Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Tortured souls - Zayn Malik » O20

Tortured souls - Zayn Malik

11 nov 2012 - 17:05

890

1

223



O20

Een rilling ging door me heen toen het warme water van de douche over me heen stroomde en Zayns handen afgleden naar mijn kont. Zayns aanrakingen werden heviger en zijn handen knepen zachtjes in mijn achterwerk terwijl hij me tegen de koude douchewand drukte. Ik voelde hoe hij me steviger vastnam en zijn spieren opspande om me op te tillen. Gehoorzaam luisterde ik en sloeg mijn benen om zijn middel.
Zayns handen gingen over mijn rug omhoog, richting de sluiting van mijn BH en ik verbrak onze zoen om mijn lippen zachtjes in zijn nek te drukken. Zayn kreunde lichtjes ingehouden en duwde zich zowaar het kon nog dichter tegen me aan terwijl zijn ene hand eindelijk de sluiting van mijn BH vond. Ik beet zachtjes in zijn vel en likte met mijn tong over de huid terwijl Zayn de sluiting losmaakte en ik voelde hoe mijn bandjes langzaamaan van mijn schouders gleden en hief mijn hoofd op zodat ik Zayn kon aankijken. Zijn blik stond duidelijk hongerig en terwijl ik mijn beide voeten weer op de grond zette verwijderde ik de rest van mijn BH en liet hem op de grond vallen.
Zayns schittering in zijn ogen werd zowaar nog duidelijker en hij wreef even door zijn haren, waardoor ze nat en slordig door elkaar bleven liggen, en drukte zijn lippen toen weer op de mijne.
De mengeling van de hete waterstralen en Zayns handen die elk deel van mijn lichaam leken te betasten maakte dat ik wat licht werd in mijn hoofd en de tintelingen en energie door mijn aderen raasde.
Ik liet mijn handen over Zayns V-line gaan en speelde met de rand van zijn boxers wat ervoor zorgde dat de hese kreunen in mijn oor luider werden en Zayn uit lichte frustratie en genot in mijn nek beet waardoor ik naar adem hapte door de plotselinge explosie van genot. Zayn keek op en grinnikte zachtjes voordat hij mijn kin in zijn hand vastnam en zijn lippen teder op de mijne drukte en mijn heupen toen vastnam.
Zijn borst ging zwaar op en neer en ook mijn ademhaling was zwaar en moeilijk en ik had de drang om hem te bespringen en de weinige kledij die hij aan had van zijn lichaam te scheuren.
“Wil je dit ?”¯
Zayns stem was een licht gefluister en ik beet op mijn lip terwijl ik knikte en mijn vingers over de rand van zijn boxers liet gaat. Zayn sloot zijn ogen even en hield zijn adem in voordat hij ze zuchtend weer uitliet. Ik fronste mijn hoofd en staarde hem niet begrijpend aan, waar wachtte hij op ?
“Sorry.”¯
Zonder nog iets te zeggen draaide hij zich om en liep de douche uit. Ik staarde hem na en voelde de tranen opwellen in mijn ogen. Zachtjes huilend sloeg ik mijn armen om me heen en bleef in het water staan, maar de koude die binnen was gekropen leek niet te verdwijnen. Ik snifte en draaide de kraan dicht en deed mijn onderbroek uit waarna ik me in een handdoek wikkelde.
Mijn natte haren zorgden ervoor dat de badkamervloer besproeid werd met kleine druppeltjes water en ik nam mijn nat ondergoed vast en gooide het gefrustreerd tegen de muur.
Zak.Zak.ZAK.
Ik veegde de nieuwe tranen weg en staarde woedend naar mezelf. Waarom had ik mezelf door mijn gevoelens laten leiden? Waarom moest ik altijd dezelfde verdomde fouten maken.
Uit frustratie gromde ik en moest de neiging om met nog meer dingen te gooien onderdrukken. Ik liet de handdoek van me vallen en bekeek mezelf even. Zo erg zag ik er nu ook weer niet uit.
“Oempf.”¯ Ik prikte zachtjes in mijn buik en zuchtte en deed nieuw ondergoed aan met daarboven mijn pyjama en wandelde toen de badkamer uit.
Zayn lag op bed, ik had geen idee of dat hij sliep of niet maar ik was niet van plan het te vragen. Ik stapte zelf in het bed, aan het verre uiteinde en zuchtte toen mijn hoofd het kussen raakte en staarde naar de donker open lucht die ik vanaf hier kon zien.
“Abigail ?”¯
Ik reageerde niet, maar bleef koppig naar buiten staren. Ik voelde hoe Zayn wat bewoog in het bed en tot mijn verrassing voelde ik twee armen om me heen.
“Het spijt me, maar ik wil het niet verpesten.”¯
Ik draaide me om en staarde diep gekwetst aan. “Niet verpesten ?”¯ Mijn stem trilde tot mijn eigen ergernis en ik zag dat Zayn me geschrokken aankeek.
“I-ik. Het is je eerste keer en ik wilde niet dat je iets deed waar je niet klaar voor bent.”¯
Het rood steeg naar mijn wangen en ik voelde hoe mijn hele lichaam leek te branden. Het feit dat hij uit ons kleine ‘spel’ had kunnen afleiden dat dit mijn eerste keer was, was al beschamend genoeg maar dat hij dacht dat ik er niet klaar voor was maakte het alleen maar erger.
“En hoe zou jij dat weten ?”¯ vroeg ik bits.
“Omdat ik al meerdere meisjes dan jou heb gehad Abigail.”¯ zuchtte Zayn.
“Wrijf het er nog maar eens in.”¯
Ondanks dat het donker was wist ik gewoon dat Zayn met zijn ogen draaide. Ik voelde hoe hij zich wat verzette en plots kriebelde zijn adem in mijn nek.
Mijn hartslag ging in één slag weer omhoog en de woede die ik nog steeds voelde werd omgezet in een verlangen.
“Dat betekent niet dat we geen andere dingen kunnen doen.”¯ fluisterde hij zachtjes.

Oh boy


Reacties:


shania13
shania13 zei op 11 nov 2012 - 18:23:
inderdat wat ik dacht haha xd
snel verder
xxx