Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » terrible lies [END] » It hurts again.

terrible lies [END]

5 nov 2012 - 19:18

750

3

291



It hurts again.

''hier een gaalsje water' zei Eleanor die uit de keuken kwam lopen. ik pakte het glaasje water en zag dat het water bijna over de rand van het glaasje ging. ik was nog altijd aan het trillen. Niall's arm hing over mijn nek.
''Misschien moeten we wel even naar het ziekenhuis, want misschien is ons kindje wel....'' Niall werd snel stil toen hij het schuddende hoofd van liam zag die daarmee duidelijk nee bedoelde te zeggen. wat nou als Niall gelijk had en onze baby nu dus echt dood was. een traan rolde over Niall's wang. ik veegde hem weg en gaf Niall een kus op zijn voorhoofd.
'' het komt wel goed.' zei ik geruststellend'' we gaan nu wel naar het ziekenhuis.' Niall stond te trillen. hij kon bijna niet lopen.
''Eh het lijkt me beter als ik rij.' zei harry die zag hoe Niall bijna viel. we trokken een jas aan gingen in de auto zitten. Harry reed, naast hem zat Liam die bezorgd met Eleanor aan het praten was . Eleanor zat lings ik zat rechts en Niall in het midden.
'' het komt allemaal wel goed.' fluisterde Niall. toen we bij het ziekenhuis aankwamen hielpen ze me naar binnen . een vrouw bracht me naar een kamer ik mocht een iemand meenemen naar binnen. Natuurlijk koos ik voor Niall. de vrouw maakte een paar scannen.ze keek ons teluurstellend aan.
''het spijt me om dit te zeggen.' begon ze. Niall keek me bezorgd aan.
''de baby heeft 3 gebroken ribben en een op 2 plekken gebroken beentje.'
'' kan het wel goed komen met .... hem of haar.' Vroeg Niall terwijl er een traan over zijn wang langzaam naar beneden gleed.
''Ja, maar alleen als je stil Blijft liggen of tenminste zo min mogelijk beweegd.'
'' voor hoelang?' vroeg ik Bang.
'' voor ongeveer een maand of 5 denk ik.' Niall en ik kekjen elkaar aan. de vrouw pakte een rolstoenen zette mij er in.
''die wond op je keel is al bijna genezen maar doe in je buik duurt nog wel een weekje of twee.' zei ze toen ze mij aan Niall overhandigde. hij kwam met mij naar buiten . we liepen naar de auto toen we weer thuis waren vertelde ik wat er gebeurt was en wat de vrouw aan mij had verteld.

niall tilde mij naar boven en legde mij op zijn bed.
'' ga maar lekker slapen lieverd dan krijg je morgen ontbijt op ben.' hij gaf me een kusje op mijn wang, voorhoofd en ik mijn nek.
'' ik hou van je.' zei ik verliefd tegen mijn Niall's schattige hoofdje.
''hou ook van jou sweetheart.'
langzaam viel ik bijna in slaap toen ik glas hoorde breken op de trap.
''F*CK WAAR BEN JIJ MEE BEZIG! ' hoorde ik Niall schreeuwen. ik stond op en rende naar de trap . ik zakte in elkaar van de pijn maar kon nu wel zien wat er aan de hand was. ik zag dat Sophia op de trap stond borden en glaasjes naar Niall te gooien. Sophia was terug gekomen om te zorgen dat Niall zou vertrekken uit mijn leven.
''SOPHIA!!'riep ik keihard. ze keek me aan en ron naar boven .
''oow meije mijn kleine zusje ik ben zo bang dsat het waar is.'
''Wat dat ik..... zwanger ben?' Sophia keek me aan en hield me vast .
''Waarom ben je terug gekomen?' vroeg ik
''het is dus waar!. WAT BEZIELD JE JE BENT NOG MAAR VEERTIEN GESTOORD WIJF!' schreeuwde ze tegen mij. de tranen sprongen in mijn ogen.
''í­k mag toch zelf kiezen.' zei ik huilend
''nee Lyra je bent nog maar 14 j4 laat het verwijderen anders wil ik je nooit meer zien!' ik dacht ebven na
''Nou jij wil mij anders nooit meer zien, je zult bedoerlen dat ik jou nooit weer wil zien! ga weg uit ons huis! en kom gewoon nooit meer terug. ik wil je nooit meer zien of spreken!'zei ik boos.sophia stond op en begon licht te huilen en liep de deur uit en gooide hem met een klap dicht. Niall liep naar me toe en hield me vast.
''Alles gaat fout Niall, echt alles.' zei ik huilend.
''Lieverd het komt allemaal goed ik beloof het sweetheart echt.' Niall zoende me. ik zag dat Liam, Harry, Zayn, perrie en Eleanor onder aan de trap stonden. ze keken geschokt. een helse pijnlijke steek in mijn onderbuik zorgde ervoor dat ik schreeuwde en Niall me weer op het bed legde. hij ging naast me liggen waarna we er over alle gebeurtenissen gingen praten. ik viel in slaap. hopend dat de baby zou overleven. en zou genezen.


Reacties:


fallinlove
fallinlove zei op 24 jan 2013 - 20:05:
OMG!!!!! Sophia jij B*tch! Niall, you go boy!


Chayenne
Chayenne zei op 5 nov 2012 - 20:47:
Ik zou kaar snel verder gaan ja! Anders ben je je plakkertjes en je ham kwijt!!!


Letra
Letra zei op 5 nov 2012 - 20:01:
Dramatisch o m f g.
zoo goeeed meisjee, echt wel spannend zeg ;o
''F*CK WAAR BEN JIJ MEE BEZIG! ' hoorde ik Niall schreeuwe

omgeudd Niall xdd.
Snel verddeeerrrr! OMG SNEL OF DE PLAKKERSHJES ZIJN PEF WEG- omg het regent hier wtfff xdd