Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Temptation - Zouis » OO1

Temptation - Zouis

10 nov 2012 - 13:02

552

5

244



OO1

26 - 02 -2013

Ik zuchtte en liet het warme water dankbaar over mijn gezicht stromen terwijl ik genietend mijn ogen sloot. Het leek alsof al mijn spieren zich eindelijk konden ontspannen en terwijl de stoom de badkamer vulde begon ik zachtjes de lyrics van kiss you te zingen. Ik liet mijn hand voorzichtig naar beneden gaan en genoot van de lichte aanrakingen van mijn vingers op mijn huid. Een lichte kreun ontglipte en geschrokken opende ik mijn ogen, en voelde hoe het rood naar mijn wangen steeg, ook al was er niemand in de buurt om mijn acties waar te nemen.
Ik schudde mijn hoofd en zette het water van de douche af waarna ik tegen de koude muur aanleunde terwijl ik mijn hoofd probeerde te klaren en mijn ademhaling regelmatig probeerde te houden, wat erg moeilijk was omdat verschillende gedachten door me heen stroomden die ik liever wilden te onderdrukken.
Ik hief mijn hoofd op toen ik de deur hoorde opengaan en hield mijn adem in toen ik voetstappen in de badkamer hoorde. Ik probeerde mijn handdoek zo voorzichtig mogelijk te nemen en wikkelde hem om mijn middel terwijl ik de deur terug hoorde dichtslaan. Opgelucht haalde ik weer adem en duwde de deur van de douche open.
De warmte in de kleine badkamer overviel me totaal en ik kuchte wanneer de droge lucht in mijn keel kriebelde en me de adem benam.
“Niet bewegen.”ť
Ik draaide me in een flits om en keek geschrokken naar Zayn die tegenover me stond. Mijn mond was open in een geluidloze ‘o’ en ik schudde verward met mijn hoofd terwijl ik over mijn droge lippen likte.
Zayn kwam rustig dichterbij en ik gaf hem een waarschuwende blik en hief mijn armen lichtjes op, als teken dat hij niet dichterbij moest komen maar zoals ik al had verwacht werden mijn waarschuwingen volkomen genegeerd.
“Relax Louis.”ť Zayns stem klonk even kalm als altijd, maar ik hoorde de lichte heesheid die erachter zat en voelde hij mijn hart een klein sprongetje maakte. Zayn streek met zijn hand over mijn wang en verstard staarde ik hem aan terwijl ik duizenden uitwegen probeerde te zoeken, maar het probleem was dat ik niet zeker was of dat ik hier wel echt een uitweg voor wilde zoeken ?
“Zayn-“ maar hij kapte mijn beginnende tegenprutteling af en streek met zijn vingers teder over mijn lippen terwijl hij in mijn ogen bleef staren. Ik voelde hoe kippenvel op mijn armen begon te ontstaan en wende mijn blik met lichte tegenzin af van zijn hypnotiserende blik.
Zayns warme ademhaling streelde mijn nek en ik kon het niet laten verlicht te kreunen wanneer zijn lippen mijn brandende huid raakte en zijn handen zich met de mijne verstrengelde.

Waar was ik in hemelsnaam mee bezig ?

Zayn dwong me enkele stappen naar achteren te nemen tot dat ik tegen de stenen muur stond en geen kant meer op kon. Hij beet zachtjes op zijn onderblik en liet zijn blik langzaamaan naar beneden glijden terwijl ik slikte en de opwinding die ik me leek te razen probeerde te laten verdwijnen. Wanneer zijn blik eindelijk de mijne weer vond kon ik er een soort honger in lezen die me zowel meer opgewonden als bang maakte.

Ik mocht hier echt niet aan beginnen, want ik wist dat eens ik begon ik niet meer zou kunnen stoppen.


Reacties:


Elientjheu
Elientjheu zei op 11 april 2013 - 20:44:
of is het ligt? f'ing AN


Elientjheu
Elientjheu zei op 11 april 2013 - 20:43:
zayn is precies ni zo braaf bezig of licht da aan mij? LOL XD


Azula
Azula zei op 19 nov 2012 - 22:10:
Oké, dit wordt heel spannend! How the fuck komt Zayn daar überhaupt!
Ooooh, dit is zo leuk ik ga snel verder!


Azula
Azula zei op 19 nov 2012 - 22:10:
Oké, dit wordt heel spannend! How the fuck komt Zayn daar überhaupt!
Ooooh, dit is zo leuk ik ga snel verder!


Bodine
Bodine zei op 10 nov 2012 - 13:24:
Maarmaarmaar. Hij doet dat ook met Niall en zo. Toch? Of. Herinner ik me de proloog vekeerd? Okay, neeext. ^^