Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Until Death Do Us Apart » OO : Proloog

Until Death Do Us Apart

17 nov 2012 - 19:43

424

6

660



OO : Proloog

the beginning of a little story for my sweet brother..<3

De koude wind speelde zachtjes door mijn haren, terwijl ik mezelf een weg baande door het hoge sneeuw. De hele wereld was bedekt met een laagje witte pracht, waardoor het kerstgevoel nog meer in me naar boven kwam. Het warme gevoel van chocolademelk en gezelligheid. Het gevoel van liefde en van samenzijn. Ondanks dat het maximaal twee graden was buiten, had ik het niet koud. Integendeel, ik had het zelfs best wel warm. Dikke, zwartleren handschoenen en een witte sjaal van acryl draagden ook hun steentje bij, net zoals mijn zwarte, stoffen winterjas. Terwijl ik door de verlichte straat liep, begon mijn hart steeds sneller te kloppen. Ik keek even voor me uit en zag een echtpaar een paar meter voor me lopen, arm in arm. Een vreemde steek gleed door mijn lichaam heen, die ik snel van me afschudde. Aan de overkant van de straat renden twee meisjes, gooiend met sneeuwballen. Ouders zaten lachend op een bankje naast het voetpad hun kinderen in de gaten houdend. Het tafereel bezorgde me opnieuw dat warme kerstgevoel en tevreden zette ik mijn pas voort. Na enkele minuten kwam ik op de hoek van de straat en draaide ik mezelf naar de deur toe van het huis dat daar stond. Het was een simpele rijtjeswoning, maar ik wist dat het goed genoeg was. Op de deur hing een kerstkrans, zo'n standaard groen met rood rond ding. Ik drukte op de deurbel en schudde nog even mijn hoofd, waarbij er verschillende sneeuwvlokjes naar beneden dwarrelden. Snel streek ik mijn krullen naar achteren en ging ik recht staan, klaar om de persoon die de deur opende met een stralende glimlach te begroeten. Mijn hart maakte een klein sprongetje toen ik de klik van de opengaande deur hoorde en vlinders beukten tegen de wanden van mijn buik aan toen ik Zayn zag staan. Zijn zwarte haar glansde en was perfect in model gebracht met wat gel. De diepbruine ogen begonnen kinderlijk te glimmen toen hij me zach en ik begroette hem met een glimlach, die ik direct terug ontving. ''Kom binnen!'' lachtte hij, terwijl hij een stap opzij deed en de deur voor me openhield. Ik stapte naar binnen en stampte het sneeuw van mijn schoenen af op de zwarte mat die voor de deur lag. De warmte van Zayn's huis begroette me als een oude vriend en ik snoof de zoete geur van wierook op. Ik liep een stukje door en Zayn deed de deur met een definitieve klik dicht, om de kou van buiten compleet weg te vagen.


Reacties:

1 2

Lovalicious
Lovalicious zei op 3 dec 2012 - 20:27:
Loovee itt!
Amazing prologue! Ik zou t zelf niet zo goed kunnen
De sfeer zit erin, alles
Snel verderrr!
Ik zal mn best doen alles snel in te halen

xxx Nadine


LoVe1DxNIall
LoVe1DxNIall zei op 22 nov 2012 - 21:45:
Jouw verhalen zijn super goed echt geweldig je lijkt wel een professionele schrijfster!


Letra
Letra zei op 18 nov 2012 - 20:00:
Echt een superleuke proloog ! je sleepte me volledig mee in het karakter en ik zag alles letterlijk voor me (:
Mag ik een melding als het nieuwe hoofdstuk online staat?
Oh, and by the way, bring Zarry on, girl! This is gonna be amazing


Aimeery
Aimeery zei op 18 nov 2012 - 18:22:
super!
snel verder het is prachtig!
mag ik een melding?


Bodine
Bodine zei op 18 nov 2012 - 10:47:
Je schetst echt zo'n scène uit zo'n kerstfilm, maar de enige kerstfilm die ik kan bedenken is Scrooge en dat is niet echt een vrolijke film, maar je snapt m'n punt. ^^ anyhow, bring that Zarry on.
and if it were any help, I wish you the best of luck with your brother, because no one should feel shitty about their sexuality.