Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Tortured souls - Zayn Malik » O21

Tortured souls - Zayn Malik

20 nov 2012 - 21:45

1009

0

337



O21

16+

Zayn Malik
Ik drukte mijn lippen voorzichtig in Abigail’s nek terwijl ik met mijn ogen haar reactie in het oog hield. Ze sloot haar ogen en ik voelde haar nagels in mijn huid prikken en een glimlach verscheen op mijn gezicht. Ik drukte mezelf wat meer op zodat ik met mijn gezicht boven het hare kwam te hangen en keek vragend aan. Ze beet op haar lip en ik voelde hoe mijn verlangen naar haar steeds groter en groter werd.
Ik liet mijn hand onder haar shirt glijden en terwijl ze haar lippen begerig op de mijne drukte streelde ik haar buik en ging langzaam omhoog. Voordat ik zelf kon reageren had ze haar benen om me heen geslagen en ons omgedraaid zodat ze half op me zat. Ik liet mijn handen naar achteren, over haar rug richting haar kont gaan ,en voelde hoe ook haar handen onder mijn shirt verdwenen. Abigail verbrak onze zoen en keek me even twijfelend aan terwijl ze weer op haar lip beet. Ze moest hier echt eens mee ophouden want het maakte me gek.
“Zayn.”¯
Ik drukte me recht op mijn ellebogen zodat ik haar wat beter kon aankijken. Haar handen verlieten mijn shirt en de na tintelingen van haar aanrakingen leken nog op mijn huid te branden.
Ik knikte, als teken dat ze verder moest gaat met wat ze ook wilde vertellen en zag hoe de twijfel in haar ogen erger werd. Met tegenzin zette ik me volledig weg zodat ze van me af kroop en sloeg mijn armen over elkaar en probeerde de kippenve te verbergen.
Abigail streek met haar hand door haar haren en duwde zich toen ook recht. Haar wangen waren bedekt met een lichte blos.

“I-ik kan dit niet.”¯ Ze keek naar haar handen en haalde diep adem voordat ze me aankeek. Voor de een of andere reden voelde ik me meer teleurgesteld dan ik zou moeten en duwde mezelf recht van het bed. Gefrustreerd staarde ik haar aan terwijl ik niet begreep wat ze nu van me wilde.
“Sorry, ik dacht-“ maar ik kapte haar midden in haar zin af.
“Laat het. Ik ga wat te drinken halen.”¯
Ik draaide me om en hoorde hoe Abigail opstond van het bed en mijn naam riep, maar reageerde er niet op. Ergens had ik wel verwacht dat deze avond zo zou eindigen, maar diep vanbinnen had ik toch op meer gehoopt. Ik verlangde naar de afwisselende zachte en tedere aanrakingen en had het gevoel dat de laatste aanrakingen die ik ooit zou voelen die van Susan zullen zijn. Ik rilde alleen al bij de gedachte en schrok toen iemand mijn arm vastnam.
“Wacht nou!”¯ Abigail draaide me om en keek me bezorgd aan. “Je zei zelf-“
“Ik weet wat ik zei, maar iets zeggen en willen is niet altijd hetzelfde.”¯
De woorden waren eruit voordat ik het wist en Abigail haalde lichtjes verbouwereerd haar wenkbrauwen op en beet toen op haar lip. Ik sloot mijn ogen even om mezelf onder controle te houden, maar hield het toen niet meer uit.
Ik drukte haar tegen de muur en haar verbaasde gil vulde de gangen. Ik voelde hoe ze lichtjes tegenspartelde, maar wist dat ze niet uit mijn greep kon ontsnappen. Mijn lippen raakten elk plekje in haar nek dat ze vonden en ik zette mijn tanden zachtjes in haar huid terwijl ik haar heupen masseerde. Langzaamaan stopten de tegenwerkende bewegingen en terwijl ik mezelf tegen Abigail aanschuurde grepen haar handen in mijn haren en drukte ze me wat meer tegen zich aan.
Ik vond haar lippen eindelijk weer en kreeg als snel de dominantie waar ik om vroeg terwijl ik ons richting de kamer begeleidde. Deze keer niet van plan om ook maar iets tussen ons in te laten komen. Ik schopte de deur nonchalant met mijn voet dicht en duwde Abigail op het bed en trok mijn eigen shirt uit voordat ik terug op haar kroop. Haar handen trilden lichtjes wanneer ze richting mijn boxers ging en ik kreunde zachtjes toen haar hand de zachte stof naar beneden trok. De opwinding raasde door me heen en ik had me in geen maanden zo levendig gevoeld.
Ik trok ook Abigail’s shirt omhoog en liet mijn lippen de lijn in haar hals richting haar borsten volgen terwijl ze zachtjes kreunde. Ik ging verder richting haar navel en de rand van haar broek en merkte dat ze haar rug genieten kromde terwijl ik verder ging met wat ik bezig was.
“Zayn.”¯ Bij het horen van mijn naam keek ik op, maar merkte dat Abigail niet door had dat ze mijn naam aan het zeggen was. Een glimlach verscheen op mijn gezicht en ik kroop terug omhoog zodat ik mijn lippen weer op de hare kon drukken en ondertussen met mijn vrije hand haar slipje naar beneden schoof. Ik stond meer dan opgewonden en terwijl ik haar beter onder me legde besefte ik dat ik hier al dagen naar verlangde.
Abigail liet een geluidje dat een mengeling was tussen een gil en een kreun wanneer ik zo voorzichtig mogelijk in haar schoof en ik keek haar even aan voordat ik doorging. Ik bewoog mijn onderlichaam zo voorzichtig mogelijk terwijl ik Abigail’s borsten masseerden.
Mijn tempo versnelde automatisch en Abigail sloeg haar benen om me heen en streek met haar voet over mijn onderbenen terwijl ze haar lippen in mijn nek drukte en me natte zoenen gaf. Ik kreunde zachtjes en voelde hoe mijn onderbuik leek te exploderen van al de gevoelens terwijl ik de lakens stevig vast greep en mijn hoofd ik mijn nek gooide. De intense gevoelens leken van overal te komen en ik probeerde het niet uit te schreeuwen. Abigail piepte zachtjes onder me en ik voelde hoe haar nagels zich in mijn huid boorden wanneer ze haar hoogtepunt bereikte. Niet veel later voelde ik ook alle energie uit me vloeien en rolde vermoeid van haar af en bleef nahijgend op mijn rug liggen.
“Zayn ?”¯
Abigail’s stem verbrak de stilte, maar ik was te moe om te reageren.
“Dankje.”¯
Ik draaide mijn hoofd lichtjes naar opzij en knipperde even zo dat het beeld weer scherp werd en glimlachte.
“Graag gedaan.”¯


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.