Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Cody Simpson » meeting with CS » terug van het strand!

meeting with CS

4 nov 2012 - 10:02

261

2

312



terug van het strand!

omg 5e hoodstuk! ;pp

als ze weer bij het huis zijn stapt anna uit de auto. ze rent keihard naar boven en doet de deur open. ze loopt naar binnen en loopt meteen naar haar kamer toe. ze trekt haar bikini uit en stapt in de douche. als ze klaar is met douchen en haar heeft afgedroogt trekt ze haar kleren aan. ze loopt naar de keuken en pakt wat icetea uit de koelkast. ze drinkt haar drinken op en gaat terug naar haar kamer. ze pakt haar dagboek onder haar kussen weg en loopt naar buiten waar suzie en haar ouders ook zitten. ze gaat zitten en pakt een pen van de tafel. e begint in haar dagboek te schrijven.

OMG kom ik Bij het strand om lekker te zwemmen komt er een meisje op me af die heeft gezien dat ik mijn cody simpson t shirt aan had. vraagt ze of ik fan ben van hem zeg ik ja. zegt ze dat ze cody simpson kent ö!! omg en morgen ga ik hem ontmoeten!! waaaah! dus morgen moet ik er om een bepaalde tijd zijn en dan zie ik cody simpson in levende lijven!

anna sluit haar dagboek en brengt em weer naar haar kamer.
als ze terug komt staat het avond eten al op tafel. ze gaat zitten en begint te eten. als ze 20 minuten later klaar zijn met eten ruimt anna de tafel op.
suzie blijft bij de tafel zitten om te kleuren.
als anna klaar is met de tafel afruimen gaat ze op de bank zitten en kijkt het nieuwsen valt in slaap.


Reacties:


PattyV
PattyV zei op 9 juni 2013 - 20:34:
zal ik doen @laurastyles


laurastyles
laurastyles zei op 9 juni 2013 - 20:19:
Schrijf verder! Xo