Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Tortured souls - Zayn Malik » O19

Tortured souls - Zayn Malik

10 nov 2012 - 23:21

925

1

223



O19

De deur van de kamer sloeg met een knal achter Zayn dicht, maar ik besloot om er niet op te reageren. Als hij zo graag andermans deuren wilde breken moest hij dat maar zelf weten. Ik wandelde regelrecht naar het bed en liet mijn rugzak naast me op de grond vallen terwijl ik mezelf op het bed liet neerploffen.
“Er is maar één bed.”¯
Zayn haalde zijn schouders op en wandelde richting de badkamer. Ik staarde hem na en toen hij ook die deur dichtsloeg liet ik eindelijk de adem die ik had ingehouden ontsnappen.
Ik hoorde hoe het water van de douche begon te stromen en liet me verveeld achterover op het bed vallen terwijl ik een oplossing voor dit alles probeerde te bedenken. Zayn was dan wel een ongelofelijke zak geweest, toch voelde ik mezelf verplicht om hem veilig thuis bij zijn familie te brengen maar waarom moest hij het me zo verdomd moeilijk maken ?
Ik duwde me terug recht en nam mijn rugzak waaruit ik enkele kleren haalden, waaronder de extra kleren die ik voor Zayn had gekocht. Even twijfelde ik, maar wandelde toen toch richting de badkamer en klopte zachtjes op de deur. Toen er geen reactie kwam klopte ik wat harder en beet afwachten op mijn lip. Uiteindelijk duwde ik de deur zachtjes open en gluurde zo onopvallend mogelijk naar binnen. Zayn stond in de douche en het enige wat ik kon zien waren de vage contouren van een rug die naar me toe stond. Ik legde de kleren klaar naast de lavabo en wandelde toen stilletjes terug de kamer uit terwijl ik Zayn zachtjes hoorde zingen. Ik kon het niet laten om even te glimlachen bij het horen van zijn stem en realiseerde me dat dit de eerste keer was dat hij had gezongen in mijn bijzijn, ookal besefte hij dat zelf niet.

De deur van de badkamer ging open en half slaperig ging ik terug rechtzitten terwijl ik geeuwend naar Zayn keek. Hij had de kleren die ik had klaargelegd in zijn handen en verbaast keek ik hem aan. De handdoek was nog steeds om zijn middel gewikkeld en ik kon enkele druppels op zijn donkerdere huid zien die glinsterden in het licht. Ik beet op de binnenkant van mijn wang en probeerde om niet zijn lichaam te staren en wende mijn blik half beschaamd af.
“Als je wil kan je douchen, ik kleed me hier wel om.”¯ De overdreven vriendelijkheid in Zayns stem was duidelijk hoorbaar, maar ik besloot om er niets van te zeggen. Hij deed op zijn minst een poging.
“Dankje.”¯ Ik schonk hem mijn liefste glimlach en nam mijn eigen nachtkledij van het bed en wandelde richting de badkamer.
Ik deed de deur achter me dicht en liep vermoeid naar de spiegel. Ik verlangde meer dan ooit naar een warme douche en zag dat ook een goede nachtrust niet slecht zou zijn. Ik deed mijn broek en T-shirt vlotjes uit en zette het water van de douche alvast aan om op te warmen. Net toen ik mijn BH wilde losmaken ging de deur open. Geschrokken draaide ik me om en zag dat Zayn me verrast aanstaarde.
“Sorry ik dacht dat je al in de douche stond.”¯ mompelde hij en ik schudde mijn hoofd terwijl mijn wangen vuurrood kleurde. Ongemakkelijk keek ik naar hem terwijl ik een zo onopvallend mogelijke houding probeerde aan te nemen, wat niet echt lukte.
“Moet je iets hebben ?”¯
Zayn schudde even zijn hoofd en keek me vragend aan. “Sorry wat ?”¯
“Of dat je iets moet hebben ?”¯
“Oh, ik was mijn shirt vergeten.”¯ Verontschuldigend glimlachte Zayn en wandelde de badkamer binnen om zijn shirt te halen. Toen hij voorbij me liep rook ik een vleugje van de shampoo die hij had gebruikt gemengd met een soort van neutralere geur en voelde hoe mijn maag zachtjes omdraaide. Ik likte over mijn lippen en keek even naar Zayns ontblote rug voordat ik me realiseerde dat hij alleen zijn boxers aanhad.
“Abigail ?”¯
“Wat ?”¯ Verbaast keek ik op, ik had helemaal niet door dat Zayn tegen me aan het praten was.
“Ik wilde je er gewoon op wijzen dat je water aan het verspillen bent.”¯
“Oh.”¯ Ik keek even achterom en toen weer naar Zayn en zag dat zijn ogen niet langer op mijn gezicht gericht waren.
“Ehum.”¯
Zayn keek op en keek me betrapt aan, maar ik zag iets van amusement in zijn samen met iets anders dat ik niet goed kon thuisbrengen, iets van de oude Zayn dat langzaamaan weer naar het oppervlak aan het komen was en maakte dat mijn maag verschillende toeren draaide.
Een kleine glimlach speelde op Zayns gezicht, maar verdween zo snel dat ik niet wist of het nu alleen maar een deel van mijn verbeelding was. Ik sloot mijn ogen even en probeerde mezelf in de hand te houden terwijl verschillende beelden door mijn hoofd flitsen die allemaal in de douche eindigde.
Zayn keek me even aan liet toen het shirt op de grond vallen en zette de paar stappen die de afstand tussen ons overbrugde. Heel even twijfelde hij, maar drukte toen zijn lippen op de mijne. In een automatische reactie sloeg ik mijn armen om zijn nek en wanneer hij zijn armen om mijn heupen sloeg likte ik langs zijn onderlip. Terwijl Zayn me dwong om achteruit te lopen begonnen onze tongen om de ultieme dominantie de vechten en leek mijn buik te exploderen van de vlinders en tintelingen die ontstonden. Voor even dacht ik niet aan wat voor een zak Zayn kon zijn.

----
Ik denk dat de meesten het grootste deel van het volgende hoofdstuk wel gaan kunnen raden :'


Reacties:


shania13
shania13 zei op 11 nov 2012 - 13:32:
IK denk idd dat ik het al weet haha

xx