Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Temptation - Zouis » Proloog

Temptation - Zouis

6 nov 2012 - 13:44

240

2

256



Proloog

Mijn ogen ontmoetten die van hem in een moment van onbezonnenheid en voordat ik het wist zat ik gevangen in zijn blik. Ik probeerde weg te kijken, me op iets anders te focussen maar het enige wat ik kon doen was terug staren. Gefascineerd bestudeerde ik zijn hazelnoot bruine ogen die karamelkleuring waren rond de iris en kon een grijns nét niet onderdrukken toen zijn mondhoeken naar omhoog omkrulden. Zayn sloeg zijn armen om me heen en voordat ik het zelf in de gaten had tuimelden we achterover, half over de zetel.
Gelach vulde de ruimte, maar het enige wat ik leek te horen was Zayns stem die zachtjes in mijn oor fluisterde, “Stilhouden Tommi.”, vlak voordat hij een vluchtige zoen in mijn nek plantte en zich toen met een zucht rechtzette. Half verbaast bleef ik voor enkele seconden verstard zitten tot dat iemand me een klap tegen mijn schouder gaf en me terug naar de werkelijkheid bracht. Zayn gaf me nog een laatste knipoog en vestigde zijn aandacht toen op Niall terwijl ik mezelf met moeite rechtzette en de gebeurtenis van daarnet nog steeds probeerde te vatten.

Laat hem gewoon, hij is weer eens aan het proberen om je hoofd op hol te laten slaan.

Terwijl ik uit mijn ooghoeken nog eens naar zijn nonchalante houding keek besefte ik dat deze keer zijn acties wel een heel andere kant op konden gaan.

Mijn prologen zijn meestal erg kort, de volgende stukken worden langer!


Reacties:


Azula
Azula zei op 19 nov 2012 - 22:08:
Oh wauw zeg! Bring it one girl!
(ik ga gauw verderlezen)


Bodine
Bodine zei op 6 nov 2012 - 11:15:
Mijn prologen zijn ook altijd kort. Bijna altijd. Whatevz.
&ikzou'oohhoeken'evenveranderenin'ooghoeken'alsikjouwas. (;

Maaarrrrr 'course I like. I mean. Oh ik heb Zouis ook best wel geshipt [tot Larry het wegdrong], maarrrrr. Bring it on! ^^