Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Temptation - Zouis » OO2

Temptation - Zouis

11 nov 2012 - 13:40

713

2

238



OO2

26 - 02 -2013

“Zayn-“ Ik probeerde even op adem te komen en duwde hem voorzichtig van me af. Mijn hart leek in mijn keel te slaan en ik slikte het nare gevoel weg terwijl ik diepe teugen lucht probeerde in te ademen. Zayn stond zwaar ademend tegenover me, zijn handen gebald tot vuisten en de spieren in zijn armen duidelijk zichtbaar.
“Wat ?!”¯ Zayns stem was een mengeling van frustratie, irritatie en ongeduld en wat teruggenomen likte ik over mijn onderlip terwijl ik de juiste woorden probeerde te zoeken.
“Ik kan dit niet.”¯ fluisterde ik voorzichtig waarna Zayn zijn tanden op elkaar klapte en de spanning in zijn kaaklijn duidelijk zichtbaar werd. Zenuwachtig streek ik met mijn hand door mijn haren en zuchtte.
“Hoe bedoel je, je kan dit niet ?”¯ Tot mijn verbazing klonk Zayn niet boos, maar eerder gekwetsts en ik zag hoe de lichtjes in zijn ogen langzaam aan het doven waren.
“Dit alles. Ik bedoel ik ben niet gay Zayn ik-“
“-ben in ontkenning.”¯ vulde Zayn mijn zin aan en ik gaf hem een geïrriteerde blik.
Whatever, wat jij denkt Zayn.”¯ Ik duwde hem voorzichtig van me af en wilde hem voorbij wandelen, maar hij hield me tegen.
“Louis.”¯ Zayn dwong me hem aan te kijken en met tegenzin keek ik op in zijn ogen die me leken te scannen.
“Zayn ik heb hier geen tijd voor. We moeten binnen een halfuur vertrekken naar Glasgow.”¯
Even leek het alsof Zayn nog iets wilde zeggen, maar toen liet hij me los en schudde vol ongeloof zijn hoofd voordat hij de badkamer uitwandelde. Ik kromp lichtjes ineen toen de deur met een knal werd dichtgegooid en wist niet of ik me opgelucht of eerder gefrustreerd voelde, misschien een mengeling van beide.

Wanneer ik de lobby inwandelde stonden de anderen jongens al klaar en op me te wachten. Ik wandelde op mijn gemak naar ze toe terwijl ik mijn blik doelbewust niet over Zayn liet gaan.
“Klaar.”¯ zei ik, een beetje onnodig sinds het feit dat ik recht voor ze stond. Liam knikte en keek achterom naar een aantal security mannen die onze kant op kwamen wandelen om ons door de schreeuwende massa fans te leiden.
“Oke, wie gaat eerst ?”¯ Ik haalde mijn schouders op en keek vragend naar Niall die lichtjes benauwd keek.
“Ik ga wel, ben ik er meteen vanaf.”¯ Lichtjes nerveus lachte hij, maar zijn blik werd meteen weer serieus wanneer de security zich opstelde om ons naar buiten te begeleiden.
“Ik volg wel dan.”¯ Liam gaf Niall een bemoedigend schouderklopje en samen wandelde ze richting de twee voorste mannen.
Ik beet twijfelend op mijn lip en wilde net zeggen dat ik wel achter Niall en Liam zou gaan toen Harry me voor was. Mijn ogen schoten even van Zayn terug naar Harry en ik besefte dat ik samen met Zayn door de massa zou moeten gaan. Zonder het zelf te willen begon mijn brein overuren te maken en zag ik voor me hoe we tegen elkaar gedrukt ons in slow motion door de horde zouden moeten bewegen terwijl Zayns adem in mijn nek kriebelde en zijn handen mijn heupen zouden vasthouden om zo dicht bij elkaar te blijven en het evenwicht niet te verliezen. Ik slikte en staarde naar Zayn die een heimelijke glimlach op zijn lippen had.
Ik kon dit niet. Ik wilde dit niet.
“Wacht, mag ik anders eerst ?”¯ Harry, die al op weg naar de security was draaide zijn hoofd verbaast om. “Eh ?”¯
“Alsjeblieft ?”¯
Harry haalde zijn schouders op en knikte toen. Ik keek nog een laatste keer naar Zayn, maar zijn blik stond emotieloos, en wandelde toen snel naar Mark en Toni die de deuren al openhielden. Het geschreeuw van de fans overviel me een beetje en wat angstig bleef ik dicht bij de twee grote jongens. Ik had de neiging om iemands hand vast te nemen, maar besefte te laat dat ik de enige persoon die dat zou toelaten achter me had gelaten.
Waarom moest hij zo opdringerig zijn ? Waarom ziet hij niet dat ik dit niet wil ? Waarom kon hij me niet wat rust gunnen ?

Omdat hij aanvaard wat jij zo graag probeerd te verdringen.

Ik vervloekte mijn eigen bewustzijn binnenmonds en stapte dankbaar de wagen in die klaarstond. Niet veel later namen ook Harry en Zayn plaats en even voelde ik die kleine tinteling weer toen Zayns hand de mijne onbewust raakte.


Reacties:


Azula
Azula zei op 19 nov 2012 - 22:13:
I agree met Bodine! Louis wí­l het niet weten. Dus ik ga verder (:


Bodine
Bodine zei op 11 nov 2012 - 13:56:
Oooooooooh echt Louis weer om te ontkennen dat 'ie gay is. Maar Zayn helpt hem vast wel over de streep. Dus. Neeeeeext. ^^