Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » YOLO, Solo & F***ing waisted. » Hoofdstuk 4 - Are you sure you can handle me?

YOLO, Solo & F***ing waisted.

28 okt 2012 - 15:32

1405

6

403



Hoofdstuk 4 - Are you sure you can handle me?

Dit hoofdstuk schrijf ik vanuit het 3e persoon ^^ had ik even zin in =D xxxxx

Nadat iedereen in de club was splitsen ze op. Kyra en Chad lopen naar de bar, Adil en Brandon staan met een stel meiden te praten, Mark, Carter, Sam, Daisy, Jenny, Elouise en Chloé lopen naar een tafeltje. "Wij gaan iets te drinken halen!" zegt Chloé en ze trekt Elouise met haar mee. "Chlo, ik kan echt niet kiezen!" zegt Elouise wanhopig. "Aan het eind van de avond als iedereen dronken of aangeschoten is merk je het wel.. Of als je 's ochtends bij één van de jongens in bed wakker word." zegt Chloé en ze haalt haar schouders op. De meiden lopen naar de bar en bestellen iets te drinken. Vanuit haar ooghoeken ziet Chloé een jongen naar haar kijken. Chloé draait haar hoofd iets om hem beter te bekijken. Hij is lang, best gespierd en knap. Hij heeft donkere krullen, een sexy blik in zijn ogen en een kleine grijns ligt om zijn lippen.

"Joehoe! Chlo! Jeeeeez! Je hebt haast oogsex met die jongen!" sist El. Chloé grinnikt en draait haar hoofd terug naar Elouise. "Hij is best sexy weet je, maar ik heb one night stands afgezworen." zegt Chloé. Elouise's ogen worden groot. "Je bedoelt dat je.. geen.. Maagd meer bent?" vraagt Elouise geschrokken. "Luister El, in New York City gaat het er anders aan toe dan hier. Veel van mijn vriendinnen in New York zijn al tienermoeders.. Zorg in ieder geval dat je het veilig doet als je sex hebt." zegt Chloé grijnzend. Elouise's hoofd wordt rood. De barman geeft de twee meiden hun drankje en ze lopen weg. Als Chloé en Elouise langs de jongen lopen glimlacht Chloé naar de jongen en geeft ze hem snel een knipoog zonder dat Elouise het ziet.

De jongen, Harry, grijnst tevreden en loopt terug naar zijn vier beste vrienden. "Waar was je?" vraagt de blonde Ier, Niall. "De WC, onderweg kwam ik een leuke meid tegen.." mompel Harry en gaat naast hem in de V.I.P ruimte zitten. "Harry, heb je niet al met genoeg meiden geflirt?" vraagt Louis. "Ik weet het, maar zij begon deze keer!" zegt de krullenbol verdedigend. "Ga je weer zo'n hopeloze meid mee naar huis nemen? En dat je sex met haar hebt en daarna een week of twee met haar date en dan haar hart weer breekt? Harry, meiden hebben ook gevoelens!" zegt Liam. "Jillian niet." zegt Harry en hij kijkt Liam kwaad aan. "Harry, zet jezelf er nou overheen! Jillian was het niet waard okay!" zegt Louis streng.

Jillian Lopès, Harry's ex-vriendin, date 4 maanden met Harry. Harry was echt verliefd en de andere vier jongens wisten het. Jillian kreeg alles wat ze wilde van Harry, echt alles. Ze hoefde hem maar lief aan te kijken en Harry kocht en deed alles voor Jillian, maar ondertussen ging Jillian vreemd. Toen Harry erachter kwam was zijn hart gebroken, nu nog steeds en om zijn verdriet te verwerken ging Harry vaak naar clubs en bracht hij meiden mee. Hij had sex met ze, smste ze nog een week en smste op het einde dat hij niet meer dan vrienden wilde zijn. Zijn vier bandmaatjes konden het niet aan zien en gaan nu elke keer mee als Harry uit gaat.

"Ik hield.. Ik hou nog steeds van haar Lou!" zegt Harry fel en hij kijkt Louis strak aan. De oudere jongen zucht diep en omhelst zijn beste vriend. "Hazz, binnenkort zal je vast wel een vriendin vinden die je leuk vind om wie je bent en niet om wat je hebt." zegt Louis. Harry glimlacht naar Louis en neemt een slok van zijn bacardi cola. De meid waar Harry net flirtte loopt de dansvloer op en begint met een andere jongen te dansen. Het meisje, een korte en slanke brunette met grijze ogen, begint te grijnzen als er een ander meisje op ze afloopt, het andere meisje slaat de jongen in zijn gezicht en trekt hem weg bij Harry's flirt. Ze giechelt en trekt een andere jongen naar haar toe. Een gespierde jongen met bruin haar en blauwe ogen, hij kijkt haar aan met lustvolle ogen. Harry balt zijn vuisten en klemt zijn kaken op elkaar. Hij schrikt van zijn eigen reactie op de twee. Waarom reageert hij zo? Ze is maar een meid en toch moet en zal Harry haar naam te weten komen.

Hij staat op en neemt zijn lege glas mee naar de bar. Hij bestelt nog een bacardi cola en loopt dan weer richting de andere jongens als iemand tegen hem opbotst. Een blondine kijkt hem met betraande ogen aan. "Hey gaat het?" vraagt Harry bezorgt. "Die trut van een Chloé stond gewoon met mijn vriendje te dansen!" zegt ze paniekerig. "Je bedoelt die brunette?" vraagt Harry nieuwsgierig. "Ja! Chloé Grey! Ze is net bij ons in het studentenhuis komen wonen en ze vindt zichzelf helemaal geweldig en.." "Dank je! Je bent geweldig! Hier!" zegt Harry en hij geeft de blondine zijn drankje en loopt terug naar de jongens. De blondine staat perplex en loopt kwaad weg. "Wat was er?" vraagt Niall verbaasd. "Haar vriendje stond met een ander meisje te dansen, dat meisje, Chloé, was net bij hun in het studentenhuis komen wonen ofzo.. Geen idee." zegt Harry en hij glimlacht. Adrenaline giert door Harry's lichaam, hij weet haar naam. Chloé loopt naar de bar, Harry volgt al haar bewegingen. "Ga naar haar toe." fluistert Zayn in zijn oor. Zayn was een jongen van weinig woorden, maar als hij iets zei dan was het meestal een goed advies. Harry glimlacht dankbaar naar Zayn en loopt op Chloé af.

Chloé draait haar hoofd om en kijkt recht in de ogen van de jongen die ze al eerder bij de bar zag staan. "Een bacardi cola." zegt ze tegen de barman, ze houdt haar ogen gefocust op de jonegn. De barman knikt. "Hey beauty." zegt hij als hij haar nadert. "Hallo, ik heb een naam.. Chloé en stop maar met flirten, ik doe niet aan one night stands." zegt Chloé en ze glimlacht vriendelijk. Harry haalt diep adem en glimlacht naar haar. "Wie zegt dat ik een one night stand wil Chloé." zegt Harry en hij knipoogt naar haar. "De manier waarop je naar me kijkt, je bent net als alle jongens in deze nachtclub.. Geil en op zoek naar een one night stand." zegt Chloé en ze slaat haar armen over elkaar. "Dat zouden mijn vrienden niet toelaten.. Ik heb de laatste tijd al te veel problemen veroorzaakt vanwege mijn vorige relatie." zegt Harry. "Stel je jezelf niet eens voor Harry? Hoe onbeleefd ben je!" zegt Chloé lachend. Ze herkent hem, maar ze geeft geen kik.. Ze probeert hem niet te verleiden of te zoenen.. Ze gilt niet, ze gedraagt zich normaal, ze overdrijft niet.. Ze is zichzelf.. Ze is perfect denkt Harry en hij glimlacht. "Ik wist niet dat je me kende." zegt Harry en hij leunt tegen de bar. De barman geeft Chloé haar drankje. Ze wil betalen maar Harry is haar voor. "Dank je, maar ik ben geen echt directioner.. Ik vind jullie knap en sexy en ik vind jullie muziek goed.. Meer niet.." zegt Chloé. "Dat maakt me eigelijk precies niets uit weet je." zegt Harry. Hij strijkt een plukje haar achter Chloé's oor. Chloé's bloost en bijt op haar onderlip. "Weet je Harry, voor jou zou ik wel een uitzondering maken." fluistert Chloé in Harry's oor. Harry grijnst en trekt Chloé tegen zich aan. "Ga je mee?" vraagt hij. "Ja, laat me even mijn drankje opdrinken en mijn spullen pakken." zegt Chloé en ze glimlacht. Harry laat haar gaan en loopt terug naar zijn vrienden. "Harry! Je luistert ook echt niet naar ons hè!" zegt Liam boos. "Ze is perfect Li, zo perfect." zegt Harry en hij glimlacht. Liam's blik verzacht en hij kijkt de krullenbol verbaasd aan. "Veel.. Plezier?" zegt hij en hij richt zich weer op het gesprek met de andere drie jongens. Zayn glimlacht en knikt naar Harry. Harry glimlacht dankbaar naar hem en loopt naar de uitgang waar Chloé staat te wachten. Ze glimlacht lief naar me en bijt dat op haar lip. Harry pakt haar hand en trekt haar mee naar buiten. Samen lopen ze naar Harry's range rover. Chloé wordt door Harry tegen de auto geduwt en Harry buigt voorover. Voordat Harry Chloé kust houdt ze hem tegen. "Are you sure you can handle me Styles?" fluistert ze en ze duwt haar Lippen op die van Harry.


Reacties:

1 2

1Dlover
1Dlover zei op 8 feb 2013 - 14:51:
woooooow,
snel verder !


IlonaDonath
IlonaDonath zei op 20 jan 2013 - 17:16:
Aah gaa je verder, is echt en top vehaal


1Diloveniall
1Diloveniall zei op 30 dec 2012 - 21:04:
Net klaar met bijlezen.
Ga alsjeblieft verder?!


shania13
shania13 zei op 21 nov 2012 - 17:48:
Oke al ben ik zelf geen directioner deze wil ik wel volgen hior
Dus aub een melding

Xx


Letra
Letra zei op 17 nov 2012 - 15:48:
well, Hello ! Wat een amazing verhaal! Ik hbe net eventjes alle hoofdstukken doorgelezen, en i really love it!
Mag ik een melding als je verder gaat?