Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Fallen deeply in love for ya - Zayn Malik » De ontmoeting

Fallen deeply in love for ya - Zayn Malik

28 okt 2012 - 10:05

555

1

282



De ontmoeting


Het was weer eens zover ik had weer ruzie met mijn moeder, Maar dit keer was het anders veel erger. Ik besloot van huis weg te lopen en was mijn tas al aan het inpakken.
Aangezien ik al wist dat mijn moeder me nooit zou laten weggaan met een tas vol met kleren,
omdat ze toch al dacht dat ik weg zou gaan lopen besloot ik door mijn raam over het afdak te gaan.
toen ik beneden was besloot ik richting het park te gaan. In het park stond een bankje en ik ging daar op zitten. Daar zat ik dan alleen op het parkbankje.
"Waarom zit jij hier zomaar alleen in het park?" hoorde ik iemand zeggen. Ik keek op en zag 2 mooie bruine ogen,
eerst wilde ik niets zeggen maar toch besloot ik het hem te vertellen "Ik heb ruzie met mijn moeder en ben weggelopen" legde ik uit.
"Kom anders met mij mee dan drinken we een kop warme thee want het is hier veel te koud" zei de jongen.
Ik knikte en de jongen stak zijn hand uit, ik pakte zijn hand en volgde hem naar zijn auto die een eindje verderop stond.
Toen we in de auto zaten vroeg de jongen aan mij "Wat is je naam eigenlijk?" "Megan Robinson" Antwoordde ik.
"Mooie naam, mijn naam is Zayn, Zayn Malik" "En hoe oud ben je" vroeg Zayn "Ik ben 18 en jij" "19".
We kwamen aan bij zijn huis en toen we binnen waren zag het er erg netjes uit, in de woonkamer stond een grote televisie en een witte hoekbank. Zayn kwam aan met 2 koppen thee en vroeg "Waar ga je eigenlijk slapen vannacht?". Shit, Ik had geen idee want Emma is op vakantie en Alison ging een weekend naar haar opa en oma.
Ik kon ook niet naar Julia want ik had al bijna 4 dagen ruzie met haar. "ik heb geen idee" antwoordde ik. "Je kan wel bij mij slapen" antwoordde Zayn. Ik wilde wel maar, hij was voor mij nog een beetje een vreemde toch besloot ik ja te zeggen want wat moest ik anders?
"Is goed, dankjewel Zayn" antwoordde ik. Toen ik mijn kop thee op had zei Zayn "Kom maar mee dan laat ik je mijn kamer zien",
Ik knikte en liep met hem mee. "Dit is mijn kamer" zei Zayn. Ik ging op bed zitten en Zayn kwam naast me zitten.
"Zit je nog op school of ben je al afgestudeerd" vroeg Zayn. "Ik zit nog op school, ik ben bezig met mijn laatste jaar" Antwoordde ik.
"Hoe ga je dat dan doen?" vroeg Zayn, "Hoe bedoel je hoe ga ik dat dan doen?" "Nou je moeder denkt dat je weggelopen bent en op school
kom je gewoon opdagen, best raar vind je niet?" "Ik weet niet wat ik dan ga doen, misschien ga ik wel niet meer naar school" "Dus je maakt
je laatste jaar niet af?, is behoorlijk zonde al die moeite voor niks" "Ik weet niet wat ik moet doen Zayn, ik weet het niet" Ik barst in huilen uit
en Zayn slaat een arm om me heen. "Het komt allemaal goed" zegt hij. Ik kijk hem aan en zeg "Je hebt mooie ogen" ik zie dat hij bloost en opeens besef ik wat ik net heb gezegd, ik wilde het eigenlijk niet zeggen maar het floepte er gewoon uit.


Reacties:


xDirectioner
xDirectioner zei op 28 okt 2012 - 20:53:
Wowie je schrijft echt heel goed!!
Snel verder 'xx