Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Overige » <Under construction> » WIT: 1 Redding

<Under construction>

11 nov 2012 - 16:31

220

0

126



WIT: 1 Redding

Terra stond roerloos te kijken naar het lichaam van Natham, die ze als een pop in elkaar zag zakken: een marionet waarvan zojuist de touwtjes waren losgesneden. Hij bleef daar maar liggen, wit weggetrokken en levenloos.
“Wat heb je gedaan?”ť vroeg ze aan de geverfde man en ze knielde naast Natham neer. Tranen biggelden over haar wangen. Ze keek de man met haar zeeblauwe ogen en half openstaande mond vragend aan. De man stond met zijn handen ineengeslagen achter zijn rug en keek Terra zonder empathie recht in haar ogen aan. Hij reikte zijn hand naar haar uit en veegde een traan weg. Opeens greep hij naar haar kin en hield die stevig vast. Terra keek hem ademloos en geschrokken aan.
-“Ik heb ons gered.”ťantwoordde hij kalm. Hij liet haar los, draaide om en verliet met grote stappen de koepelvormige ruimte.
Terra wilde hem terugroepen om haar te helpen, maar door de brok in haar keel kwam er geen woord uit haar mond. Ze duwde haar wijs- en middelvinger onder Natham’s kaak om een hartslag te vinden. Na een aantal seconden voelde ze zwak geklop op haar vingertoppen. Een gevoel van opluchting ging door haar heen. Hoewel Natham zwaarder was dan zij, tilde ze zijn arm over haar schouders heen, hees hem met alle kracht overeind en strompelde met hem naar buiten.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.