Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Useless wish, dramatic story twist.. » Twenty-two.

Useless wish, dramatic story twist..

5 nov 2012 - 20:15

1140

7

509



Twenty-two.

DIT WAS ZO ZO ZO AWKWARD OM TE SCHRIJVEN. JEZUS ZEG. :(((

HARRY STYLES POV

‘Time to go lads! It has been fun, but Lizzalove needs her rest now.’

Ik klonk als een vader die zijn dochtertje van drie in bed moest leggen. Liz en ik wisten beide dat dat niet ging gebeuren. Een snelle knipoog richting haar kant maakte dat zij me hielp.

‘Yeah guys, sorry.. I’m pretty exhausted from last night? Come over tomorrow and I’ll cook you guys some dinner?’

Het had uren geduurd voor we de hele keuken weer schoon hadden en Liz had ons gecoödineerd. Het was echt een teringzooi geweest. Niall was losgegaan met schuursponsjes op de aangekoekte eierresten. Louis had het grof vuil verwijderd. Zayn was overal en nergens, behalve waar hij moest zijn, maar zorgde wel voor wat lekkere muziek om het werk lichter te maken. Liam vond dat hij wel genoeg had geleden door het ei in zijn haar en ik deed de rest. Maar die lol die we erom hadden gehad was het sowieso waard geweest. Nu deed ze alsof het haar allemaal teveel werd, om straks met mij te zijn.. Wat een heerlijk meisje is het toch. Ik was nog nooit zo gek op iemand geweest.

‘That’s fine. But we’ll be back tomorrow! I’ll make us some chocolate-cake, right? For dessert?’

Niall sprong alleen bij het idee van een chocoladetaart al op en neer van blijdschap. Die jongen had echt een eetprobleem. Zayn wist hem mee te trekken naar de deur, nadat Liz hem had moeten beloven dat hij het toetje mocht maken. Liam grinnikte en liep er rustig achteraan.

‘Thanks for everything Haz, Liz. We’ll see you tomorrow! We’re at Louis’ place if you need us!’

We gaven iedereen een knuffel voor we de deur achter ze dichtdeden. Zuchtend draaide ik me om en keek naar het meest perfecte meisje op de hele wereld. Ik kon nog steeds niet geloven hoe ze me had betoverd en ze nu van mij was.. IS!

‘You know Liz..’

Ik nam haar in mijn armen en drukte haar stevig tegen me aan.

‘It’s weird how much love can change a person..’

Haar handen streken over mijn rug. Ik wilde haar dit eerst vertellen, maar zo maakte ze me het wel erg moeilijk.

‘Hmm?’

Haar ogen stalen die van mij en zorgden ervoor dat ze in contact bleven. Liz was echt een heel mooi meisje, al had ze dat zelf niet door. Ze vond zichzelf maar gewoontjes, een meisje dat overal wel rondliep. Haar lichaam was perfect, haar hoofdje mooi en haar haar magisch. Waarom wist ze dat niet? Ik ondersteunde haar hoofd door haar kin vast te pakken en haar te dwingen mij aan te blijven kijken.

‘I used to look at every girl, every single one of them. Checking them out, make dirty fantasies about how I could ‘do’ them and sometimes even take them home.. But with you.. I even enjoy just staring at you. Just being around you, you know? I don’t want anyone else, all I want is you baby. I love you so goddamn much it hurts not being around you. Please, be mine forever.’

Haar wangen kleurden dieprood door mijn woorden. Was ik te ver gegaan? Dacht ze dat ik spontaan met haar wilde trouwen? Angst brak bij me uit, tot ze haar handen op mijn wangen legde en me heel zachtjes kuste. Het was zó lieflijk, dat het pijn deed.

‘I love you too Hazzabear. With all that I am and I have. It isn’t much, but I hope it’s enough for you..’

Ik wilde het niet horen hoe laag ze over haarzelf dacht, dus smoorde ik haar woorden met mijn lippen. Ik wilde haar laten zien wat ze voor me betekende, al moest ik haar daarvoor meenemen naar fucking Tokyo ofzo. Ze zoende me terug op een manier die ik nog niet van haar kende. Alsof ze meer wilde, ik het enige was dat er bestond. Ik klemde mijn armen rond haar heupen en duwde haar tegen me aan, terwijl haar handen zich in mijn krullen vestigde. Mijn tong streek langs haar onderlip, waar ze meteen haar mond door opende. Al zoenend liepen we door naar de bank. Mijn slaapkamer was gewoonweg te ver op dit moment. Ik liet haar zachtjes neerkomen, waarna ze aan mijn shirt begon te trekken. Met een makkelijke zwaai belandde die ergens achter me. Onze lippen vonden die van de ander weer en al snel waren we weer net zo met elkaar verbonden als een paar seconde ervoor. Ademloos leek ze, toen ze opeens naar adem hapte.

‘Hazz..’

Dit gaf mij de kans om haar shirtje uit te trekken. Een rood-kanten BH kwam tevoorschijn, eentje die ik nog niet kende. Plezierig keek ik naar haar prachtig ronde borsten, verstopt in hun huisjes. Voorzichtig drukte ik er een paar kusjes op, wat haar zachtjes liet kreunen. Ik wist wel zeker dat ze dit lekker vond. Zwoel en speels keek ik haar aan. Haar ogen stonden vol lust en emotie. Eens kijken of ik mijn trucje nog kon. Langzaam bewoon ik mijn hand richting haar rug en steunde haar onderrug. Met één beweging schoot ik omhoog en knipte haar BH-sluiting los. Harry Styles, you’re the king of titties.

‘Take me Hazz, take me.’

Mijn ogen gleden over haar naakte bovenlichaam. Zo mooi. Perfectie was het goede woord. Ik masseerde haar tepels zachtjes, terwijl mijn eigen kleine vriend langzaam maar zeker enthousiaster werd en eruit wilde. Terwijl we nog steeds wild zoende en haar handen aan mijn broekriem frummelde, trok ik haar rokje naar beneden, wat alleen nog een slipje overliet. Uiteindelijk kreeg zij het ook voor elkaar om mijn broek naar beneden te trekken en mij in mijn boxer van Tommy Hilfiger te laten staan. (http://cdn.underwearexpert.com/wp-content/uploads/2012/07/Tommy-Hilfiger.jpg)

‘Time to let the big boy out.’

Ze zwaaide mijn onderbroek speels door de kamer heen terwijl ik weer op haar sprong. Haar hand bewoog op en neer waardoor ik zachtjes kreunde. Puur genot. Steeds sneller en steeds harder, waardoor ik langzaam maar zeker dichterbij mijn hoogtepunt kwam. Snel greep ik een condoom uit mijn broekzak, die naast me op de grond lag. Snel en behendig schoof ik deze om mijn kleine vriend heen.

‘Let me in.’

Ik wist het nog net uit te brengen voor ze me helemaal gek maakte. Gewillig opende ze haar benen en liet me binnendringen. Eerst zacht en later sneller begon ik in haar te stoten. Kreunen verlieten haar mond en ze schreeuwde mijn naam ritmisch.

‘Harry.. HARRY! Damn!’

Zweetdruppeltje vormden zich op mijn voorhoofd terwijl ik ons gezamenlijke hoogtepunt zo lang mogelijk probeerde uit te stellen, wat me niet lukte.

‘FUCK LIZ!’

Al kreunend en kermend spoot ik de condoom vol. Liz kwam nog geen paar seconde later, terwijl ze hard aan mijn krullen trok en mijn naam ook hard uitschreeuwde. Al zuchtend liet ik me bovenop haar vallen en genoot va de stilte. Haar hartslag was duidelijk te horen. Zo bleven we een hele tijd liggen, zonder een woord te zeggen. Dit was de beste seks ooit.


Reacties:

1 2

tamarastyles
tamarastyles zei op 29 juli 2013 - 14:20:
Ik hou van dit soort details, maar ik kijk wel altijd over mijn schouder of er niemand meeleest..


Team1D
Team1D zei op 18 mei 2013 - 11:10:
Thanks for the details LOL, dit hoofdstuk zou ik nooit schrijven te akward... mar dankje voor de details nu heb ik een trauma over hazz en zijn grote vriend *kuch*


XJoanna
XJoanna zei op 13 nov 2012 - 9:19:
Ik had het echt niet geschreven haha


Letra
Letra zei op 6 nov 2012 - 15:58:
ohmygoddie. Ik had dit eveneens nooit zelf durven schrijven, en als 'k het probeer wordt het a lil bit Awkward xd..
Maaar, echt wel goed geschreven. Het is ook awkward om over deze onderwerpen te schrijven ghehe. Totally understand.
Snel verdeeer! Ik nieuwsgierig ;3


shania13
shania13 zei op 6 nov 2012 - 10:37:
haha al ben ik14 ik zit in de dersde met een jongens klas die roepen hun fantasietjes gewoon door de klas dus ik ben wel wat gewend haha
maar toch weer goed geschreven

xxx