Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Useless wish, dramatic story twist.. » Twenty-one

Useless wish, dramatic story twist..

4 nov 2012 - 20:47

1772

6

500



Twenty-one

SORRY SORRY SORRY DAT HET ZOOO LANG HEEFT GEDUURD, MAAR IK WAS ZO DRUK MET BACKSTAGE MANAGEMENT EN AVONDJES ORGANISEREN EN TENTAMENS LEREN EN ZOOI DUS ZO ZO ZO SORRY. Ik hoop dat dit het een beetje goed maakt. Ik weet dat het een kuthoofdstuk is, maar het is beter dan niets? <3. LOVE.

Ik werd wakker door een fel licht dat op mijn ogen scheen. Het was daardoor ook lastig ze te openen. Maar na wat wennen en doen lukte het me aardig. Zonder me te realiseren wat er de vorige avond -of nacht - eigenlijk was gebeurd, keek ik duf om me heen. Overal lagen matrassen en vijf slapende jongens zorgden voor het rustgevende geluid van ademhalende mensen in de kamer. Harry lag naast me met zijn mond open gezakt en Liam, Louis, Niall en Zayn lagen rondom om ons bed op de grond. Opeens schoot het me allemaal weer te binnen.. De EMA’s, ons geweldige feest, Harry en mijn geflikflooi in de keuken en uiteindelijk.. Mijn moeder die voor de deur had gestaan. Ik slikte een brok weg, maar wist dat ik er goed aan had gedaan haar vaarwel te zeggen. Het kon niet anders. Na hoe zij mij had behandeld vroeger.. Ik zuchtte en liet me zachtjes weer achterover vallen in het bed terwijl ik weer tegen Harry aankroop. Zijn armen sloegen zich weer om me heen. Nog een paar minuutjes slapen dan maar..

Toen ik voor de tweede keer wakker werd, was het niet geheel vrijwillig, maar kwam het door lawaai dat uit de keuken kwam. Ik rekte me uit en merkte dat Harry niet meer naast me lag. Ach, die was vast even plassen of zo..

‘NIALL GET OUT!’

Mijn wenkbrauwen schoten van verbazing omhoog. Niall? Ik hees me omhoog en keek de kamer rond. Alle vijf de bedden waren leeg, er lagen kledingstukken door de hele kamer heen gegooid en het lawaai werd steeds erger. Rommelende pannen, scheldwoorden en brekende glazen. Het klonk als een ware oorlog beneden. Met moeite zocht ik mijn sloffen en badjas bij elkaar, die ik warm om me heentrok. Het voelde alsof ik een gigantische kater had, maar dat maakte me niet zoveel uit. Ik was té nieuwsgierig geworden en slofte daarom op mijn dode gemakje naar beneden.

‘Louis, I told you nót to hold those glasses like that. Who’s gonna clean up this mess, huh?’

Een daverend lachsalvo volgde. Zayn en Niall hadden het zo te horen ontzettend goed naar hun zin. Er klonk gekraak van brekende eieren. Toen ik net mijn voet op de begane grond plaatste, stormde Liam de keuken uit met zooi in zijn haar.

‘Fuck you Styles! This is not funny! AND SHUT THE FUCK UP NIALL!’

Ik drukte me tegen de muur aan toen Liam als een dolle stier langs me heen stormde, richting - nam ik aan - de badkamer. Scheldend en tierend verdween hij naar boven.

‘Haha! That look on his face was unforgettable! Amazing Hazz, amazing!’

Niall lag nog steeds in een deuk. Ik kon me niet langer bedwingen en keek om het hoekje van de keuken. Daar stond mijn keukenprins, in het midden van een gigantische teringzooi, eitjes te bakken. Er lag van alles om hem heen op de grond. Pakken melk, pannen, kapotte eieren, bloem, brooddeeg en veel meer. In zijn pyjama zag hij er ontzettend schattig uit. Met een nonchalante glimlach die zijn gezicht sierde, draaide hij heel rustig wat plakjes spek om.

‘I’m sooo hungry, when is it my turn to eat?’

Niall zat tegenover Harry aan het kookeiland op een barkruk, toe te kijken hoe mijn vriendje de eitjes op een schaal schoof en die op een dienblad vol lekkere dingen zette.

‘When Liz is finished. She deserves the best today.. Actually, every day, but especially today.’

Ik kon een glimlach niet onderdrukken en giechelde. Dit bleef niet onopgemerkt, want vier paar ogen keken mijn richting. Die van Niall blij, Zayn speels, Louis opgelucht en die van Harry.. Bezorgd. Ik kan het niet anders omschrijven.

‘LIZ, WANNA SHARE?!’

Niall keek me smachtend aan, alsof hij al vijf dagen niet had gegeten. Ik knikte hem toe en hij viel aan, met ongenoegen van Harry.

‘No! Shizz Lizzalove, I’ve worked so hard on those eggs. Niall doesn’t even enjoy them, he just shuffle everything in his mouth without tasting a single bite.. Damn..’

Met een beteuterde blik keek hij toe hoe zijn ‘met liefde gebakken’ eieren in de mond van de blonde Ier verdwenen. Ik durfde niet naar hem toe te lopen door de teringzooi heen, dus wenkte ik hem maar. Vragend kwam hij naar me toe lopen. Ik sloeg mijn armen om zijn nek heen en kuste hem hartstochtelijk, waar hij helemaal geen moeite mee leek te hebben. Grijzend kuste hij me terug.

‘Thanks Hazzabear.’

Hij gniffelde, kuste me nog een keer en steunde toen met zijn voorhoofd tegen dat van mij aan.

‘Lovebirds..’

Zayn hapte mompelend in een muffin die er blijkbaar ook waren gebakken. Dat verklaarde de bloem op de grond.. Harry keek hem niet eens aan, maar hield zijn blik op mij gericht, nog steeds zo bezorgd als een paar minuten geleden.

‘I’m fine.. Don’t mention it love.. Really.’

Ik schonk hem een bemoedigende glimlach en hopte toen zo voorzichtig als ik kon naar de barkruk naar Niall. Honger had ik niet, maar ik moest wat eten om Harry gerust te stellen. Snel nam ik een hap van één van eitjes met toast die nog op het dienblad lagen, die Niall nog niet te pakken had gekregen. Het smaakte zeker niet verkeerd, Harry kon koken! Dit moest ik onthouden en vaker gebruiken, als ik te moe was.

‘Liz, what happened last night?’

Dat was een vraag die ik helemaal niet had zien aankomen. Louis keek me bescheiden aan, terwijl een hap toast in het verkeerde keelgat schoot en ik hoestte als een kettingroker van 65 jaar oud. Harry kwam aangesneld en sloeg me een paar keer op m’n rug. Het hele tafereel moest er bizar uit hebben gezien. Ik liep onderhand rood aan, terwijl ik wanhopig probeerde het stukje harde toast weer uit mijn luchtpijp te krijgen. Harry sloot zijn armen rond mijn lichaam en tilde me ruw op. Het broodje vloog door de lucht en landde precies in de vuilnisbak.

‘SCORE!’

Niall hield zijn hand in de lucht, afwachtend voor een high five. Maar ik keek naar Louis, die me net de vraag had gesteld waar ik het helemaal niet meer over wilde hebben.

‘It was nothing Lou, don’t worry.’

Snel tikte ik mijn hand tegen die van Niall aan. Harry deelde een blik met Louis die ik niet thuis kon brengen, maar ik besloot het te laten gaan.

‘I’m gonna check on Liam.. He was pretty angry with me..’

Harry drukte nog snel een kus in mijn haar en liep toen zo makkelijk mogelijk door de troep naar de gang.

‘You don’t have to tell us everything.. But that woman last night, was your mom?’

Ik knikte en nipte aan een glas sap dat op het dienblad had gestaan. Misschien, als ik doe alsof het me niet interesseert, houden ze vanzelf op met vragen. Wat ben ik toch een slim mens!

‘Yeah, so?’

Onverschillig keek ik Louis aan. Alleen was ik zijn ogen vergeten. Ze leken recht naar mijn ziel te gaan. Die blik, de kleur, de intensiteit waarmee ze door die van mij heen bordde.

‘Tell me the truth Liz. Please, we all want to help you.’

Drie koppies keken me medelevend aan. Dat is juist waar ik niet van hou. Medeleven. Medelijden. Mensen die zich zorgen maken. Maar deze drie jongens betekenden zoveel voor me. Net als die twee die boven rond liepen te banjeren, weet ik veel wat doen. Ik wilde het ze wel vertellen, maar niet als ik er dan dagelijks mee geconfronteerd ging worden.

‘Allright, I’ll tell you guys. But promise me you’ll never talk it about it again after today. Please?’

Ik mompelde voor me uit, maar was blijkbaar duidelijk geweest.

‘I promise.’

‘Not a word.’

‘Quiet as a rock.’

De laatste kwam van Zayn af. Ik moest er van binnen wel een beetje om lachen. Hij was zo droog. Niet normaal.

‘Well, last night.. After the EMA’s, you know, the awesome party we went to.. My mom showed up. At first I was pretty shocked, because I was half-naked, just like Harry.’

Louis en Niall keken me met grote ogen aan en Zayn zijn ogen begonnen te schitteren bij het idee alleen al.

‘Your own mother walked in on you while you were about to have sex?! Haha, what a joke Liz!’

Niall gaf Zayn een waarschuwende blik, die meteen zijn mond weer dichthield. De schittering in zijn ogen was nog niet weg, dus knikte ik hem maar even toe en gaf hem een knipoog.

‘Well, whatever. My mom came in. And it was pretty awkward. But she was drunk, as always. So I told her to go. I kicked her out and yelled at her..’

De herinnering van gisteravond kroop langzaam terug mijn hoofd in. Ik was zo gemeen geweest. Harteloos, een bitch, een kreng..

‘.. And I told her not to ever look for me again. That I’m not her child anymore and that she’s pretty dead to me..’

Louis trok me tegen zich aan, terwijl ik huilde. De tranen kwamen uit het niets en gingen ook weer op in hetzelfde niets. Maar ik kon er niets aan doen. Het was zo intens geweest. Mijn eigen moeder, die ik al meer dan drie jaar niet had gezien, had me opgezocht en ik had haar zonder pardon weggestuurd. Ik had daar alle recht toe, nadat ze me dat allemaal had aangedaan, maar het voelde toch niet goed.

‘I mean, I was right, right?’

Louis streek me geruststellend over mijn rug terwijl Niall een glas water voor me inschonk. Hij stond met zijn voeten in de ei, maar dat maakte hem waarschijnlijk niets uit. Eten is eten, waar het ook was.

‘Relax Liz, I think you did. And you did it with a reason, right? She treated you bad, insane and totally inappropriate. You did the right thing. And please know that you’ll always be safe with us five around. We love you unconditionally, no matter what.’

‘True that.’

Liam en Harry stonden naar ons te kijken vanuit de deuropening. Door mijn wazige zicht kon ik zien dat Liam zijn haar gewassen was en dat Harry ook zeiknat was. Vragend trok ik een wenkbrauw op. Harry wuifde het weg, waarna ik me weer tegen Louis’ zijn borst aan liet vallen.

‘It’s pretty intense, but take a time-out, let Harry spoil you and you’ll be okay in no-time!’

Ik wist niet wat ik zonder deze lieve jongens moest doen. Ze waren zo goed, zo lief en geweldig tegen me. Mijn vijf reddende engeltjes.

‘Thanks guys, for everything.’

Ze rende allemaal op me af om me een dikke 1D-knuffel te geven. Duizenden meisjes zouden hier een moord voor doen, maar ik was zo gelukkig dat ik dit elke dag kon krijgen als ik wilde. Harry zijn lippen vonden mijn oor.

‘You’re more than welcome love. And let me kick those boys out, we have some unfinished business to take care of..’

Ik grinnikte. Het is en bleef een jongen..


Reacties:

1 2

tamarastyles
tamarastyles zei op 29 juli 2013 - 14:09:
Mag ik je er op wijzen dat dit hoofdstuk pervect is? Ik kan niet zeggen dat dit het mooiste hoofdstuk is want dat kan ik de andere hoofdstukken niet aan doen! Dit verhaal behoort zeker toe aan een vande beste verhalen hier op fanfic.nl !!


Team1D
Team1D zei op 18 mei 2013 - 11:01:
Aha dus Hazz is een echte.... uhh... romanticus? WACHT EENS HEB JE DAT STUKJE GEBASEERD OP DAT HAZZ *kuch* HAD EN LOU TOEN BINNEKWAM


shania13
shania13 zei op 5 nov 2012 - 15:48:
Ik blijf je verhaal lezen ingeacht wat al moet ik een eeuw wachten.(niet dat ik dan nog leef hoor) en weeral een mooi hoofdstuk

xxx


Letra
Letra zei op 4 nov 2012 - 22:00:
Well, hello! Wat kuthoofdstuk? This one is amazing as always!
& tuurlijk wil ik blijven meelezen! Wil ik doen voor altijd (:
Aan de ene kant was dit een hylarisch hoofdstuk als je erover nadenkt, in de keuken. Laat nooit 5 jongens alleen in een keuken xd.
But, wauw. Amazing chapter!
‘You’re more than welcome love. And let me kick those boys out, we have some unfinished business to take care of..’

^.^ hihhi.
Ga snel verder! ik wil wetennn!


Faylinn
Faylinn zei op 4 nov 2012 - 21:34:
Wauwieeeee zoo geweldig maakt niet uit dat je er lang over doet hij is heel leuk .
Oeww some unfinished business to take care of........
Snell verderr