Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Useless wish, dramatic story twist.. » Twente-three.

Useless wish, dramatic story twist..

19 nov 2012 - 21:39

1070

6

391



Twente-three.

Het spijt me zo erg dat dit zo lang heeft geduurd en dat het dan zo'n crappy hoofdstuk moet zijn ook nog.. I'm truly sorry and I love you all.. Please give me some credit, I've had some crappy weeks. <3 Sophie.

Met een kop thee en een heerlijke meidenfilm, ‘Angus, Thongs and Perfect Snogging’ had ik het mezelf gemakkelijk gemaakt op de bank in Harry’s gigantische appartement. De jongen mocht dan nog geen 19 zijn, hij had zijn zaakjes onwijs goed voor elkaar. Genietend van Aaron Johnson’s heerlijkheid en de briljante opmerkingen en grappen van de vier vriendinnen vermaakte ik me prima. Haz, Nialler, Lou, Zaynie en Li hadden een fotoshoot en ik verwachtte ze niet terug in de komende paar uur. Vandaar dat ik met mijn joggingbroek en pyjama op de bank zat. Op dit soort momenten miste ik de aanwezigheid van een kat. Zo’n lekker warm dier dat bij je kwam liggen op je schoot en je gezelschap hield. Daartegenover stonden wel de dooie muizen en vogels die hij misschien wekelijks bij je voor de voordeur neerlegde en overal braakte waar hij maar wilde. Dat was duidelijk. Ik kocht wel een warmwater kruik. Zuchtend roerde ik door mijn thee. Het was het stuk in de film waar ik het meeste van hield. Het stukje waar The Stiff Dylans op het verjaardagsfeest van Georgia speelde en haar verraste, waarna Robbie - gespeeld door de fabulous Aaron Johnson - haar op het podium trekt en haar zoent. Die twee waren zó voor elkaar gemaakt.. Gruwelend over het feit dat Aaron Johnson met een veertig jaar oude vrouw een kind had en was getrouwd, rukte ik me los van het beeldscherm toen ik mijn telefoon op zag lichten en verbaasd naar de naam op het schermpje keek.

Van: Nick Peters
Aan: Liz Paper

Bericht:
Hi Liz! Don’t know if you still remember me, but I sure do remember you! Just wanted to know if you’re okay. Haven’t seen you around in college the last couple of days. Was just wondering where you are, when I got myself a free cup of coffee last morning. It reminded me of you ;-) Well, let me know and maybe we could drink some coffee some time! I still owe you one! X Nick


Verrast las ik het sms’je nog een stuk of twee, drie keer over voordat ik me echt realiseerde wat dit betekende. Ik was niet onzichtbaar meer, mensen begonnen me te zien en ik begon op te vallen. Ik weet niet hoe, maar blijkbaar had Collin Black hier iets mee te maken gehad. Ik was Niall daarvoor ook ontzettend dankbaar. Grinnikend maakte ik een printscreen van het sms’je en stuurde die naar Harry via whatsapp.

Aan: Harry Styles

Lizzard: Look love! You’ve got yourself some competition! ;-) Haha, no, don’t worry Hazzabear, but I’m not that invisible anymore!
Hazza: Who is Nick Peters? Do I know this guy or should I be jealous? You didn’t tell me about him.


Ik weet dat het geen goede eigenschap is van een jongen als hij jaloers is, maar ik kon het niet laten en vond dit antwoord dus ontzettend schattig. Harry was nooit jaloers, maar dit maakte hem blijkbaar toch wel een beetje bezorgd.

Lizzard: Don’t you worry, you’re the hottest, most gorgeous, loving and beautiful boyfriend on this planet and I wouldn’t trade you for the world. Nick is a classmate. He walked over me last week and almost threw his coffee in my face. No biggie.
Hazza: Haha, thanks love.


Bij die laatste woorden stuurde hij me een foto terug. Een foto waar hij, samen met Louis opstond, terwijl ze in de visagie zaten. Onder de foundation, blush en andere zooi, tuitte ze hun lippen en keken ze met een duckface in de camera. Ik kon niet anders dan lachen.

Hazza: Yeah, we’re fucking gorgeous, I love you too. But seriously, I don’t want you to go on a coffee-date with him to be honest.. I don’t know the guy. Mind if I’m coming with you, if you decide to go and see him?
Lizzard: Is my little Hazzalove a little jealous? Worried he has a bigger friend than you?
Hazza: LIZ SOPHIE PAPER, WHAT IN HELL’S NAME ARE YOU TALKIN’ ABOUT?!
Lizzard: Just kidding dear, just kidding..


Lieve Haz toch, kon soms niet tegen het kleinste grapje. Lachend slurpte ik wat aan mijn thee. Er was toch niemand die me uit kon lachen, dus kon ik gerust hardop lachen zonder dat iemand me raar aankeek.

Hazza: Yeah, you’re hilarious. My friend is fine, he’s perfect.
Lizzard: I might agree with you on that.
Hazza: (: <3
Lizzard: But were you serious? You’d risk your reputation, just to ‘protect’ me from some guy you don’t know?


Harry stond erom bekend dat hij altijd zo zeker was van zijn zaak, toch? Ja, nou, niet dus! Met een luide bonk zette ik mijn lege theekop op tafel en begon grijnzend weer te typen.

Lizzard: That’s the most adorable thing ever, Haz. Wow.
Hazza: Well, yeah.. But.. Yeah. I’d seriously do that. Can’t afford to lose you to some random dude with no money and an ugly voice, right?
Lizzard: Like I said, you’re perfect to me..


Harry reageerde daar een tijdje niet op. Wat me zorgen baarde. Misschien zat hij in zijn fotoshoot, of was hij midden in een kledingcrisis beland. Of misschien was ik gewoon de ‘overprotective’ girlfriend en wilde ik gewoon weten wat er aan de hand was. Na een minuutje of tien besloot ik het op te geven en zette ik mezelf af van de bank, om door te lopen naar de keuken. Net toen ik het knopje van de waterkoker uit hoorde springen, als teken dat het water warm was, hoorde ik een bekende pling uit de woonkamer komen, wat betekende dat ik een nieuw whatsapp-bericht had. Nieuwsgierig keek ik op mijn telefoon.

Harry Styles has sent you a video.

Meteen drukte ik op ‘downloaden’ en wachtte ik af. Het plaatje bij de video vond ik al leuk. Niall had zijn gitaar vast en Harry’s krulletjes danste vanuit het hoekje op het plaatje. Ze bewogen niet, maar ze waren zo enthousiast gestyled, dat ze zelfs op een foto tot leven leken te komen. Toen de video eindelijk op mijn telefoon stond, speelde ik hem af. De eerste paar akkoorden van een gitaar klonken en hadden me meteen in hun macht. (http://www.youtube.com/watch?v=xGPeNN9S0Fg)

Hazza: Because I love you, Liz Paper, and I want to spent the rest of forever with you.

Ik liet me meenemen door de muziek en sloot mijn ogen. Dit was hemels, gemaakt voor de engelen, gezongen door mijn vijf beste vrienden en liefde van mijn leven. Als dit is hoe mijn toekomst moest klinken, wilde ik er geen enkel moment van missen. All these Little Things..


Reacties:

1 2

tamarastyles
tamarastyles zei op 29 juli 2013 - 14:29:
Ik vind dat nummer zo mooi! Ik ben nu een cd aan het luisteren en het volgende nummer is little things ik heb nu al zin om hem te luisteren!


Team1D
Team1D zei op 18 mei 2013 - 11:15:
en dan BOEM ruzie.

omg omg hun gezichtjes bij little things zijn zoo gfjtckgdumn schattig


Faylinn
Faylinn zei op 29 nov 2012 - 17:19:
oke...ja...,. WAT is dit hoofdstuk opgehouden aaaah! snel naar de volgende...


XJoanna
XJoanna zei op 21 nov 2012 - 11:36:
Mweeeeeh. Meer hoofdstukjeees?
En babe, het komt wel goed! Trust me! x


Chayenne
Chayenne zei op 20 nov 2012 - 18:23:
:/ oh, hoofdstuk over.
ok, nee ik vind dit echt geweldig schattig<3
Ik heb je ook gemist net zoals Letra en ik ben zooooo blij dat je weer een hoofdstuk heb geplaatst.
Hoop dat er vele volgen.
I loveeee it<3