Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » terrible lies [END] » My choice

terrible lies [END]

1 nov 2012 - 19:23

739

3

324



My choice

ik opende mijn ogen . Sophia stond boven me en keek me raar genoeg niet boos aan.
''Goeiemorgen Lyra.' ik zag dat ze een fake lag op had gezet. onee niet alweer iets wat ze me liever niet vertelde.
'' Ehh Goeiemorgen denk ik.' ik wou nu echt niet weten wat er nu weer was.
''Weet je nog dat ik een nieuw vriendje heb?' ze had nog steeds die neppe lag op haar gezicht die langzaam veranderde in een sirieus gezicht.
''Ja dat weet ik nog.'
''Nou we gaan verhuizen naar hem toe!' ik dacht er aan dat ik dus nu met een stomme gast die mijn zus zwanger gemaakt in een huis moest wonen. gatver!
''enn we gaan naar Los Angels!' ik dacht meteen aan Niall die ik dus nooit meer zou zien. Had ik eindelijk met hem gaan we verhuizen!
''Maar Soph je weet dat ik met Niall heb dit kun je me gewoon niet aan doen!' ik was heel boos en verdrietig , vooral omdat ik Niall nooit meer kon zien.
''Ik was al bang dat je dat zou zeggen daarom heb ik iets bedacht. je mag kiezen om met mij mee te gaan of je mag bij Niall wonen.'
ik was even stil nu moest ik kiezen tussen Niall of mijn eigen zus. Pff als ik voor mijn zus koos zag ik Niall nooit meer, maar als ik voor Niall koos zou ik mijn zus nooit meer zien.
''Ik weet dat je dit niet leuk vind, maar als je voor Niall kiest zou ik beloven dat ik heel vaak langs kom.'
''Maar wat als Niall het niet leuk vind dat ik dan altijd bij hem ben.' oke ik wist natuurlijk dat hij da niet erg vond, maar zo zou het minder pijn doen als ik dit gezecht had.
''ik heb alles al geregeld en Niall weet al dat je komt ik weet dat je voor hem gaat kiezen. ik keek Sophia aan, stond op en gaf haar een knuffel.
''ik hou van je Soph, ik ben zo blij dat ik mag kiezen waar ik blijf . natuurlijk ga ik naar Niall maar ik ga je heel erg missen.Sphia liep naar beneden en liet mij mijn tassen inpakken. na het inpakken bracht ze mij naar Niall en zwaaide ik haar uit . vanaf dat moment woonde ik officieel bij Niall en zou ik Sophia lang niet zien. Niall bracht mij naar zijn kamer en hielp me met het uitpakken van mijn tassen. het was inmiddels al 6 uur en ik begon honger te krijgen.
''Niall ik begin trek te krijgen.'Niall keek me aan en pakte de telefoon.
''ik bel de chinees wel.' hij bestelde best veel. toen ons eten er was en we het op hadden, liepen we naar buiten waar we op een bankje in de tuin gingen zitten.Niall legde zijn hand op mijn been en keek me aan.
''Je bent 14 en woont al samen met een jongen.' ik keek hem lachend aan.
''Tja ik hou gewoon veel te veel van je om met mijn zus mee te gaan.' ik voelde dat Niall zijn hand inmiddels op mijn wang had gelegd en me een klein kusje gaf. de zon was al onder gegaan en de sterren waren duidelijk te zien.
'' ik heb het koud Niall.' ik had een kort t-shirtje aan en een kort broekje. hij begon te laggen en schoof dichter naar me toe.
''Wat verwacht je dan met die kleren.'
''haha, ik had toch ook niet verwacht dat ik nu nog buiten was.'
''laten we naar een ander bankje gaan eentje waar het mooier is.' Niall stond op . ik ging staan .Niall pakte mij op en tilde me naar een bankje achter in de tuin waar hij mij neer legde. ik bleef liggen waardoor Niall er niet meer bij kon zitten.
''Eh wil je aan de kant gaan ik wil ook graag zitten '' vroeg hij . er verscheen een lag op mijn gezicht.
'' nee, je blijft maar lekker staan.'' grapte ik. ik wou net gaan zitten toen Niall me tegen hield. hij kwam bovenop me liggen waar na hij me ni mijn ogen keek. hij zoende me lang . het voelde alsof het gewoon de aller eerste keer was zo speciaal had een zoen nog nooit gevoeld. hij liet me los en kon nog maar net naast me liggen. hij pakte een dekentje en ging er samen met mij onder liggen. we keken naarde sterren en vielen allebij langzaam in slaap. buiten in de koude lucht samen mat degene waar ik zo veel van hiel ....Niall.


Reacties:


fallinlove
fallinlove zei op 24 jan 2013 - 19:57:
AAAAWWWWWWHHHHHHHHHHHHH!!!!!! Dat is zo lief!!!


Chayenne
Chayenne zei op 1 nov 2012 - 20:10:
OMg omgomgomgomgomgomg Zooo schattiiiiiiig<3 met Nialler onder de sterren, het blijft super romantisch
Snel verder lieverd


Letra
Letra zei op 1 nov 2012 - 19:57:
Awhhh. Zo übersweet! Lieverd, goooood job!
Snelll verdeeeer. Omgeudd. Ze woont bij Nialler <3