Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Cody Simpson » meeting with CS » verkenning

meeting with CS

27 okt 2012 - 0:14

1425

0

362



verkenning

3e hoofdstuk! ;)

als ze even in de auto hebben gezeten komen ze gouw bij het vakantie huisje aan. het is een groot huis een garage een trap waar je naar boven moet om binnen te komen, een eigen zwembad. anna haar mond valt open als ze uit de auto stapt en naar het huis kijkt. ze wil zo snel mogelijk naar binnen om haar bikini aan te doen en te gaan zwemmen. maar natuurlijk kan dat niet. ze moeten de auto uitladen en alles naar binnen brengen. als ze dat hebben gedaan moet anna een kamer uitzoeken. ze loopt elke kamer in als ze een kamer in loopt waar een twee persoons bed staat loopt ze de kamer binnen er zit nog een kamertje aan vast ze doet de deur open. een badkamer! ze loopt de kamer weer uit en pakt haar koffers. ze brengt ze meteen naar die kamer toe. ze doet haar ene koffer open en gooit alles wat er in zit op het bed. ze opent haar andere koffer en laat die nog even op de grond liggen. ze pakt de kleding stukken 1 voor 1 van haar bed af en hangt ze aan een stokje in de kast die ook in de kamer staat. als alle kleren in de kast hangen leegt ze de andere koffer. ze brengt haar meke up etc. naar de badkamer. ze haalt een boekje uit haar koffel met een hele mooie voor kant ze veegt over het boekje heen en doet et open het is haar dagboek met al haar geheimen. ze doet het boekje weer dicht en legt het onder haar kussen. ze pakt nog een paar spullen uit haar koffer en als ze alles heeft opgeruimt zet ze de koffers in het hoekje van de kamer. ze loopt uit haar kamer en gaat naar de woon kamer van het grote huis. haar ouders zitten op de bank met een bakje koffie en anna's zusje is aan het kleuren bij de grote tafel. anna vraagt of ze al mag zwemmen en als het mag trekt ze haar bikini aan en loopt naar buiten. ze springt het zwembad in en begint ye zwemmen. na een kwartier heeft anna geen zin meer om te zwemmen. ze klimt uit het zwembad en droogt haar af. ze komt binnen met natte voeten en loopt zo snel mogelijk naar haar kamer toe om te douchen. ze spoelt even haar haar uit en komt dan weer uit de douche. ze laat haar bikini in de badkamer liggen. ze loopt naar haar kast toe met haar handdoek op haar hoofd en pakt een jurkje uit de kast ze trekt het jurkje aan feunt haar haar. ze borstelt haar haren en zet er een knoet in.
ze loopt weer naar de woon kamer en gaat op de bank zitten. anna vraagt of ze vandaag ook het dorpje in gingen. anna's moeder vind het een goed idee en zegt 'we kunnen we uit eten gaan' anna's vader is het er mee eens. anna haar moeder loopt de woon kamer uit en zegt dat ze ook even gaat douchen. anna pakt wat drinken voor haar zelf en haar zusje. en haar vader kijkt tv. anna drinkt snel haar drinken op en gaat dan naar haar kamer toe. het leesboek wat netjes op haar kussen ligt, pakt ze vast en begint de achter kant te lezen. als ze de achter kant heeft gelezen doet ze het boek open en leest. na een uur haalt anna's vader anna uit haar kamer om te zeggen dat ze zo gaan. anna vouwt een puntje van de bladzde dubbel en slaat het boek dicht. ze legt het boek op het kastje wat naast haar bed staat. ze doet het laatje van het kastje open en legt het boek er in. e hoort dat ze het boek ergens op legt. ze tilt het boek weer op. er ligt een foto lijstje. omgedraait. anna pakt het fotolijstje op. er ligt allemaal glas in de laa het fotolijstje is dus kapot. ze draait het fotolijstje om. ze kijkt naar de foto en blaast de stof er af. tot haar verbazing ziet ze dat cody simpson opdie foto staat!
anna legt het fotolijstje weer terug in de laa en denkt dat het gewoon toeval is. ze legt haar boek weer op het fotolijstje en loopt de kamer uit. anna's ouders zitten te wachten op anna. haar zusje zit nog bij de tafel te kleuren en weet niet eens dat ze uit eten gaan. anna's moeder tilt het zusje van anna uit de stoel. tekening! roept ze als ze op de grond staat. anna pakt de tekening van de tafel en zegt dat het een hele mooie tekening is. ze pakt de tekening uit anna's handen en wijst naar de twee poppetjes die op de tekening staan ze wijst er een aan en zegt cowie simson en dan wijst ze de andere aan en zegt met een glimlach op haar gezicht: anna! anna lacht en zegt tegen haar zusje 'maar we gaan nu uit eten suzie, ga je mee' suzie wil natuurlijk mee en pakt anna haar hand vast en ze lopen de deur uit. anna haar moeder doet de deur op slot. ze lopen van van de oprit af van het huis. meteen daarna moeten ze eenzebrapad oversteken en dan zijn ze al in het dorpje. anna kijkt om haar heen en ziet heel veel leuke winkels die ze in nederland niet hebben. ze lopen verder tot dat de vader van anna stopt bij een restaurant. hier kunnen we lekker en goedkoop eten zegt hij. de mer van anna kijkt even in het restaurant. als ze buiten is knikt ze en ze lopen allemaal het restaurant in. ze gaan bij een tafel zitten waar ze uitzicht hebben over de winkelstraat. ze krijgen een menu boek omte kijken wat ze willen bestellen. anna kiest wat ze normaal ook kiest patat met een kaassouflee. suzie krijgt een kleine patat met kipnuggets en de ouders van anna krijgen patat met een hotdog en een salade. het duurt even voor ze het eten krijgen maar als ze het eten hebben beginnen ze meteente eten.

een uur later als ze hen eten op hebben, blijven ze nog even zitten om hen eten te laten zakken. als ze hen eten hebben laten zakken en hebben betaald lipen ze het restaurant uit. anna kijkt om haar heen en wil wel naar elke winkel lopen. ze kijkt naar allemaal verschillende kleding winkels tot dat.. anna blijft staan bij een winkel en kijkt naar binnen. anna's vader heeft geen zin om naar binnen te gaan maar het is te laat anna loopt al naar binnen. anna haar moeder loopt naar anna toe. voor ze de winken in stapt kijkt ze naar hoe de winkel heet. fijn denkt ze een fan winkel. anna kijkt om haar heen allemaal spullen van one direction justin bieber selena gomez etc. het is niet een grote winkel dus anna weet zeker dat er gjeen cody simpson spullen zijn. ze staat helemaal aan het eind van de winkel ze ziet een meisje een deur uit komen. als anna dat ziet loopt ze naar binnen. ze geloofd haar ogen niet! overal waar ze kijkt ziet ze cody simpson. haar moeder komt het kamertje ook binnen en geeft de portemonnee aan anna. aan pakt em aan en pakt een t shirt waar op staat " i love CS <3 " anna kijkt naar de prijs. tien euro. das niet veel zegt ze. haar moer gee tien euro aan anna zodat ze het shirt kan kopen. het liefst zou ze keihard willen gillen. ze loopt met het t shirt naar de kassa en betaald het t shirt. als ze buiten komt staat haar vader daar met suzie buiten te wachten. ze lopen nog even verder door de winkel straat als anna opeens zegt ' zullen we zo naar huis ik wil rusten voor morgen enik ben og moe van de vlucht.' anna's moeder knikt en ze lopen naar het huis toe. als ze weer bij het huis zijn loopt anna meteen naar binnen en hangt haar nieuwe shirt in de kast. dan loopt anna naar haar bed en trekt haar kleren uit en doet verolgens haar pyjama aan. ze legt haar jurkje op de stoel wat in de kamer staat. anna gaat in haar bed liggen en schrijft nog in haar dag boek wa ze vandaag allemaal hebben gedaan. als ze klaar is doet ze haar dag boek dicht legt het onder haar kussen en sluit haar ogen.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.