Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Tortured souls - Zayn Malik » O14

Tortured souls - Zayn Malik

30 okt 2012 - 17:49

644

1

277



O14

“ Mag ik iets vragen ?”¯
Ik bevroor op de laatste trede en nam de plastic zak met de kleren voor Zayn stevig vast voordat ik me voorzichtig omdraaide. Het meisje dat volgens Zayns beschrijvingen Manon moest zijn stond enkele treden onder me.
Aarzelend keek ik haar en knikte toen, hopend dat het niets met Zayn te maken had.
“Het klinkt stom, maar ben je misschien in de kelder geweest ?”¯
Ik slikte terwijl ik mijn kaak voelde verstrakken en mezelf eraan moest herinneren om me niet te opvallend te reageren.
“Neen, waarom ?”¯
Onderzoekend keek Manon me aan. “Gewoon, ik ben iets verloren wat ik graag terug wil.”¯
“Oh.”¯ Meer kon ik niet uitbrengen, ziek bij de gedachte dat ze Zayn als een ding zag en ik wilde aanstalten maken om verder te gaan toen Manon me weer tegenhield.
“Wacht even, wat is je naam eigenlijk ?”¯
Verbaast dat ze zo snel van onderwerp veranderde keek ik haar aan. “Abigail. De jouwe ?”¯
“Manon.”¯ Een kleine glimlach speelde op haar gezicht waarna ze zich omdraaide en de trap terug afliep. Met gemengde gevoelens van opluchting en verwarring keek ik haar na en schudde toen mijn hoofd.
Waarom was ik ook alwaar naar Londen verhuist ?

Ik stak de deur in het sleutelgat en hoorde het vertrouwde openklikken van het slot, benieuw in welke staat ik Zayn zou aantrekken glipte ik naar binnen en sloot de deur zorgvuldig terug achter me. Verbaast keek ik de ruimte rond en beet op mijn lip toen ik Zayn niet meer zag zitten.
Hij zou er toch niet vandoor zijn ?
Ik zuchtte en wilde net richting de zetel wandelen toen ik me vliegensvlug omdraaide en Zayn naast de deur zag staan, een grijns op zijn gezicht. Ik moest alle moeite van de wereld doen om hem de huid niet vol te schelden en gooide woedend de zak met kleren naar hem toe die hij argeloos opving.
“Wow rustig, babe”¯
Ik kneep mijn ogen tot speeltjes bij het horen van mijn nieuwe nickname en toen ik merkte dat hij naar alcohol en sigaretten rook. Ik kon hem niet eens een klein halfuurtje alleen laten.
“Zayn wa-“
Maar ik kon mijn zin niet afmaken want Zayn sloeg een arm om mijn middel en trok me naar hem toe zodat ik op moest kijken om in zijn ogen te zien. Geschrokken keek ik hem aan en wilde me uit zijn grip loswringen toen hij mijn kin vastnam. Sprakeloos en aan de grond genageld staarde ik hem aan. Heel even aarzelde Zayn, maar drukte toen zijn lippen op de mijne.
Ik sloot mijn ogen en tot mijn eigen verbazing en zeker die van Zayn sloeg ik mijn armen om zijn nek en reageerde op de zoen. Ik voelde hoe Zayn wilde terugtrekken, maar hij leek zich te bedenken en streek zachtjes over mijn onderlip totdat ik mijn mond gewillig opende.
Zayns arme wikkelden zich strakker rond mijn middel en drukte me nog meer tegen hem aan terwijl onze beide tongen om de dominantie vochten.
Ik streek door Zayns haren en voelde hoe hij zachtjes mijn kont begon te masseren en een lichte kreun mijn lippen verliep.
Me afvragend waar dit naartoe ging liet ik mijn ene hand in Zayns nek glijden en voelde hij een rilling door hem heen ging wanneer mijn koude vingers zijn warme huid aanraakte.
Mijn hoofd leek te duizelen en met alle wilskracht die ik had verbrak ik de kus en ontsnapte uit zijn grip. Zwaar ademend stonden we over elkaar en ik zag hoe Zayns blik van verbaast naar geïrriteerd veranderde en bereidde me al voor op wat zou komen.
“Wat ?”¯ snauwde Zayn terwijl ik mijn hoofd lichtjes schudde.
“Waar ben je mee bezig ?”¯ Mijn stem klonk nog wat buiten adem en ik rilde toen de lucht rondom ons pijlsnel onder het vriespunt leek te zakken.
“Dankzij jou met niets.”¯
Stomverbaast keek ik hem aan terwijl ik mijn mond opende en weer slot.
Rotzak. Waarom had ik hem ook alweer uit die kelder helpen ontsnappen ?


Reacties:


shania13
shania13 zei op 30 okt 2012 - 18:17:
Weer een AWSOME hoofdstuk
Snel verder

Xxx