Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Overige » <Under construction> » ZWART: 1 Einde

<Under construction>

11 nov 2012 - 16:19

256

0

140



ZWART: 1 Einde

Dit is een onderdeel van het Zwarte gedeelte, waarin drie belangrijke personages geļntroduceerd worden. Het is nog niet de definitieve versie, want ik moet het hier en daar nog bijschaven (dialoog en situatiebeschrijvingen). De grote lijn is er in ieder geval.

ZWART
BOEK VAN DROMEN EN IDEALEN

-1-

Einde


“Natham kap daarmee! Je zult ons allemaal vermoorden!”¯ gilde een jonge vrouwenstem. Ze liep naar de vijfentwintigjarige man die een granaat in zijn hand had en deze in de diepe metalen put in het midden van de ruimte dreigde te werpen. De vloer onder hen was van glas en bood het zicht op een gigantisch metalen beest.
-“Leugens, Terra!”¯ schreeuwde Natham terug. “Dit monster vernietigt alles wat er nog over is van onze aardbol als we hem z’n gang laten gaan!”¯ en hij wees naar een derde persoon in de koepelvormige locatie: een man met een witgeverfd gezicht en gekleed in een kleurrijk, narrig kostuum. De man keek Natham doordringend aan en Natham keek net zo diep in zijn ogen terug.
Terra’s ogen verwijdden en haar stem werd kalmer.“Het is een truc, Natham, luister toch naar me!”¯ riep Terra hem toe, terwijl de tranen over haar bleke wangen liepen. “Ik wil niet dat er iemand gewond raakt, hou ermee op!”¯
-“Nee, Terra. Niemand zal gewond raken! Dit een illusie en daar staat zijn schepper!”¯ bulderde Natham woedend. “Ik ga de kern van dit monster opblazen en over een minuut zullen we hier allemaal nog staan: levend!”¯
Voor het eerst sprak de geverfde man. Zijn stem was kil, bijna fluisterend. “Als je dit doet, jongen; als je hier voor kiest, dan laat je me geen keus”¯.
-“Dan zul je snel moeten zijn”¯ antwoordde Natham en hij liet de granaat los.

Vijf seconden lang stonden ze zwijgend naar de put te kijken.



Er volgde een explosie.



Alles werd wit.


* * *


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.