Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » YOLO, Solo & F***ing waisted. » Hoofdstuk 2 - Mrs. Thompson.

YOLO, Solo & F***ing waisted.

26 okt 2012 - 23:15

1729

2

223



Hoofdstuk 2 - Mrs. Thompson.

Chloé's vliegtuigavontuur zit er op, ze is net geland en heeft haar koffer opgehaald. Ze is onderweg naar de aankomsthallen waar Mrs. Thompson haar ophaalt. Ze maakt kennis met haar huisgenoten, met sommige kan ze nu al niet opschieten...

Chloé's Point of view.

Nadat ik mijn koffer bij de douane op heb gehaald en dat ik nog een keer gefouilleerd ben, ben ik onderweg naar de aankomsthallen. Daar zou ene Mrs Thompson me ophalen. Wedden dat het zo'n kei oud wijf is dat haar haar in een strak knotje naar achter heeft zitten en een bekakt mantelpakje met bijpassende lelijke lakschoenen. Blèh, ik moet er niet aan denken! Ik grinnik en ik loop door de schuifdeuren. Er staan meerdere mensen. Heel veel familie's die elkaar in de armen sluiten, wat zou ik dat graag willen.. Maar helaas is onze familie niet zo. Ik zucht en ik schud mijn hoofd.

Er komt een vrouw van rond de 28 op me afgelopen. "Miss Grey, ik ben Mrs Thompson." zegt ze. Ze heeft groene ogen en prachtig bruin steil haar. Ze is echt heel mooi. "Hey, noem me maar Chloé.. Of Chlo zoals mijn vrienden me noemen." zeg ik en ik schud haar hand. "Ik zal je voortaan Chloé noemen, maar wen er maar aan dat je Miss Grey genoemd zult worden Chloé. Zou ik je mogen begleiden naar de auto?" vraagt ze. "Okay." zeg ik. Een man in een soort chauffeursuniform pakt mijn koffers en loopt er mee weg. "Hey! Die bro steelt mijn koffers!" roep ik verontwaardigd. "Dat is geen 'bro', dat is Winston de chauffeur." zegt Mrs Thompson. "Oh.. Vandaar dat hij die kleding aan heeft.." zeg ik. "Zullen we gaan." zegt Mrs Thompson en ze haakt haar arm bij de mijne in. We lopen naar de parkeergarage waar Winston mijn koffers achterin de auto zet. Hij sluit de kofferbak en doet de deur open voor mij en Mrs Thompson. We stappen in. "Luister Chloé, er zijn een paar regels waar je je aan moet houden. Je moet altijd je uniform aan, behalve als je vrije tijd hebt. Met Lichamelijke Opvoeding moet je je speciale sportuitrusting aan, dat krijg je op school. Je slaapt in één van de studentenhuizen, je deelt een kamer met Elouise Lancaster, een erg aardige meid, je zult vast goed met haar op kunnen schieten. Je houdt je kamer netjes opgeruimd net als de andere woonruimtes. We hebben maandelijkse activiteiten met de hele school en daar doet iedereen aan mee. Je krijgt drie uniformen. De vieze moet je op woensdag en of vrijdag avond in het washok achterlaten. We hebben een gezamelijke douche gelegenheid.. Met douchegordijnen natuurlijk. Er wordt van je verwacht dat je op je kamer blijft 's avonds. En we verwachten van je dat je je gedraagt en goede prestaties levert. Heb je nog vragen?" vraagt Mrs Thompson. "Nope, komt goed!" zeg ik.

"Okay, mooizo. We zijn er over 10 minuutjes. Vertel eens wat over jezelf?" vraagt Mrs Thompson. "Waarom.. Waarom zou u dat willen weten?" vraag ik. "Hm, je ouders hebben je nooit naar je interesses gevraagt hè?" vraagt Mrs Thompson. "Hoe.. weet u dat?" vraag ik. "Ik had hetzelfde thuis, mijn ouders praatte alleen maar negatief over me.." zegt ze en ze haalt haar schouders op. "Dus u bent zo snel mogelijk getrouwd en het huis uit gevlucht. Dat is mijn plan dus ook." zeg ik. Ze kijkt me geschrokken aan. "Nee nee Chloé, ik weet zeker dat je bijzonder bent. Waar ben je goed in?" vraagt Mrs Thompson. "Ik kan best goed tekenen al zeg ik het zelf.. Ik heb mijn portfolio bij als u het wil zien.." zeg ik. "Je kan tekenen als kunstvak kiezen als je wil. En ik zou met liefde je tekeningen willen bekijken Chloé." zegt Mrs Thompson. "Zodra ik thuis ben zoek ik een vriendje en dan trouwen we en dan kan ik weg thuis." zeg ik. "Chloé, maak niet dezelfde fout als ik.. Ik wil dat je een toekomst hebt en je dat je gelukkig bent." zegt Mrs Thompson en ze legt haar hand op mijn knie. "Dank u." zeg ik en ik glimlach. De auto stopt en Winston opent de deur. Mrs Thompson helpt me uitstappen.

"Welkom op Felton Boardingschool." zegt Mrs Thompson. Het is echt een prachtig wit gebouw met veel ruiten. Om het gebouw heen staan verschillende fel gekleurde kleinere gebouwen. Het zit er echt adembenemend uit. "Wat vind je er van?" vraagt Mrs Thompson. "Het is echt prachtig... Bent u de baas van alles?" vraag ik met grote ogen. "Het is van mij en mijn man." zegt ze en ze glimlacht trots. "Dan is uw man wel een rijke stinkerd hoor." zeg ik lachend. "Chloé! Dat hoor je anders te formuleren jongedame! Kom ik breng je naar je kamer." zegt Mrs Thompson. "Okay, lets go." zeg ik. We lopen naar het turqoise huis. Ze opent de deur, er zitten wat meiden en jongens van mijn leeftijd in de woonkamer op de bank. De jongens gamen en de meiden zijn druk in gesprek. Ze kijken op als Mrs Thompson binnenstapt. "Kinderen, dit is jullie nieuwe huisgenote, Chloé Grey." zegt ze. "Hey, ik ben Elouise. We delen een kamer." zegt een getint meisje met felblauwe ogen. "Chloé." zeg ik en ik glimlach naar haar. "Ik zal jullie alleen laten, Winston komt zo je koffers brengen. Veel plezier." zegt Mrs Thompson en ze glimlacht naar mij en Elouise.

"Dit zijn Jenny, Daisy, Carter, Samuel of Sam zoals wij hem noemen en Mark." zegt Elouise en ze wijst ze één voor één aan. "Ik ben Chloé Grey, of Chlo zoals mijn vrienden me noemen." zeg ik. "Hey Chlo!" zegt Jenny enthousiast. "Wonen er nog meer hier of zijn wij de enige?" vraag ik. "Hoezo zijn wij niet goed genoeg? Of moet ik mezelf bewijzen?" vraagt Carter en hij knipoogt. "Ik ken jullie net 3 minuten, dus ik kan niet oordelen hè.. Maar ik ben gewoon nieuwschierig. "Ja, Chad, Brandon, Adil en Kyra." zegt Jenny. "Okay, klinkt gezellig." zeg ik en ik glimlach. Winston komt de woonkamer in en zet mijn koffers neer. "Dank je." zeg ik en ik knik. Hij geeft een goedkeurend knikje terug en loopt weg.

"My god, wie zal die nieuwe zijn? Ik hoop dat ze niet denkt dat ze alles is.. Want ja.. Dat ben ik al hè!" zegt iemand arrogant en ze loopt de woonkamer in. Dat zal Kyra dus zijn.. Achter haar staan drie jongens, dat zullen Adil, Chad en Brandon dan wel zijn. "Oh hey poes! Ben jij die nieuwe?" vraagt Kyra overdreven en ze geeft met drie kussen op mijn wang. "Ik heet Chloé in plaats van 'die nieuwe'." zeg ik. "Sorry poes. Kon ik toch ook niet weten... In ieder geval je ziet er uit als een.. hoe zal ik dit zeggen.. Zwerver.." zegt Kyra en ze kauwt haar kauwgom overdreven. "Luister.. Kan je me gewoon Chloé noemen en ik weet ook wel dat ik er op het moment niet erg charmant uitzie maar dat komt omdat ik van New York af kom en daar heb je nogal een tijdsverschil met hier.. En ik heb zo ongeveer 5 uur in het vliegtuig gezeten dus kan je alsjeblieft je smoel houden! Ik hou niet zo van neppe mensen en ik zeg wat ik denk. EN wat ik nu denk is dat jij een overdreven neppe trut bent die denkt dat alles om haar draait en het interesseert me niet dat je populair of knap of o zó geweldig bent want ik sla je net zo makkelijk op je bek als dat ik het bij Carter of Jenny doe." zeg ik en ik kijk haar fel aan. "Ik mag je weet je dat.." zegt Mark en hij grijnst. "Wie denk jij wel niet dat je bent joh!" zegt Kyra en ze zwaait haar blonde haar naar achter. "Chloé Grey en jij denkt zeker dat je Barbie bent?" zeg ik lachend. Één van de jongens achter Kyra schiet in de lach. "Chad! Schatje, dit is niet grappig!" zegt Kyra en ze draait zich om naar de jongen. Hij heeft blond haar en fel blauwe ogen. Hij is rond de 1.85 meter en hij is erg gespierd. Om eerlijk te zijn echt een lekkerding. "Sorry Kyra. Deze meid is geniaal." zegt Chad en hij knipoogt naar me. "Je bent best knap weet je." zeg ik en ik glimlach naar hem. "Hij is mijn vriendje!" roept Kyra verontwaardigd. "Dat gaat niet lang meer duren meid." zeg ik en ik knipoog naar Chad. Kyra gilt kwaad.

Ik grijns en loop naar boven met mijn koffers. Ik en Elouise hebben kamer vier. Daisy en Jenny kamer vijf en Kyra kamer 6. Carter, Mark en Sam hebben kamer 3. Adil en Chad hebben kamer 2 en Brandon heeft kamer 1. Ik open de kamerdeur en ik zie alleen maar posters van One Direction. "Dit meen je niet hè.." zeg ik en mijn mond valt open. "Is er iets?" vraagt Elouise. "Je moet nou net One Direction posters hebben." zeg ik zuchtend en ik zet mijn koffers neer. "Ben je fan?" vraagt Elouise enthousiast. "Om eerlijk te zijn.. Nee, maar ze zijn wel knap." zeg ik en ik ga op mijn bed zitten. "Dus je hebt er geen probleem mee?" Vraagt Elouise. "Nope!" zeg ik en ik open één van mijn koffers. "Okay! Ik ga avondeten maken. Totzo Chlo!" zegt Elouise en ze loopt weg. Ik pak mijn koffers uit en leg al mijn kleding in mijn kast. Ik leg mijn tekenspullen op mijn bureau en ik leg de koffers onder mijn bed. Ik zoek snel een pyjama broek en een tanktop en wat ondergoed, leg het op mijn bed en ik loop naar de badkamer. Ik pak shampoo en cremespoeling en ik stap de douche onder zodra ik me uitgekleed heb. Ik wa smijn haar en spoel me af. Ik zoek mijn handdoek en wikkel hem om me heen. Ik ren de badkamer uit maar bots onderweg tegen iemand op. "Jeez, kan je niet uitkijken!" zeg ik chagrijnig. Als ik opkijk zie ik één van de jongens die achter Kyra stond. "Hey ik ben Brandon." zegt hij. Hij heeft warrig bruin haar en ijsblauwe ogen. Hij glimlacht en hij helpt me omhoog. "Ik ben Chloé." zeg ik blozend en ik haal mijn hand door mijn natte haar. "Ik spreek je later babe." zegt Brandon en hij knipoogt. Hij loopt weg en laat me daar staan... Met mijn mond vol tanden en een rode kleur op mijn wangen.

Word nou niet verliefd Chloé!

==============================================================

Wat vinden jullie er tot nu toe van?

Ik hoop dat jullie het leuk vinden =D
xo.


Reacties:


Azula
Azula zei op 20 nov 2012 - 14:49:
Brandon! hihi <3


Faylinn
Faylinn zei op 3 nov 2012 - 17:57:
Zoo leuk mag ik melding zo ja bedanktt snel verder