" Vraag ik kwaad. "Jij bent nu eenmaal het meisje." zegt Georg. Bill loopt met een vies gezicht naar mij en doet hetzelfde als Tom bij mij deed, maar deze keer heb ik geen kriebels en hoop ik dat het snel voorbij is. Bill laat los en zet zich weer, daarna veeg ik mijn mond af en spuug een paar keer in het gras. "Nu stop ik, ik heb al genoeg gezoend!" Zeg ik terwijl ik recht sta. "Ik stop ook!" zegt Tom en hij staat ook op. "Gaan we een gezelschap spel spelen?" Vraag ik. "4 op een rij is leuk!" "Okee, kom mee!"

samen lopen we naar mijn kamer om het spel te pakken.

"Kan je me even opheffen?" Vraag ik aan Tom. Tom knikt en pakt mijn benen vast, daarna gaat hij recht staan. Ik neem het spel van mijn kast en Tom zet me weer neer. "Ziezo, waar gaan we het spelen?" Vraag ik. "Hier?" "Oke!" Ik zet mij op de grond in kleermakerszit en begin het spel ineen te puzzelen. Tom zet zich voor mij en begint te helpen.
Het spel is klaar.
"Welke kleur ben jij?" Vraag ik. "Mag ik rood zijn?" Vraagt Tom. Ik knik en pak de rode jetonnen uit de doos en geef ze aan Tom. Daarna pak ik de gele voor mij. "De jongste begint!" Zegt Tom. "Ik ben 13, jij?" Zeg ik. "12.." "Oke! Jij begint." Tom steekt een rode jeton in het spel en daarna steek ik er een gele naast. "Heb jij ook het gevoel dat er iemand is?" Tom knikt en ik kijk rond in de kamer. Ik slaak een klein gilletje op mijn bed zit... Mystic met een dolk..! Ik kijk naar Tom en die heeft haar blijkbaar ook gezien. Mystic staat op en loopt naar ons toe terwijl ik en Tom naar achter kruipen zonder haar uit het oog te verliezen, maar dan botsen we dicht tegen elkaar tegen de kast aan. We kunnen niet verder! "Rustig maar, ik doe niets." Zegt Mystic lief. Ik neem Toms hand vast en kruip nog dichter tegen hem aan. "Waarom ben je hier?" Vraagt Tom angstig. Mystic kijkt naar boven en zegt dan: "Ik moet gaan. Ik spreek jullie nog wel.." En in het niets verdwijnt ze... Ik adem eens diep in en uit en daarna zet ik me recht. "Wie is dat meisje?" Vraagt Tom. "Ik weet het niet... Ze lijkt op iemand dat ik ken.. Een oude vriendin van mij, maar dat kan niet, ik heb ze al jaren niet meer gezien.." "Hoe bedoel je?" Vraagt Tom. Ik zet me neer op mijn bed en Tom zet zich naast mij, daarna slaat hij zijn arm om mijn heen. Ik kijk hem even lachent aan en begin met praten: "Vroeger ging ik met mijn ouders en zus elk jaar naar een camping in België, daar had ik een vriendin Misty. Ik weet dat ze in Loitsche woonde, maar ik wist niet waar ergens. Ze kwam elk jaar ook naar die camping, maar 3 jaar terug kwam ze plots nietmeer, het jaar daarna ook niet meer en vorig jaar ook nietmeer.. Ik heb niets meer van haar gehoord en ik mis haar echt heel erg.." Tom geeft een kusje op mijn wang en zegt. "Nu heb je ons toch als vrienden?" Ik lach even en zeg: "Ik kan geen betere vrienden wensen!" "Gaan we nog verder spelen?" Vraagt Tom. Ik schud mijn hoofd. "Ik heb geen zin meer, sorry!" "Geeft niet, gaan we dan zwemmen?" Vraagt Tom met puppyogen. "Is goed!" Ik loop naar de kast, open hem en neem mijn bikini eruit. "Weg nu, of wil je zien hoe ik mij om kleed?" Vraag ik terwijl ik over mijn lippen lik. Tom knikt heftig. "Dikke pech!" Ik ga achter Tom staan en duw hem de deur uit. "Tot zo bij het zwembad!" Ik doe mijn T-shirt uit en hang hem voor het sleutelgat zodat Tom niet kan gluren...

Even later zwemmen ik en Tom nog de hele dag...

Dag 5 Is voorbij...


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.