Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Zoveel-shot » Dag 164 part 3

Zoveel-shot

2 nov 2012 - 18:34

410

0

214



Dag 164 part 3

Weer een stukje. Het kwam ineens uit mijn vingers en nu heb ik dus en verandering dus gaat het verhaal langer duren... Goed of slecht? Ik ga nu verder met schrijven!! X

“Nee, Alisha, alsjeblieft.”¯ Sprak Harry vermoeid. Hij duwde me rechtop en stond daarna zelf op.
“Maar het spijt me echt!”¯ Met grote ogen keek ik hem aan.
“En ik dacht dat ik niet de enige was… Ik bedoel, jij zoende me terug!”¯ Hij verhief zijn stem.
“Jij kuste me op een moment van zwakte! Dat kun je me niet kwalijk nemen!”¯ Riep ik terug. Ik kon niet geloven dat we nu ruzie maakten. Het was een domme fout geweest.
“Dat had je best kunnen zeggen!”¯
“Je wist dat ik verliefd was op Zayn!”¯
“En toch zoende je me!”¯
“Denk je nou echt dat als ik al op Zayn verliefd was voor dat jullie op tour gingen en het me gewoon fucking pijn deed aan mijn hart toen ik hem met een andere huppelkut zag zoenen, gewoon jou leuk zou vinden? Dacht je dat werkelijk?”¯ Dramatisch gooide ik mijn handen in de lucht en zette ze daarna in mijn zij.
“Je zoende me godverdomme!”¯
“Jij zoent zo veel meisjes! Was je op hen allemaal verliefd? Denk het niet, Harry-de-hartenbreker. Kom op!”¯ Ook Harry maakte bewegingen met zijn handen, liet ze door zijn haren glijden en wreef door zijn ogen.
“Ik kan dit niet, Alisha.”¯ Fluisterde hij. Hij keek op me neer, in mijn ogen. Het verdriet stond erin, overduidelijk, niet te missen, hartverscheurend verdriet. Met grote passen beende hij de badkamer uit. Ik sloeg een hand voor mijn mond. Wat had ik zojuist gezegd? Direct nestelde een hardnekkig schuldgevoel in mijn buik.
“Harry, zo bedoelde ik het niet!”¯ riep ik hem na, waarna ik de badkamer verliet en hopeloos kamer deuren open begon te trekken. Tranen brandden in mijn ogen en bij elke deur die ik opende en waar geen Harry achter te vinden was, kwam ik dichterbij een hysterische huilbui. Toen ik twee warme armen om mijn middel voelde en me dicht tegen zijn lichaam duwde, begonnen de tranen te vallen. Mijn schouders schokten en toen ik op keek in Zayn’s ogen en hij kort zijn lippen op de mijne duwde, wilde ik heel even dat het Harry was.
“Hij is weggegaan.”¯ Fluisterde Zayn. Ik knikte, drukte mijn neus in shirt. Ik haatte mezelf voor het stomme gevoel dat ik nu in Harry’s armen wilde liggen, Harry’s lippen wilde voelen en mijn handen door Harry’s haar wilde laten gaan. Ik hield van Zayn, maar ik kon het niet aanzien dat Harry zoveel pijn had. Ook hij was een goede vriend geworden, en misschien wel meer.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.