Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » YOLO, Solo & F***ing waisted. » Hoofdstuk 3 - A night out!

YOLO, Solo & F***ing waisted.

28 okt 2012 - 1:26

906

1

213



Hoofdstuk 3 - A night out!

Chloé's point of view.

Vandaag begint na een week school eindelijk de herfstvakantie. Ik heb me nog nooit zo erg verheugd op een vakantie. Deze school, de vakken, de leraren.. Kortom alles is vermoeiend aan deze school. Maar ik blijf mijn best doen, want ja.. Als je onvoldoende staat voor iets krijg je daar in de vakantie bijlessen voor en dat moeten we niet hebben hè!

Vanavond gaan ik, Elouise, Daisy, Jenny, Carter, Mark, Sam, Adil, Chad, Brandon en Kyra uit. Kyra heeft sinds onze eerste kennismaking geen woord meer tegen me gezegt. GE-WEL-DIG! Ik stap de douche uit en wikkel snel een handdoek om mijn lichaam heen. Ik haast me naar mijn slaapkamer als ik wèèr tegen Brandon op bots. Dit is al de derde keer deze week!

"Drie keer is scheepsrecht Chlo! Vanavond trakteer ik je op een drankje." zegt Brandon en hij glimlacht naar me. Ik giechel. Brandon helpt me omhoog en loopt weg, ik vlucht mijn kamer in en trek mijn ondergoed aan. Ik open mijn kastdeur en bekijk aandachtig mijn bergen kleding. Ik pak een korte glittertop met een witte short en kleed me aan. Daarna zoek ik mijn zwarte pumps en mijn witte tastje. Ik doe een licht laagje foundation op, wat eyeliner en mascara en als kers op de taart vuurrode lipstift. Mijn haar föhn ik en ik doe er daarna wat haarmousse en haarlak in. Ik bekijk het resultaat in de spiegel en glimlach trots. "Je ziet er beautiful uit!" zegt Elouise die binnen komt. Ze heeft een zwart jurkje aan met bewerkingen aan de zijkant, daaronder heeft ze zwarte pumps met studs. Ze ziet er echt supergaaf uit!

Chloé's outfit.
http://img0.etsystatic.com/002/0/7293207/il_fullxfull.378304500_io6g.jpger zitten andere hakken bijhttp://allthatshoes.info/black%20patent%20high-heeled%20shoe%20with%20a%20bow.jpg

Elouise's outfit.
http://profashionelle.com/wp-content/uploads/2009/06/herve-leger-spring-2009-black-strapless-dress-cutouts.jpg http://img.loveitsomuch.com/uploads/201208/11/faux%20leather%20pure%20color%20stud%20platform%20pumps%20cheap%20heelshigh%20heels%20shoeswomens%20dresses%20shoesprom%20shoe-f89913.jpg

"El! Je ziet er echt geweldig uit!" zeg ik bewonderend. "Dank je!" zegt ze blozend. "Ik denk dat Adil, Carter en Sam om je gaan vechten!" zeg ik giechelend. Ze bloost nog een keer. Elouise vindt alle drie de jongens erg leuk maar ze kan niet kiezen wie ze wil. El heeft me belooft dat ze zo snel mogelijk een keuze maakt.. We zullen zien. "CHLOÉ!" roept Sam. "Ja Sam?" vraag ik. "Mag ik binnenkomen? Het is heel belangrijk! Het gaat over haar!" zegt Sam. "Wacht een seconde!" zeg ik grijnzend. "Wat nu?" sist El geschrokken. "Verstop je in mijn kast!" fluister ik terug. El klimt mijn kast in en gaat achter mijn jassen en truien zitten. Ik sluit de deur en open snel de kamerdeur. Sam stapt naar binnen. "Hey Chlo, ik zag El net en ze ziet er echt geweldig uit! Wauw! Hoe heb je het voor elkaar gekregen El in een jurk te krijgen?" vraagt Sam en hij gaat op mijn bed zitten. "Hm, ik heb haar verteld dat ze echt prachtig is.. Wat ze overigens ook is.. Ik bedoel El zou de modellenwereld zo inkunnen.. Maar ze is soms gewoon zo verlegen, terwijl ze dat niet hoeft te zijn want ze is echt een beauty." zeg ik glimlachend. "Ik weet het.. El is één van de mooiste meiden die ik ken... Ze is eigelijk gewoon de mooiste en liefste en leukste en slimste meid die ik ken." zegt Sam en hij glimlacht naar de grond. "SAM IS IN LOOOOOOOOVE!" zing ik. "Dat kan ook niet anders met zo'n mooie meid als El.. Mijn gevoel voor haar is met geen pen te beschrijven.." zegt Sam en hij bloost. "Aw, Samuel." zeg ik vertederd en ik knuffel hem. "Je weet dat ik er een hekel aan heb als je me bij mijn volledige naam noemt Chlo." mompelt Sam. "Sorry." zeg ik lachend en ik laat hem los. "Ik ga.." zegt Sam en hij loopt weg. "Bedankt Chlo." zegt hij voordat hij mijn kamer uitloopt. "You are welcome Sammie!" zeg ik. Elouise komt met een rood hoofd de kast uit. "Hij is zo'n lieffie..." zegt ze blozend. "He loves you." zeg ik glimlachend en ik geef El een bearhug. Na dat ik en El nog een tijdje over knappe jongens gepraat hebben roept Daisy ons. We lopen naar beneden waar iedereen staat te wachten. Kyra ziet er sletterig uit om eerlijk te zijn, maar ik zal vast niet de enige zijn die dat denkt. Alle jongens hebben chino's aan met een witte polo, ze zien er om eerlijk te zijn echt sexy uit. Vooral Chad, zijn spieren komen goed uit in de polo. En zijn kont ziet er ook niet verkeerd uit! Ik kleed Chad haast uit met mijn ogen, hij heeft het door en grijnst naar me. "Hebben jullie dit afgesproken ofzo?" vraag ik lachend. "Ja.. Zo ongeveer." zegt Adil. "Lets go, de taxi is er." zegt Daisy. Chad en ik lopen achteraan. Chad slaat op mijn kont en grijnst. "Ik pak je nog wel terug." fluister ik en ik loop naar Daisy en Jenny.

We stappen met zijn allen in de taxibus en rijden richting een club die Fabric heet. De club ziet er van buiten echt heel gaaf uit. We stappen uit en gaan in de rij staan. "Hier, een fake ID. Je moet achttien zijn om hier binnen te komen." fluister Mark in mijn oor en hij geeft me een pasje. Het lijkt tot op detail na een echt ID. "Thanks." zeg ik en ik glimlach. We lopen naar de uitsmijter en laten onze ID's zien. Ik aarzel even maar geef dan ook mijn ID. Hij laat me doorlopen, nadat hij hem gecontroleerd heeft. "Geen zorgen meid." zegt Mark grijnzend.


Reacties:


Faylinn
Faylinn zei op 3 nov 2012 - 18:04:
Omg leukk gewoon zo leuk snel verderr