Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Temptation - Zouis » OO3

Temptation - Zouis

15 nov 2012 - 18:01

1024

3

284



OO3

26 - 02 -2013
Nerveus keek ik Harry aan die nonchalant tegen de muur leunde en met de microfoon in zijn hand speelde. Ik kende hem lang genoeg om te weten dat ook hij enorm zenuwachtig was, maar in tegenstelling tot mij kon hij zijn gezicht in plooi houden. Het geschreeuw van de fans leek luider en luider te worden en naarmate de tijd op een sloom tempo wegtikte werd de knoop in mijn maag strakker.
“Lou, gaat het ?”¯
Liam keek me bezorgd aan en hield zijn hoofd wat schuin zodat hij me van kop tot teen kon bekijken. Ik wuifde zijn vraag weg en probeerde iets te zoeken om mijn aandacht af te leiden. We hadden nog een kleine twintig minuten te gaan en ik was niet van plan om hier de hele tijd te blijven zitten en stressen.
“Ik ga iets te eten halen.”¯ zei ik tegen niemand speciaal en ik duwde me recht uit de zetel en wandelde de kleedkamer uit. Ik had niet echt honger, maar ik moest iets doen om mezelf te kalmeren. Ik had geen idee waarom ik zo gestrests was, misschien kwam het door het feit dat deze tweede tour ons volledig kon breken als het geen succes zou worden of doordat Zayn maar door mijn hoofd bleef spoken.

Zayn Malik

Ik keek Louis na toen hij de ruimte uitliep. De bezorgde frons op zijn gezicht maakte dat ik niets liever wilde dan hem gerust te stellen, maar ik wist dat hij op dit moment naar iedereen behalve mij zou luisteren. Gefrustreerd ging ik met mijn hand door mijn haren en stond uiteindelijk op. Of hij het nu wilde of niet, hij kon me niet eeuwig ontlopen.
Ik voelde hoe Liam’s ogen op mijn rug brandden toen ik rechtstond en de kamer uitliep, maar negeerde hem. Dit was niet zijn probleem. Ik zag Louis nog net om de hoek verdwijnen en versnelde mijn pas zodat ik hem kon inhalen.
‘Louis, wacht even!”¯ De laatste klank echode enkele keren door de lege gang en Louis draaide zijn hoofd met een licht verbaasde uitdrukking op zijn gezicht om. De frons tussen zijn twee wenkbrauwen werd zowaar nog dieper en met lichte tegenzin vertraagde hij zijn pas zodat ik naast hem kon wandelen.
“Wat wil je Zayn ?”¯ Louis deed geen enkele moeite om de irritatie in zijn stem te verbergen en lichtjes gekwetst keek ik hem aan.
“Ik heb gewoon honger.”¯ mompelde ik en ik stak mijn handen in mijn zakken en keek vanuit mijn ooghoeken naar Louis die strak voor zich uitstaarde. Ik draaide met mijn ogen en nam Louis’ arm toen vast zodat ik hem dwong tot stilstaan.
“Louis, luister-“
“Ik heb hier geen zin in Zayn. We moeten binnen ongeveer 20 minuten op en ik wil echt nog iets eten voordat we gaan spelen.”¯
Ik staarde even in Louis’ ogen en probeerde door zijn koppigheid heen te kijken en liet zijn arm toen zuchtend los en schudde mijn hoofd. “Wat jij wil. Succes met optreden met vier personen.”¯
Aan Louis’ geschrokken blik wist ik eindelijk dat ik zijn oprechte aandacht had en nog meer.
“Vier ?”¯
Ik knikte en gaf hem nog een laatste glimlach voor ik me omdraaide en wilde wegwandelen, maar zoals ik al had verwacht, en vooral gehoopt, hield Louis me tegen.
“Zayn, wat bedoel je ?”¯
Even voelde ik hoe mijn hart zachtjes trilde, als een spinnend katje, toen Louis mijn naam uitsprak en moest ik moeite doen om geen glimlach op mijn gezicht te krijgen.
“Dat ik niet mee optreed als je niet eerlijk tegen me bent.”¯
“Ik ben eerlijk geweest.”¯ Louis zijn wangen kleurden langzaamaan rood en hij balde zijn handen tot vuisten terwijl hij me gefrustreerd aankeek. Ik schudde mijn hoofd en zette een stap dichterbij.
“Dat was je niet en dat weet je.”¯
Ongelovig snoof Louis en ik wist dat hij nu naar woorden zocht die me zouden kwetsen, maar zoals ik al had verwacht deed of eerder zei hij niets.
“Dan doen we het zonder jou.”¯ Beet hij me uiteindelijk toen en hij wilde zich omdraaien en wegwandelen, maar ik was niet van plan om deze discussie zo snel op te geven en al helemaal niet om ze te verliezen. Ik wikkelde mijn armen om Louis zijn middel en trok hem naar me toe en duwde hem op die manier tegen de muur. Hij zat nu tussen mijn armen en de muur gaven en kon geen kant meer op, wat betekende dat ik de volledige controle over de situatie had.
“Zayn!”¯ Louis hapte geschrokken naar adem en probeerde me van zich af te duwen, maar ik negeerde zijn pogingen en zette nog een laatste stap dichter zodat we elkaar net raakten.
Ik bleef Louis aandacht bestuderen en zag hoe hij mijn blik hopeloos probeerde te ontwijken terwijl hij zijn adem inhield. Grinnikend plaatste ik mijn lippen vlak bij zijn oor en fluisterde de twee woorden waarvan ik al had verwacht dat hij erop zou reageren.
fuck me.”¯
Sprakeloos opende Louis zijn mond en sloot hem weer en keek me toen angstig aan terwijl hij op zijn lip beet en duidelijk probeerde om niet toe te geven. Ik streelde zijn wang en voelde hoe gloeiend zijn huid stond. Ik likte over mijn lippen en beet op de binnenkant van mijn eigen wang terwijl ik mijn eigen controle probeerde te behouden. Ik wilde niets liever dan mijn lippen op die van Louis drukken en mijn handen over zijn perfecte lichaam laten gaan, maar ik wist ook dat als ik nu een stap verder zou gaan de kans dat iemand ons zag te groot was.
Uiteindelijk liet Louis een gefrustreerde kreun en keek me toen niet-begrijpend aan.
“Waarom doe je dit toch allemaal Zayn ?”¯ Zijn stem klonk opgejaagd en hij slikte terwijl zijn ogen zenuwachtig naar de beide uiteinden van de gang flitsen.
Waarom deed ik eigenlijk al deze moeite ? Ik zou iedereen kunnen krijgen die ik wilde, maar de enige persoon waar ik naar snakte was Louis. En waarom ? Hij had al enkele keren duidelijk gemaakt dat hij dit niet wilde, maar misschien was dat net waarom ik zo dol op dit alles was. Het avontuur en de spanning.

----
Sorry als er veel schrijffouten inzitten, maar ik had niet zoveel tijd om alles goed na te kijken!


Reacties:


1Diloveniall
1Diloveniall zei op 25 nov 2012 - 0:51:
Wauww! Ik wil ook the next part!!

Kusje


Azula
Azula zei op 17 nov 2012 - 20:07:
Darling, this is so amazing. Ik vind het echt heel leuk,
verwarrend, maar heeeeel leuk!
Follow! x


Bodine
Bodine zei op 15 nov 2012 - 18:23:
Hmmmmm. Okay. Maar. Maar. Dan gaan ze optreden en daarna zijn ze ineens boyfriends? Of Zayn out ze on stage? Of? Het gaat allemaal zo snel haha maar mwiiiiiiiih next? (: