Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Cody Simpson » meeting with CS » beach day!

meeting with CS

27 okt 2012 - 12:08

785

0

326



beach day!

waaaah 4e hoofdstuk! ;)

anna wordt om 9 uur wakker.
ze doet voorzichtig haar ogen open en gaat zitten.
ze gooit de dekens van het bed af en loopt naar de badkamer.
ze stapt in de douche.
als ze al klaar is met douchen en zich heeft afgedroogd doet ze haar i love cody simpson t shirt aan. ze trekt een kort broekje aan en stopt haar shirt er in.
ze loopt weer terug naar de badkamer en borsteld haar haar. ze borsteld haar haar naar 1 kant toe en begint haar haarte vlechten. als de vlecht er in zit doet ze haar oogpotlood en mascara op.
als ze helemaal klaar is loopt ze naar de woon kamer.
er zit niemand in de woon kamer. anna besluit om maar even buiten te kijken.
en jah hoor haar ouders en haar zusje zitten buiten te wachten op anna tot ze kunnen eten. anna gaat ook aan de tafel zitten en smeert haar broodje.
anna vraagt of ze vandaag ook iets leuks gaan doen.
haar moeder mompelt en zegt dat ze van plan was om naar het strand te gaan maar dat anna's vader het daar niet helemaal mee eens was.
anna houd van het strand en smeekt haar vader dat ze naar het strand mogen.
anna's vader glimlacht en knikt. anna staat op en geeft haar vader een knuffel.
anna gaat weer zitten en eet haar broodje verder op.
als ze haar eten op heeft ruimt ze haar bord en haar beker op.
ze loopt weer naar haar kamer en vervolgens weer naar de badkamer.
ze trekt haar bikini aan. en trekt haar kleren er weer overheen.
ze loopt de badkamer en haar kamer uit. ze ploft op de bank neer en wacht op haar ouders en haar zusje. ze drukt de tv aan en begint te zappen. ze ziet cody simpson's gezicht en stopt met zappen. ze hoort een vrouwen stem zeggen.

cody simpson in australië this summer!

anna kkt blij en drukt de tv weer uit.
ze blijft nog even zitten en haar ouders komen er ook al aan. anna haar zusje zit in de buggy. ze gaan naar buiten en anna loopt voor op. ze lopen weer over het zebrapad en lopen weer door de winkel straatjes heen. anna kijkt om zich heen en wijst naar het strand. en zegt ' kijk suzie, daar gaan we zo zwemmen'
suzie kijkt naar anna. anna glimlacht en loopt verder.
als ze bij het strand aan komen gooit anna haar handoek in het zand en gaat oo de handdoek liggen. ze pakt de tas die ze mee hebben voor zichen pakt er een tijdschrift uit. ze kijkt naar de voor kant ze lacht. ze leest een paar bladzijdes en legt het boekje weer aan de kant. ze trekt haar kleren uit.
anna heeft niet in de gaten dat er een meisje naar anna kijkt. anna gaat richting het water en gaat in het zand zitten zodat het water haar net raakt. het meisje wat haar al ee n tijdje in de gaten houd, komt ook naar het water toe. ze gaat naast anna zitten en steekt haar hand uit. anna schrikt maar steekt toch haar hand uit. het miesje zegt ' hello i am charon' anna zegt 'well thats a nice name! but my name is anna' charon zegt 'okay! thats a nice name too!' anna lacht. anna's moeder roept naar anna toe of ze ook wat drinken wil. anna zegt tegen charon ' wait a sec ' charon zegt ' ik kan wachten ' anna kijkt verbaast om en trekt haar schouders op. ze loopt naar haar moeder en neemt een slok van haar water en loopt weer naar charon toe.
anna zegt tegen charon ' ik dacht dat je engels was ' waarop charon antwoord ' ik dacht ook dat jij engels was hahahah! ' anna lacht en vraagt of ze ook wil zwemmen. charon zegt jah en ze lopen keihard het water in. in het midden van het water vraagt charon of anna fan is van cody simpson anna lacht en zegt jah.
charon lacht en zegt voorzichtig 'ik ken hem!' anna kijkt verbaasd maar is tegelijkertijd heel erg blij. anna geloofd het nouwlijks. anna zegt ' hij zou deze vakantie toch hier komen? ' charon knikten zegt jah! morgen komt j in australië aan. ik kan hem je wel aan je voor stellen. anna gellofd het niet! anna kijkt voor haar uit. als haar moeder haar roept gaat anna meteen staan. charon roept anna na ' ben je er morgen om 2 uur? ' anna roep jah terug en loopt naar haar handdoek. ze slaat haar handdoek om haar heen en ze lopen naar de auto. anna vertelt in de auto het hele verhaal. anna's moeder is blij voor anna en zegt ik breng je morgen wel naar het strand. anna geeft haar moeder een kus en gaat weer foed zitten


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.