Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Temptation - Zouis » OO5

Temptation - Zouis

1 dec 2012 - 22:12

841

3

258



OO5

26 - 02 - 2013

Louis jankte zachtjes wanneer ik hem ruw tegen de muur duwde. Ik duwde mijn kruis tegen het zijne en voelde hoe de stof van onze jeans tegen elkaar schuurde en mijn ademhaling pijlsnel de hoogte indreef.
Louis’ armen waren nog steeds in de mijne vastgeklemd en ik hief ze boven zijn hoofd zodat ik mijn lippen makkelijker op de zijne kon drukken. De eerste weerstand die ik voelde negeerde ik en ik zoog lustig op zijn onderlip terwijl ik mijn lichaam tegen het zijne aanwreef.
Ik kreunde zachtjes en werd ongeduldig wanneer Louis nog steeds niet meewerkte. Ik liet zijn handen los en voelde hoe hij onmiddellijk tegen mijn borst duwde om een afstand tussen ons te creëren.
Ik legde mijn ene hand op Louis zijn heup terwijl ik de andere langzaamaan door zijn haren liet gaan en in zijn nek liet liggen.
Zwaar ademend drukte ik mijn voorhoofd tegen dat van Louis en keek hem diep in de ogen. Ik merkte hoe zijn ademhaling in zachte pufjes kwam en een grijns verscheen op mijn gezicht.
Mijn lippen zochten begerig naar het gevoelige plekje in zijn nek en wanneer Louis zijn vingers in mijn borstkas drukten en zijn hoofd in zijn nek gooide wist ik dat ik het had gevonden. Ik liet mijn tong over de huid gaan voor ik mijn lippen erop zetten en voelde hoe Louis zijn borst leek te spinnen van plezier. Zijn ademhaling werd zwaarder en ik merkte hoe onze broeken strakker tegen elkaar schuurden, onze beide erecties extra gevoelig. Louis kreunde zachtjes en zijn nagels drukten pijnlijk in mijn ontblote borstkas wanneer ik speels in de gevoelige huid beet en mijn hand die op zijn heup lag over de huid vlak boven de rand van zijn boxers liet gaan.
“Zayn-“ Louis hapte naar adem en duwde me met al zijn kracht weg, niet voorbereid op deze actie deed ik enkele wankele stappen naar achter.
Zwaar hijgend stonden we over elkaar, onze beide borstkassen gingen zwaar op en neer op het ritme van onze gelijke ademhaling.
“S-stop.”ť Stamelde Louis en zijn wangen kleurden langzaamaan rood. Ik schudde mijn hoofd en overbrugde de kleine afstand tussen ons snel voor ik mijn lippen weer op de zijne drukte en deze keer niet geduldig afwachtte.
Mijn hand vond de ritssluiting van zijn broek al gauw en terwijl ik de rits behendig naar beneden deed beet ik zachtjes op Louis lip waardoor hij geschrokken zijn mond opendeed. Wanneer ik eindelijk de zoen kreeg waar ik zo naar verlangde raakte ik geïrriteerd door de makkelijke dominantie die Louis me gaf en het feit dat hij me nog steeds van zich af probeerde te duwden.
Ik verbrak de zoen en gromde zachtjes terwijl ik mijn hand over de bult in zijn boxers liet gaan, mijn vingers zachtjes drukkend op het gevoelige plekje.
“Z-zayn.”ť Louis kreunde terwijl hij probeerde om zijn ogen open te houden en greep mijn pols vast, zijn vingers pijnlijk strak in mijn huid drukkend.
Ik keek op en hief mijn wenkbrauw op, wachtend op zijn volgende stap en likte over mijn lichtjes opgezwollen lippen.

Er werd zachtjes op de deur geklopt en ik draaide mijn hoofd opzij en deed het teken dat Louis zijn mond moest houden.
“Zayn ?”ť Liam’s stem klonk vanaf de andere kant van de deur en geïrriteerd probeerde ik me uit Louis zijn grip los te krijgen zodat ik kon voorkomen dat Liam zou binnenkomen.
“Ja ?”ť Ik gaf Louis een vernietigende blik en voelde hoe de grip rond mijn pols eindelijk verslapte wanneer de deur van de badkamer werd opengedaan.
Liam keek van mij naar Louis en zuchtte toen hij de gespannen atmosfeer opmerkte die tussen ons hing. Ik keek Louis nog een laatste keer woedend aan en wandelde toen richting de andere kant van de badkamer waar ik een handdoek nam en deed mijn broek uit en gooide het bij mijn shirt en wandelde richting de douches.
Ik wist dat Louis elke stap die ik zette met zijn blik volgde, maar ik weigerde achterom te kijken.
Ik hoorde hoe een ander paar jeans op de grond viel en wist dat ook Liam zich aan het uitkleden was. Snel stapte ik de eerste douchecabine binnen en deed de deur dicht en zette de sproeier aan.
De koude stralen zorgden voor kippenvel en snel draaide ik de kraan de rode kant op en stapte onder het water dat langzaamaan begon op de warmen.
Mijn hartslag was naar een normaal tempo aan het zakken en ik probeerde uit alle macht de wilde gedachten die door mijn hoofd gingen te negeren en te onderdrukken.
Ik was zo dichtbij geweest. Ik wist dat als Liam niet binnen was gekomen ik Louis had kunnen laten kreunen van plezier, smekend om meer.
Gefrustreerd sloeg ik met mijn hand tegen de wand van de douche en voelde de spetters water over mijn rug naar beneden liepen. Het idee van Louis die naakt voor me stond en zijn handen over mijn rug liet glijden terwijl hij zachtjes in mijn oor fluisterde wat hij met me wilde doen maakte dat al mijn opwinding weer bovenkwam.


Ik zal proberen morgen nog een deeltje te posten.x


Reacties:


Bodine
Bodine zei op 2 dec 2012 - 20:01:
Nhm. Ja, wat moet ik hier nou van maken? Ik snap dat die gozer gefrustreerd is maar kom op, als je zoiets probeert in de gemeenschappelijke douches, op een tijdstip waarop iedereen komt douchen, kun je verwí¡chten dat je gestoord wordt. Zayn is weer 'ns lekker intelligent.
NEVERTHELESS. Het is morgen. Dus. NEXTNEXTNEXT. <3


1Diloveniall
1Diloveniall zei op 2 dec 2012 - 1:15:
Ik wou eigenlijk precies hetzelfde zeggen als azula. Maar om 2 keer hetzelfde e zeggen is ook maar saai.
Maar het is echt geweldigg
Kusje


Azula
Azula zei op 1 dec 2012 - 22:09:
ZO AMAAAAAAYZING.<3
Ik vind het zo knap hoe je dit beschrijft! Zooo jammer dat het een kort stukje is, ik hoop echt dat je morgen nog een deel post!
Wat amaaaayzing, I am speacheless.<3