Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Temptation - Zouis » OO4

Temptation - Zouis

25 nov 2012 - 14:45

950

3

237



OO4

26-02-2013

Ik liet Louis los en haalde mijn schouders op.
“Jij jou zin.”¯ Ik wilde wegwandelen, maar Louis nam mijn hand vast en trok me met een verbazende kracht terug. Grinnikend keek ik hem aan, hoewel ik ook lichtjes verbaasd was, en hield mijn hoofd wat schuin en beet op mijn onderlip terwijl ik zijn volgende zet nieuwsgierig afwachtte.
“Ik wil een antwoord Zayn.”¯
Ik fronste mijn wenkbrauwen en zuchtte terwijl ik een poging deed om de dingen die ik voelde in werkelijke woorden om te zetten. Het was niet zo simpel als ik had verwacht om Louis de exacte redenen te vertellen en ik tuitte mijn lippen lichtjes terwijl ik nadacht over de juiste woorden.
“Het is ingewikkeld.”¯ zei ik uiteindelijk en Louis snoof terwijl hij me van zich wegduwde.
“Laat ik het dan heel gemakkelijk voor jou maken Zayn. Dit-“ hij wijs van mij naar zichzelf en weer terug “- gaat nooit gebeuren.”¯
Vol ongeloof schudde ik mijn hoofd en wilde Louis vragen waarom hij dan nog steeds hier stond maar besloot om de situatie nu niet nog erger te maken. Ik stapte nog iets verder weg van Louis en stak mijn handen in mijn broekzakken en ademde diep in voordat ik de lucht terug uit mijn longen perste.
“We hebben nog maar enkele minuten voor we op moeten. We kunnen beter teruggaan.”¯
Ik sprak nonchalant, alsof het gesprek van daarnet niet had plaatsgevonden en zag dat Louis deze nieuwe wending goedkeurde.
“Ik heb toch al geen honger meer.”¯
Ik wandelde achter Louis aan en draaide met mijn ogen. Honger, yeah right alsof hij dat ooit had gehad.

“Dat was ziek!”¯ Niall sprong van het podium en gooide zijn shirt dat hij al half aan het uittrekken was op de grond. Ik grinnikte en liep dorstig naar één van de waterflessen en nam gulzig enkele slokken van het ijskoude water.
“Man en dit is nog maar het begin van de tour!”¯ Liam gaf me grijzend een schouderklop en ik sloeg mijn armen lachend om hem terwijl ik hem tegen me aandrukte.
“Dit wordt nog beter dan Up All Night, wacht maar.”¯ zei ik grijnzend en Liam lachte en sloeg zijn armen om mijn middel en tilde me half op. Mijn blik ontmoette die van Louis en hij keek snel weg toen ik in zijn ogen keek. Liam zette me terug neer en ik drukte mijn lippen op zijn wang en wreef door zijn korte haren en wandelde grinnikend richting de gang.
Het optreden was ook meer dan fantastisch geweest en ik voelde nog steeds de adrenaline door me heen stromen en had de neiging om hard te schreeuwen of te rennen.
“Hé Zayn!”¯
Ik draaide me om naar Harry die eraan kwam lopen en gaf hem een high-five wanneer hij zijn hand naar me opstak. De grijns op zijn gezicht gaf me het voorgevoel dat ik wist waarom hij hier was en toen hij ook werkelijk een papiertje uit zijn broekzak haalde schudde ik lachend mijn hoofd.
“Niet deze keer Styles.”¯ Beteuterd keek Harry me aan.
“Ze waren echt hot hoor.”¯
“Dat geloof ik ja.”¯ Harry gaf me een schouderklopje en draaide zich toen om “Dan heb ik meer!”¯ riep hij nog voordat hij terug naar de andere jongens ging. Ik kon het niet laten om zachtjes te lachen en duwde de deur van de douches open. Ik had mezelf voorgenomen om de verleidingen te weerstaan deze tour en trok mijn shirt uit en gooide het in de bak die daarvoor bestemd was. Mijn schoenen schopte ik vlotjes uit en net toen ik de knopen van mijn broek losdeed ging de deur open. Ik draaide me om en zag dat Louis me geschrokken aankeek.
“Sorry.”¯ Mompelde hij en hij wilde alweer weglopen, maar ik kon deze kans niet laten liggen.
“Louis wacht even.”¯ Louis draaide zich terug om en beet op zijn onderlip terwijl hij met zijn hand de deurklink krampachtig vastgreep.
Ik zuchtte en keek hem aan. “Dit gaat niet zo. We kunnen elkaar niet blijven ontwijken Louis.”¯
“Dat weet ik.”¯ Louis sloot de deur achter zich en staarde me aan, wachtend tot dat ik verder zou gaan, maar dat gebeurde niet.
“Wat nu ?”¯ vroeg hij uiteindelijk en hij leunde tegen de wastafels terwijl hij me vragend aankeek.
Ik haalde mijn schouders op. “We vergeten alles en doen alsof er nooit iets is gebeurd?”¯ opperde ik, niet wetend wat ik anders zou moeten zeggen.
Een flauwe glimlach speelde op Louis’ lippen hij knikte terwijl hij met zijn handen door zijn haren wreef en duwde zich toen weg van de wastafels en wandelde naar me toe tot dat hij vlak voor me stond.
Lichtjes op mijn hoede keek ik hem aan en verstarde wanneer Louis zijn lippen op de mijne drukte en langzaam aan terugtrok.
“eh.”¯ Meer kon ik niet uitbrengen.
“Gewoon om zeker te zijn.”¯ zei Louis en hij draaide zich om en wilde wegwandelen maar hij had moeten beseffen dat wat hij net deed het enige was dat er zou voor zorgden dat ik me niet aan mijn eigen belofte kon houden. Ik sloeg mijn armen om hem heen en drukte mijn lippen in zijn nek. Louis wilde mijn handen losmaken maar ik greep zijn polsen stevig vast en draaide hem om waardoor zijn polsen nu gekruist waren en hij helemaal geen kans meer had om uit mijn grip los te komen.
Ik liet hem langzaamaan naar achter wandelen terwijl ik zijn blik steeds in de mijne gevangen hield. Het feit dat de andere jongens elk moment konden binnenkomen maakte alleen maar dat de adrenaline hoeveelheid in mijn lichaam nog meer werd verhoogd.

Ik heb jullie wel schandalig lang laten wachten oeps. De redenen dat ik zo traag schrijf zijn 1) ik heb niet echt veel tijd 2) ik wil dit verhaal niet verpesten dus ik herschrijf een hoofdstuk soms wel drie í  vier keer.


Reacties:


1Diloveniall
1Diloveniall zei op 26 nov 2012 - 18:45:
MAAR WAT IS HET GOEDDD!!

Ik hou echt heel erg van je verhaal!

Kusje


Azula
Azula zei op 25 nov 2012 - 23:03:
WAAAAJOO. You kicked ass right here!
En eerst, DAFUQ wil Lou? Eerst wil hij absoluut niet
en dan ineens BOTS. En dan nog Zayn, die echt een
probleempje heeft met zichzelf onder controle houden.
En meeehh, ik wil verder lezen! Je maakt het telkens zo
ontzettend spannend! Like, als er iemand binnenkomt, woeooo.
GAUW VERDER.


Bodine
Bodine zei op 25 nov 2012 - 14:53:
LOUS WAT BEN JE NOU VOOR ASSHOLE? JEEZ. IK BEDOEL. YOU BITCH.
Okay. Nu heb ik je hele hoofdstuk gelezen. Dus. The fuck, Lou, make up your mind. Maar. Oh, nouhou. Dit is zo verschrikkelijk gemeen. Want. Ik snap als je het druk hebt en dat je het niet af wilt raffelen - en dat is een goed iets. Maar. Come on, je hebt elke keer van die vreselijke open eindes aan je hoofdstukken en nou moet ik gewoon verder lezen om te weten wie er binnen gaat komen (als er al iemand binnen gaat komen) en en en. Nouuuu. Okay. Nee, ik snap als je geen tijd hebt. Maarmaarmaar. Het is wel echt héél erg gemeen.