Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Tokio Hotel » Save your kisses for me..!x [TC] [-Continued-] » Deel 22

Save your kisses for me..!x [TC] [-Continued-]

24 maart 2009 - 19:28

531

1

226



Deel 22

enjoy

Tom POV
Ik snap niet waar Bill zich zo kwaad in maakte, wat maakt het nou uit dat ik het niet kon uitleggen? Oké Tom, stop met denken. Alles is weer goed nu. Ik zucht en staar naar Bill zijn o-zo interessant plafond. ‘is het interessant?’, hoor ik een mooie stem naast me zeggen, ik leg me op mijn zij zodat ik hem -ook al is het donker- kan aankijken. ‘ik dacht dat je al sliep.’, hij schudt zijn hoofd. ‘Bill?’, ‘Hmmm?’, zegt de jongen dat waarschijnlijk doodop is. ‘niets, laat maar.’, ‘nee, zeg maar.’, zegt hij, ik voel aan de vering in het bed dat hij zich rechter zet. ‘neen, laat maar, het is niet zo belangrijk, en jij bent duidelijk moe.’, ‘Tom, zeg nou maar gewoon.’, ik zucht, wat wou ik eigenlijk zeggen? ‘ik weet het niet meer.’, zeg ik dan maar. ‘ja, en dat geloof ik echt Kaulitz, zeg nou maar gewoon.’, en hij port me in mijn zij. ‘Hé!’, protesteer ik. ‘niets ‘hé’ jij gaat nu zeggen wat je wou zeggen!’, ‘maar, ik weet het echt niet meer!’, zeg ik. ‘nou, ik geloof je niet!’, ‘euhm, oké dan, ik hou van je!’, zeg ik grijnzend. ‘Tom, ook al is het donker maar toch, haal die fucking grijns van je gezicht!’, ‘hoe weet jij nou..’, ‘je intonatie.’, ‘goh, duur woord.’, ‘ja hè, dat vind ik nou ook.’,


Bill POV
Ik weet niet, maar op de één of andere manier denk ik dat Tom iets voor me achterhoudt. Ben ik dan echt niet te vertrouwen of zo? echt, serieus, ik zou nooit iets doorvertellen als het zo geheim is. Maar blijkbaar denkt Tom er anders over, want het zeggen is hij niet van plan. ‘slaapwel lieverd.’, zegt Tom en drukt een zoen op mijn wang. Ik mompel iets van een slaapwel terug en draai me, met mijn rug naar Tom toe. Je kan nu denken dat ik onbeleefd ben op dit moment, maar Tom moet dan maar zeggen wat hij te zeggen heeft.

‘good morning sunshine!’, brult Tom, met zijn slecht Engels in mijn oor. ‘ja, zal wel.’, zeg ik chagrijnig en draai me om. ‘wakker worden Billa!’, ‘het is Bill!’, zeg ik nors. ‘nou zeg chagrijn, kan het wat vrolijker?’, ‘laat me gewoon slapen!’, ‘Bill, wat scheelt er?’, en Tom komt over me heen hangen. ‘niets, ik heb er nu gewoon geen zin in, ik ben moe!’, ‘ja, dan had je gister maar eerder moeten gaan slapen.’, ‘als jij me niet had wakker gehouden.’, zonder dat Tom nog maar één woord rept begint hij me de kieteldood te geven. ‘hé!’, protesteer ik wat dus niet blijkt te helpen. ‘To-hom!’, maar hij stopt niet. ‘als je stopt dan pijp ik je!’, meteen stopt Tom en kijkt me grijnzend aan. ‘oké.’, zegt hij. Ik kijk hem met grote ogen aan, dat meent hij niet? ‘meen je dat nou?’, grijnzend schudt hij zijn hoofd. ‘ik weet ook wel dat je der nog niet klaar voor bent.’, verklaart hij, ik zucht opgelucht. ‘kom eens hier!’, en hij opent zijn armen als teken dat hij dus een knuffel wil. Ik kruip zo dicht mogelijk tegen hem aan en laat mijn hoofd op zijn schouder rusten.


Reacties:


KaulitzFreak
KaulitzFreak zei op 31 maart 2009 - 12:24:
AHHH!!!

nu zitk weer aan het einde!!!

ga snel verder please!!!!