Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » He takes me to another world » ~7

He takes me to another world

1 dec 2012 - 1:32

673

2

282



~7

Ik wil sorry zeggen voor een paar dingen. Als eerste, sorry dat ik zo lang niet meer online kwam. Eerst had ik echt heel veel huiswerk en proefwerken en dat soort gezeur, en daarna kon ik opeens niet meer op mijn account komen. Ten tweede, sorry dat het einde van die hoofdstuk zo misvormd is maar ik moest even to the point komen en dat lukte niet echt. Ik hoop dat jullie, ondanks die hele lange 'pauze', toch nog verder willen lezen. :) x

Ze duwt me op de grond en begint aan mijn haar te trekken. Ik verdedig me, en trek ook aan haar haar. Niet de beste oplossing, maar ik wil niet graag kaal worden.
Chloe begint me ook te slaan. Ik voel een vreselijke pijn wanneer ze haar elleboog in mijn maag duwt.
‘Chloe, hou op! Blijf van haar af!’ Harry haalt Chloe van me af, waarna Niall me overeind helpt. Ik kijk naar mijn handen en zie daar een klein bosje rossige plukken haar.
Ik stap naar Chloe toe. ‘Ik denk dat deze van jou zijn, alsjeblieft.’ ik leg met een vies gezicht haar haren in haar handen en zet weer een stap naar achteren.
Niall jaagt Chloe snel de deur uit, terwijl Harry me in zijn armen op de bank legt. Hij geeft me een kus op mijn voorhoofd en gaat zitten. We kijken elkaar stilletjes aan. Dan komt Niall de kamer weer inlopen.
‘Verdomme, wat een gek wijf zeg!’ zegt Niall boos. Hij ijsbeert door de kamer terwijl hij met zijn handen op zijn hoofd slaat. ‘Ik doe haar nog eens wat, serieus!’
Ik werk mezelf overeind en glimlach naar Harry, en vervolgens naar Niall. Ze zijn allebei knap. Niet gewoon knap, nee. Ze zijn veel te knap, allebei gewoon perfect. Hun ogen, hun lach, alles. Als ik naar hun kijk lijkt het net alsof ik als Bella naar Edward kijk…
‘He, gaat het weer?’ vraagt Harry.
‘Ja, het was niet zo erg hoor. En bovendien, zij is meer haar kwijt dan ik.’ zeg ik met een zwak glimlachje. ‘Zeg, kunnen we even naar mijn huis? Ik moet wat ophalen daar.’
Harry knikt. ‘Kan Niall dan ook mee?’
‘Maar natuurlijk.’ Niall. Ik ken hem amper maar ik weet nu al dat hij een van mijn beste vrienden gaat worden. Niall.
Niall kijkt verbaasd op. ‘Yeah!’
‘Zullen we met de auto gaan?’ vraagt Harry met een ondeugend glimlachje. Zijn ogen fonkelen en zijn krullen vallen perfect om zijn gezicht heen.
‘Is goed.’ Antwoord ik.
‘Mag mijn zak chips wel mee in de auto?’ vraagt Niall bijna smekend.
‘Zolang de chips maar in je mond komt, en niet op de stoelen van mijn auto,’ grinnikt Harry. We lopen met z’n drieën het huis uit en stappen in de auto. Harry achter het stuur, ik naast hem en Niall gaat ruim op de achterbank liggen.
Harry start de auto, en we rijden de stad in.
‘Hier naar rechts, toch?’ vraagt Harry op een gegeven moment. Ik knik, waarna hij rechtsaf slaat. Dan zie ik een chipje naast mijn oor verschijnen.
‘Niall, wat doe je!’ roep ik, terwijl ik mijn hoofd omdraai naar Niall’s kant. Terwijl ik dat doe, steekt Niall grinnikend het chipje in mijn mond.
‘Hmm. Paprika?’ raad ik . Niet zo moeilijk, aangezien de zak voor mijn neus hing.
Niall knikt lachend waarna hij nog een chipje in mijn mond duwt, tot mijn mond helemaal volzit.
‘Niall!’ ik spuug lachend de chips uit. Ik
‘We zijn er!’ zegt Harry. We stappen langzaam de auto uit, en we lopen langzaam naar de voordeur van mijn huis. Ik telde vroeger altijd mijn stappen van de parkeerplaats naar mijn huis, dus ik weet dat het er precies 47 zijn. Al is dat aantal ondertussen wat kleiner geworden, aangezien mijn stappen wat groter zijn.
Ik steek de sleutel in het slot, en draai hem om. Ik open de deur en wandel naar binnen terwijl Harry en Niall me volgen. Ik hoor helemaal niets. Vreemd, normaal hoor ik de muziek die Mike luistert, of mijn moeder die aan het zingen is, of de tv…
‘Mike?’ roep ik van onderaan de trap. Hij loopt langzaam de trap af, met huilogen en een heel verdrietig gezicht.
Ik kijk verbaasd op. ‘Mike, wat is er? Waar is mama?’
Mike begint te snikken. ‘Ze ligt in het ziekenhuis met zeer ernstige verwondingen zei de dokter, ze heeft een ongeluk gehad.’


Reacties:


Letra
Letra zei op 1 dec 2012 - 21:52:
het geeft totaal niets van de 'pauze' Er zijn meer mensen die pronlemen hebben gehad met het inloggen op hun account, don't worrie, hihhi.
Maaaarr, dit hoofdstuk was weer amazing (: LOVED IT!
En nu wil ik weten what happend ;oooo. Hoe komt ze aan die verwondingen en natuuurlijk lees ik nog mee !
Keep that writing up !


shania13
shania13 zei op 1 dec 2012 - 12:41:
ja nu wil ik zeker verder lezen haha

xx