Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Temptation - Zouis » OO6

Temptation - Zouis

3 dec 2012 - 18:03

826

3

237



OO6

26 - 02 - 2013

Ik stapte de cabine uit met de handdoek rond mijn middel gewikkeld en schudde even met mijn hoofd zodat de spetters water in het rond vlogen. Mijn haren plakten tegen mijn zweterige voorhoofd en ik draaide mijn vinger rond de iets langere lokken en wandelde richting de wastafels en spiegels.
Liam stond met zijn rug naar me toe, de spieren duidelijk zichtbaar, en glimlachte naar me via de spiegel. Ik hief mijn wenkbrauwen even op, als teken dat ik hem had gezien, en nam mijn tandenborstel en tandpasta uit de toilettas die tegen de muur stond.
Ik hield mijn bruine ogen op mijn spiegelbeeld gericht terwijl ik mijn tanden zorgvuldig begon te poetsen. Liam kleedde zich in stilte om, ik wist dat hij me wilde aanspreken voor wat hij had gezien of eigenlijk wat hij verwacht wat er te zien was voordat hij binnenkwam, maar ik wist ook dat hij dat niet ging doen met Louis zo dicht in de buurt.
“Zie je binnen een paar minuten mate.”¯ Liam klopte even op mijn schouder en nam zijn spullen voordat hij de badkamer verliet. Mijn ogen dwaalden automatisch af naar de douchecabine waarin Louis stond. Ik spoelde mijn mond met water en borg mijn spullen netjes op en beet toen twijfelend op mijn lip.
Ik zette enkele stappen richting de cabine en stopte toen het water werd afgezet. De handdoek die over de deur hing verdween en ik hoorde de vagen pletsen van iemand die in water stapte voordat de deur openging.
Louis had de handdoek nonchalant rond zijn middel gebonden zodat de stof op zijn lage heupen viel. Zijn haren waren nat en zaten door de war en kleine druppels water drupten op zijn rug en liepen zo naar beneden.
Toen hij opkeek ontmoetten zijn ogen de mijne en een flauwe glimlach verscheen automatisch op mijn lippen bij het zien van zijn blauwe ogen. Ik schraapte mijn keel en bleef even wiebelend staan voordat ik richting de kledij wandelde die klaarlag.
Ik liet te handdoek soepel van me glijden, wetend dat Louis zijn ogen op mijn huid gebrand waren wanneer ik de boxershort nam die klaarlag. Terwijl ik mijn vingers over de lichte stof liet gaan keek even in de spiegel naast me om vandaaruit naar Louis zijn reflectie te kunnen kijken. Zijn blik stond gespannen en hij stond nog exact op dezelfde plaats als daarnet. Ik deed de boxershort zo traag mogelijk aan en hoorde Louis zijn schuifelende voetstappen maar keek niet op tot ik voelde dat hij vlak achter me stond. Ik glimlachte en nam het shirt dat klaarlag maar verstarde toen ik twee zachte lippen in mijn nek voelde.
Louis sloeg zijn armen om mijn middel en beet speels in mijn nek. Ik legde mijn hoofd lichtjes naar achteren, tegen zijn schouder, en legde mijn handen op de zijne terwijl ik ze langzaamaan naar beneden begeleide.
Ik sloeg erin mijn hoofd half opzij te draaien zodat ik Louis kon aankijken en zag de twinkeling in zijn perfecte ogen.
“Waarom ben jij altijd degene die wint?”¯ Louis keek me vragend aan en speelde met de rand van mijn boxershort. Ik draaide me volledig om zodat ik hem beter kon aankijken en wreef even door zijn haren waarna ik mijn lippen kort op de zijne drukte.
“Omdat ik weet wat je gek maakt.”¯ fluisterde ik en ik voegde een knipoog toe om mijn woorden meer effect te geven.
Louis sloeg zijn armen weer om mijn middel en trok me op deze manier dichter tegen zich aan. Zijn lippen vonden de mijne al snel en ik kreunde zachtjes wanneer hij op mijn lip beet en om toestemming vroeg. Ik opende mijn mond en liet me volledig gaan in de passievolle zoen die volgde. Al gauw zakten Louis zijn handen af naar lagere plaatsen en werd ik zachtjes tegen de muur geduwd terwijl we tegen elkaar aanschuurden, hopend om nog dichter bij elkaar te komen.
Louis verbrak de zoen en begon me kleine zoentjes in mijn nek te geven, telkens lager en lager terwijl zijn handen mijn ontstaande erectie streelden. Ik hapte naar adem toen hij zachtjes op de gevoelige huid in mijn nek zoog en al snel kreunde ik lichtjes terwijl mijn handen ook Louis zijn lichaam afgingen.
Louis verliet al snel mijn nek en begon me kusjes op mijn borstkas te geven en ging zo steeds verder en verder naar beneden.
De kreunen die tussen mijn lippen door ontsnapten waren diep en ik leunde zwaar hijgend tegen de muur aan wanneer Louis zijn tong over de huid vlak boven mijn boxershort ging.
Mijn handen gingen door zijn haren en ik draaide mijn vingers rond enkele lokken, als aanmoediging dat hij moest verder gaan. Louis drukte zijn lippen op mijn boxershort en ik kromde mijn tenen lichtjes, terwijl ik mijn ogen sloot en zachtjes aan zijn haren trok. Zijn koude vingers streelde de stof van mijn boxershort voordat hij hem naar beneden trok.

Al een klein voorproefje, ik ga proberen om het volgende deel morgen of woensdag te plaatsen.


Reacties:


1Diloveniall
1Diloveniall zei op 3 dec 2012 - 21:15:
Precies wat Azula zegt!
Echt knap. Ik zou zoiets niet durven. Maar ik ben dan ook nog maar 16.

Snel verder!

Kusje


Bodine
Bodine zei op 3 dec 2012 - 19:20:
Als dit een voorproefje is, then wtf ga je ons van de week voeren? Ik ben nieuwsgierig, so bring it! (:
Btw - zijn Harry en Niall nog in de douches, oder?


Azula
Azula zei op 3 dec 2012 - 18:13:
Oeh, exiting!
Ik vind het erg knap dat je dit durft te schrijven ^^
Gauw verderverderverder!!