Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Tortured souls - Zayn Malik » O23

Tortured souls - Zayn Malik

25 nov 2012 - 13:01

726

1

206



O23

Ik zat gespannen in de stoel van de wachtzaal terwijl de agenten binnenstroomden en er buiten de deuren honderden mensen stonden. Ik snapte niet hoe snel het nieuws kon zijn verspreid dat Zayn Malik was teruggevonden en nu in het ziekenhuis lag. Ik voelde me misselijk bij de gedachten dat de enige reden dat de meeste mensen hier waren was omdat ze verzot zijn op gebeurtenissen als deze.
Ik zuchtte en duwde me recht uit de stoel, ik kon het niet aan om hier gewoon te zitten en niets te doen. Het geschreeuw werd luider buiten en nerveus wandelde ik richting het raam om te zien wat er aan de hand was en zag dat verschillende zwarte auto’s kwam opgereden, begeleid door politie.
“Juffrouw?”¯
Ik draaide me om en zag dat een agent me vriendelijk aankeek. Ik glimlachte wat trillerig en knikte vriendelijk een hallo.
“Zou u even mee willen komen met ons ?”¯
Ik slikte even en knikte toen en wandelde achter de agent aan richting een gang die hoofdzakelijk bestond uit administratieve bureaus. Ik volgde hem een kamer binnen en ging nerveus op de stoel zitten terwijl ik mijn handen trillerig op mijn schoot legde en mijn voet op en neer wipte.
“De ouders van Zayn en de andere leden van One Direction zijn hier en willen graag jou kant van het verhaal horen.”¯
Mijn kant van het verhaal ? Betekende dit dat Zayn wakker was ?
“Is Zayn wakker ? Is hij oké ? Heeft hij er iets aan overgehouden ? Wanneer mag ik hem zien ?”¯
De agent stak zijn hand op door de overvloed van vragen en fronste zijn voorhoofd.
“Maak het nu niet erger.”¯
Daarna draaide de agent zich om en verliet de kamer, verbaast staarde ik hem na en slaakte toen een zucht. Na enkele minuten ging de deur open en toen ik opkeek zag ik 6 paar ogen me aankijken.

Ik stond op en wist niet of ik naar ze toe moest wandelen en bleef uiteindelijk aarzelend staan. Ik snapte niet wat ze van me verwachtte ?
“Eh hallo.”¯ zei ik uiteindelijk maar en ik zag hoe het ongeloof over de gezichten voor me ging en begon te beseffen dat er iets niet klopte.
“Hoe durf je.”¯
De vrouw die het verst van me stond stapte naar voren, haar gezicht vol woede en pijn en ik deed geschrokken en stap naar achteren.
“W-wat bedoel je ?”¯ stamelde ik.
“Je bent ziek weet je dat !”¯ De vrouw begon te roepen en te huilen en ik staarde haar geschrokken aan terwijl de man haar probeerde te kalmeren. Ik schudde mijn hoofd en keek naar de jongens.
“Waarom heb je dit gedaan ? Wat heeft hij je ooit misdaan ?”¯ De jongen die ik herkende als Niall zijn stem klonk hees en de tranen stonden in zijn ogen.
“Wacht even. Ik heb ni-“
“Er waren getuigen dus probeer je er niet onderuit te praten. We willen alleen maar weten waarom ?”¯ Harry klonk niet verdrietig of zag er niet triest uit, in tegendeel het enige wat hij leek uit te stralen was woede en walging.
Ik wilde iets zeggen om mezelf te verdedigen, maar de deur van de kamer ging open en twee agenten kwamen binnen voor ik iets kon zeggen.
“Abigail Jones, wij arresteren u voor poging tot moord op Zayn Malik. Alles wat u zegt kan en wil tegen u gebruikt worden.”¯
“Ho! Wacht even ik-“
Maar de agent nam me vast en draaide mijn armen om mijn rug zodat hij de handboeien kon omdoen. Ik probeerde me los te wringen, maar wist dat het niet zou helpen. De tranen stroomden over mijn wangen en ik probeerde boven het gehuil van de vrouw en de schreeuwen van de man uit te komen, maar niemand leek me te horen.
De agenten sleurden me mee naar buiten en ik werd via een achterdeur naar buiten geleid en in een combi geduwd.
“Luister-“ begon ik tegen de agent maar weer werd ik afgekapt.
“Zayn Malik heeft zelf bekend dat jij degene bent die hem heeft gevangengehouden voor enkele weken en toen hij ontsnapte heb je hem neergestoken.”¯
Vol ongeloof keek ik hem aan. “Stel dat dat waar was, waarom zou ik hem dan in hemelsnaam naar een ziekenhuis brengen ?”¯
De agente glimlachte zuur. “Dat is alleen een vraag waar jij op kan antwoorden meisje, jij bent degene die het gedaan heeft.”¯
De combi begon te rijden en voelde hoe ik langzaamaan in een soort van duisternis leek weg te zakken.
Waarom had Zayn in hemelsnaam deze leugen verteld ?


Reacties:


shania13
shania13 zei op 25 nov 2012 - 13:49:
OMG nu moet je echt snel verder huphuphup gogogo

xx