Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » terrible lies [END] » About us

terrible lies [END]

6 nov 2012 - 19:48

669

7

528



About us

ik keek door de kamer. Niall lag al niet meer naast me. ik hoorde de treden van de trap zachtjes kraken. Niall deed voorzichtig de deur open en keek door de donkere kamer.
''Ben je al wakkere Lyra?' vroeg hij zachtjes.
''Ja ik ben al wakker.' zei ik nog half slapend. Niall drukte het licht aan en liep naar me toe met een dienblad. hij legde het dienblad. hij legde het dienblad op mijn schoot. het dienblad lag helemaal vol. twee tosties, een broodje met gebakken ei, een halve pizza en een milkshake.
''Eh Niall, dit kan ik echt nooit op.' zei ik lachend.
'''Tja, dan moet ik wel met je mee eten.' zei hij terwijl hij lachend bij mij op het bed sprong. hij nam een hap van de pizza. hij toverde twee rietjes uit zijn zak en stopte die in onze milkshake. ik werd al vrolijk als ik zag hoe Niall van zijn zeld gemaakte eten genoot. ik nam de eerste hap van het broodje met ei die best lekker was, ik nam een grote slok van de milkshake. een bosbessen milkshake. we hadden nu alleen nog de twee tosties en de bosbessen milkshake over.
''vind je het wel lekker?' vroeg Niall benieuwd.
'' ja hoor, het is heerlijk.' zei ik met mijn mond vol. onze tosties waren binnen een minuut al op. tegelijk namen we een slok van onze bosbessen milkshake. onze voorhoofden kwamen tegen elkaar aan . ik keek hem in zijnj prachtige velblauwe ogen. zijn ogen deden mij denkan aan de schitterende zee en de velle lucht in de ochtend. ik hield zo veel van hem.
''Heb je nog honger?' vroeg Niall. ik begon te glimlachen.
''nee Niall ik heb nu al een tostie, een broodje met ei en een milkshake, ik heb geen honger meer.' zei ik lachend.
''oke, maar ik ganog een taart halen.' Niall stond op en liep weg. die leuke ierse vreetzakdie hij was.hij kwam weer naar een boven met een chocolade taart met een binnenkand gevult met caramal en een dikke laagslagroom er bovenop.
''jij kan echt veel op .' zeri ik.hij sneed een heel klein stukje uit de taart en gaf het aan mikj.
''Hier eet maar lekker op.' zei hij met zijn mond vol. ik nam een hap en de slagroom bleef op mijn neus zitten. Niall kwam dicht bij me zitten en likte de slagroom van mijn neus af wat best wel kietelde.
''Niall, sirieus.' zei ik lachend. hij schoof het taartje weg en ging op mij liggen.
''je bent zo perfect, zo mooigewoon zo geweldig. nu heb ik bijna alles wat ik ooit zou willen. ik heb jou en bijna een lief kindje, die het gellukigste kindje ooit word. en wij de gelukkigste ouders ooit. ik zal je altijd beschermen. het spijt me vrezelijk met wat er met je gebeurt is. als ik bij je was gebleven, dan was dit alles nooit gebeurt' zei Niall. ik keek hem aan.
''jij kunt hier ook niets aan doen.' antwoordde ik.
''jawel, als ik niet weg was gegaan, dan was ik er om je te besgermen. het is gewoon allemaal mijn schuld.' Niall ging weer naast me liggen. een traan rolde langs zijn wang naar beneden. snel veegde hij hem weg.
''moet je huilen?' vroeg ik.
''Nee ik heb een ehh..... stukje taart in mijn oog' zei hij blozend.
''oke een stofje zou ik heel misschien geloven maar taart?' kon je nou echt niets beters verzinnen?' zei ik grinnekend. een tweede traan gleed alweer over zijn wang.
''wees maar niet bang, ik hou van gevoelige jongens.' Niall begon weer te glimlachen.
''ik ga wwer slapen.' zei ik gapend. Niall stond op en gaf me nog even snel een kusje en liep toen weer naar beneden. ik deed mijn ogen dicht en dacht aan wat Niall zei. het was niet zijn schuld, toch? als hij er bij was geweest, was hij waarscheinlijk ook wel gewond geraakt en dat zou het alleen nog maar erger maken.ik dacht aan ons kindje . zou het een jongentje of meisje zijn en hoe zouden we hem of haar noemen? ik viel al snel in slaap.


Reacties:

1 2

fallinlove
fallinlove zei op 24 jan 2013 - 20:07:
LEUK!!! Ik ga snel verder lezen!


dreamangel zei op 29 dec 2012 - 20:51:
snel verder plz melding


dreamangel zei op 28 dec 2012 - 0:08:
snel verder super leuk


candyXbar
candyXbar zei op 25 dec 2012 - 20:42:
Mhihihi :3 snel verder! Meldinnggg??


1Diloveniall
1Diloveniall zei op 25 dec 2012 - 20:40:
Wat is Niall een schatje!

En waarom moet het verhaal gepauzeerd worden? :'(